130

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, ще направят обратното на това, което казват. Иначе в БГ над 80% са против зелените сертификати. Но бяха наложени от една шепа богоизбрани във властта. Плебса няма право да решава. Еббати демокрацията.

129

Анонимен

преди 2 години

Неви искаме нито задължителна ваксина сертификати лекарства мерки маски айде стига вече с тоя лъжлив цирк и верус чени писна вече от вашите лъжи и измами никога никакъв случай няма да се ваксинира това давие ясно като закон проклети долни мутри забрана за всички ваксини мерки маски ограничения сертификати айде няма нужда от вашите убийствени ваксини

128

До Зозо

преди 2 години

Май само ти още не си разбрал, че ЕС е бита карта. Англия първа се усети накъде отиват нещата. За зелената сделка всички ги отсвириха, ама те си настояват. Конвенция за правата на извънземните само дето още не са приели. Директива за кривите краставици, чудо на законодателната мисъл.

127

Свобода

преди 2 години

Разгеле, хайде сега да не вървим и в посока на зеления сертификат!

126

някой

преди 2 години

Някой да ми обясни разликата между задължителна и незадължителна ваксина? Щото ако нямаш някоя от задължителните ваксини никой нищо няма да ти ограничи, освен за децата, че не ги записват в училище. Обаче ако нямаш "незадължителна" ваксина за ковид... е тя не е задължителна, ама няма да ходиш на ресторант, няма да взлизаш в магазин, няма да пътуваш, няма да ходиш на училище, няма кина, театри... няма да дишаш. Иначе не е задължителна.

125

Анонимен

преди 2 години

До 87За кои екскурзии пишете по-точно? Откакто почна тази лудница не съм спирал да пътувам и такива неща не са ми трябвали. Къде е писано, че трябва в чужбина да се ходи??? В България има прекрасни места на които не бях ходил. А Вие надали сте и чувал. Така чееееееее - извода е ясен. Няма да им хрантутя туризма на "чужбинците". И не от криворазбран патриотизъм. А щото тайа ми е кеф!!!

124

Тато из Правец

преди 2 години

Ще ваксинират ,ама Възраждане ще спретне такива протести,че ще се спрат чак в Канада.

123

Анонимен

преди 2 години

За жените е фатална тази отрова - животозастрашаващи кръвоизливи, кисти, миоми, възпаления на яйчници и, матка, рак обхващащ пикочно-половата и отделителната системи.

122

Един Българин

преди 2 години

До 133 Возил се е на автобус че му взели джипката :)

121

Анонимен

преди 2 години

А зеления сертификат, какво е....? Точно инструмент за изнудване и задължително ваксиниране...

120

Ирина

преди 2 години

До АнонименСтига с тия конспирации!

119

Анонимен

преди 2 години

До Шонко Нъри - добре си е Бойко в опозиция, не го мисли. Дори и да знае нещо за машините, ще си мълчи, нека сега тези хубавци се оправят да управляват.

118

Анонимен

преди 2 години

Ей това ваксинираните са като гербовете.80 %от хората ги неискат,а те натискат ли натискат. И като не може по друг начин дай насила задължително.

117

Анонимен

преди 2 години

До Шонко Нъри Остави ви да покажете какви сте умни и красиви. Действайте.

116

прават ни на маймyни

преди 2 години

Ваксините не трябва да са задължирелни по подразбиране, това е основно човешко право. България затъва в мизерията, впрочем целия запад обеднява, но те се занимават с ваксини, и ооо-о-о колко са добри, няма да ни ваксинират задължително - браво!

115

Анонимен

преди 2 години

Ваксинацията няма да е задължителна, но ше е принудителна което е едно и също.

114

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 106 "По принцип аз съм "ЗА" ЕС" Не са ли те учили, че не е хубаво да се лъже?

113

Анонимен

преди 2 години

Къде се крие дебелия ваксинатор от Банки?

112

Абе щом

преди 2 години

може Крим СЕГА да е руски , а утре украински, значи може и ваксинирането СЕГА да не е задължително утре да е задължително - важно е да се краде.

111

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ е на бунището. Можем да дишаме свободно.