30

Бay

преди 2 години

много неприятен човек.

29

Щерю

преди 2 години

От Американският посланик било. - Мълчи, бре, че ще те чуе Паси...

28

патриот

преди 2 години

Костадинов нищо ново не казва, а повтаря думите на Волен Сидеров................в голяма степен е прав...................но Волен тия неща ги говори от 20 години..........че България е колония, че концесиите за БГ-злато трябва да се развалят и т.н.Но само на приказки не става, трябват и дела!!!

27

Чуй чуй чуй

преди 2 години

Путин говори по радиоточка Възраждане, слушайте.

26

Анонимен

преди 2 години

3/4 от нещата които Константинов казва са напълно верни, за сметка на това другите не смеят да ги споменат и мигат на парцали.

25

Анонимен

преди 2 години

Само на мене ли ми се струва, че тоз само джзфка като безпризорно псе? А преди изборите създаваше впечатление на интелигент!

24

Анонимен

преди 2 години

До днес всичко, което се случваше в България минаваше през руското посолство. От днес по-голям приоритет ще има американското посолство. Така е по-добре. А Копейки е пътник. Влезе в парламента само заради така наречените антиваксъри.

23

Поне веднъж позна

преди 2 години

Рядко му се случва, но този път каза факт без изчанчени тълкувания. Само трябваше да добави, че и предишната власт си беше назначена от Щатите, но много се размириса около нея. Затова бяха обречени поначало преговорите за коалиция след предишните избори - трябваше да се стъкми набързо псевдопартията ПП (разшифрова се като "Подходяща прислуга") и всичко да си влезе в дълбокия стар коловоз.

22

патриот

преди 2 години

България има много по-големи проблеми от политиката на САЩ, например:1.Турция и Ердоган, който незаконно вкарва войски е Сирия и Либия.2.етническата и мафиотска партия ДПС.3.олигарси, като Пеевски , Гергов, Домусчиев и др.Искате ли да продължавам???

21

;-)

преди 2 години

Ами то тук или ще е Американския или Руския, а преди и Турския. Та така. Иначе "гласуваме".

20

Лило

преди 2 години

На този говоренето му е едно към едно като на Сидерката. Накрая ще се укъка и 100 процента няма да влезе на следващите избори!!!!!!!!!

19

?

преди 2 години

Костя дебилов Копейки ще забавлява медиите следващите година две. Сидеров просто го няма, но този е добър заместител.

18

Анонимен

преди 2 години

Вярно, е че САЩ имат голямо влияние в България................но коя велика сила не иска да има сфери на влияние??Англия, Франция или Русия???В момента най-големия враг ба България е Турция и оня луд диктатор Ердоган, както и етническата партия ДПС!!

17

Анонимен

преди 2 години

На следващите избори поне 30%!

16

Плана на Кремъл

преди 2 години

е проссст (като за просссти хора): правим преврат и слагаме хора, които да ограбят страната. Готвим "следващо поколение" спасители, които да ни спасят от предните. Представяме "предните" като западен проект. Повторение. А през цялото време нещата се дирижират от клона на КГБ в България - ДС, което стои зад главните актьори: Радев, Нинова, Рашков и т.н.

15

Динко

преди 2 години

Лични му че е приключил с обучението си по ранно от предвиденото.Като голяма част от българското общество.Ниско интелигентни без никакви амбиции да се образоват

14

Асан

преди 2 години

Копейкин да връща партийната субсидия от която се отказа преди изборите :)))

13

До Динко

преди 2 години

Ти, който вярваш в науката, може ли да почнеш да пишеш грамотно?

12

Анонимен

преди 2 години

Не съм съгласен е Костадинов...............според мен България има много по-големи врагове от САЩ................например Ердоган и Турция, която все повече с ислямизира!!!

11

Анонимен

преди 2 години

Най свестния в парламента .