58

Анонимен

преди 2 години

За мен е доста странно , че е имал такава вътрешна борба за просто една ваксинация. А антиваксърите за мен са просто откачени.

57

Анонимен

преди 2 години

Некои хора боготворят Костов, ама самия той каза на измисления вирус ЕПИДЕМИЯ, лъхна му всичкото познание което има.......хахахахаха :))) Да не почвам да говоря за сервитьорчето му, което държи хотел Витоша на Златните, че ще стане проблем :)

56

Овчил

преди 2 години

Брей, тая затрогваща история масово започнаха да я тиражират всички медии.... А тя просто показва, как ваксинирането на антиваксър, моментално моделира мисленето на човека. Т.е минава от "другия бряг" и вече е готов "нежно" да заклеймява предишните си съмишленици, готов да си подава рамато вече колкото пъти му кажат да го боцкат с каквото кажат...

55

за летецУ има

преди 2 години

алуминиева шапка с подплата......рушкаУшанка. ИдиотиКато теб, къде ги намират е мистерия.

54

Летеца Кемиал Трейс

преди 2 години

Корона вирусът сам трудно ще убие някого, нужна му е помощ. Затова е пЛандемия, а не пандемия!!!

53

Андерс Дрън Дрън

преди 2 години

Дори класиците на научната фантастика като. Айзък Азимов и Дъглас Адамс не могат да измислят такава научно-фантастична приказка!

52

Анонимен

преди 2 години

До BondСигурно има некакъв подобен на грипа вирус, ама не требва да се прави истерия от това :)) Хората са овце повечето, посочиш ли им нещо, почват да следват овчаря:))) Дори не възприемам сериозно световната пропаганда, а по принцип съм сериозен челяк :)

51

Анонимен

преди 2 години

Въоръжил съм се с АК-47 казаналъшко производство, нелегален с изтрити номера. Задължително ще ме ваксат само, ако ме победят. Но преди това ще съм ги солидно надупчил с 7.62 мм! Да заповядат! Чакам ги!

50

Анонимен

преди 2 години

Тия фейк новини ми приличат все повече на пропагандата на нацистите в Германия през 30-те години. От сутрин до вечер Гьобелс им е мътил главите на германци по подобен начин.

49

Мдаа

преди 2 години

Според мен натиснат ли ни за задьлжителна ваксинация трябва да сме готови да палим на екскурзия до - африка , южна америка на екскурзия еднопосочно или хората масово да кажат не на - тия експериментиНо като знам бьлгарина - оставил сьм си пари в брой които не пипам в случей на нужда за екскурзия

48

Анонимен

преди 2 години

Пътят е друг - Коронавирусът съществува и едни доминантни старци отгоре го използват доста ефективно, за да заробват населението и да го вкарат в схемата на Новия Световен Ред.

47

noFreeman

преди 2 години

хахаха дайте доказателства за изваждането на генома на вируса... не заблуждавайте хората... на грипа генома не е изваден, те друг измислили... ваксина както казват братята роми - на най... смеш,.ни.ци

46

Bond

преди 2 години

От цялата фейк-измислица само заглавието е вярно - "коронавирИсът не съществува". Чувал да се говори за коронавирус, но не и за коронавирИс.

45

Анонимен

преди 2 години

Фитнес инструкторът трябва да е със сертификат за да работи. Хората трябва да са със съртификат,за да го посетят. Инструкторът има нужда от тези хора,за да продължи работа. Това ми звучи като агитация тип " ваксинирайте се и идвайте при мен, иначе ще остана без работа".И какъв % от населението смята,че няма вирус?! Просто народът няма доверие към недоказани експерименталки.И хора които ми забраняват да спортувам, да не говорят, че мислят за здравето ми. Лицемерие.

44

Анонимен

преди 2 години

Уважавам ИСТИНСКИТЕ лекари, все пак спасяват животи, ама да ни лъжат най нагло с тази ПАНДЕМИЯ, това е прекалено просто :))) Даже има политици (бивши и настоящи), които не правят разлика между пандемия и епидемия, жалка работа :))

43

Анонимен

преди 2 години

Още в 7 сутринта пуснали пропагандната машина. Все едно новини от фронта. В мирно време да плашиш хората. Сега чакаме "новини" в 10, 13, 15, 17 часа.

42

да знаете

преди 2 години

Тези които си поставят СЪЗНАТЕЛНО ваксинка, всъщност няма с какво да съзнават.

41

Елка

преди 2 години

Край след тази статия се убедих в ползата от ваксиниране , като претърпя физическа и психическа метаморфоза след ваксиниране , и ми окапе брадата сьс сигурност ще стана по красива като - кристиян

40

Анонимен

преди 2 години

До 39. Абсолютно! А във форума - по грамотността ще ги познаете. Да четат "у фейса" криво-ляво могат, но писането - мъкааа!

39

Шаро

преди 2 години

Колко интересно-да прочетеш "разсъжденията" на човек с три мозъчни клетки. Нямаше ли ММА борец за целта?!?