50

Анонимен

преди 2 години

В Норегия ако вдигнеш температура ще те вземат веднага в болница и ще те ЛЕКУВАТ, а тук ще ти кажат да се натъпчеш с антибиотици и да им се обадиш като стигнеш до дихателна неодстатъчност, за да те вземат да отчетат бройка. Освен това в Норвегия хората не са простаци като нас да ходят болни на работа и да носят маските като лигавче.

49

...

преди 2 години

КОЙ спусна завесата в България?Ами тези,които са зад завесата.Безспорно влиянието на Русия и Китай,но в основата е дезинформацията на пеевската преса и мисирките в националните медии,подстрекателните призиви против ваксините,против ЕС,против лошия Запад...

48

Анонимен

преди 2 години

Всички страни в Европа където населенитео е ваксинирано на 70-90% имат процентно пъти повече ново-заразени от България.

47

Анонимен

преди 2 години

Този път комунизма е от вашата страна на завесата, драги ми дойчовци.

46

Анонимен

преди 2 години

До goroПише бе. Само да можеш да четеш.

45

Анонимен

преди 2 години

Преди България беше сред 30те най-развити икономики, българите живееха на средноевропейски стандарт на живот. След като станахме васали на запада, Българяи е бедна като страна от третия сват и първа по смъртност в света.

44

Анонимен

преди 2 години

За Норвегия, която има съизмеримо население с БГ - жертвите са 3 (ТРИ) В учлище не са ли ви учили да сравнявате? Не знаете ли какво е причинно-следствена връзка или корелация?

43

goro

преди 2 години

Гаранция има ли Защо не се пише какво садържат Някой поема ли отговорност

42

Анонимен

преди 2 години

пише "Дойче Веле"

41

до 37

преди 2 години

Израел минаха делта варианта няколко месеца преди нас. Те сега са на idle за следващата мутация. Изчакай да видим. А делта варианта този път удари първо източна европа заради липсата на локдаун, докато запада се заблудиха че ги пази ваксината, без да осъзнаят дребнички неща като например, че там майките не си пращат децата сополови на училище и работодателите не карат работниците им да ходят болни на работа. Все малки, но съществени разлики, които тоя път им докара делта варианта със закъснение.

40

Анонимен

преди 2 години

"Ужасяващият извод че страните от Източна Европа са покорени от целенасочена дезинформация от Китай и Русия"Драги ми"Демократи"във България не е стреляно по демонстранти от царско време насам,а вие си продължавайте с вашите врели некипели!

39

Анонимен

преди 2 години

Аз само да попитам, КОЙ ограби българия: Запада, или " родните" милиционери- олигарси ( знаеме им и имената и " псевдонимите")? Ами те всичките " горките" са рожби на Нрб то и Москва...

38

Анонимен

преди 2 години

Производството в ЕС и САЩ намалява. А ако съществуващите заводи намаляват производството, никой няма да строи нови и дори да модернизира и разщирява старите. Времето ще си свърши работата - без модернизация и разширение икономиката не може да се развива по дефиниция.

37

Върбан

преди 2 години

чудесна снимка. Веднага се разбира че цялата история е театър.

36

Анонимен

преди 2 години

В края на краищата, животът минава много бързо. 30 тежки години изминаха в бедност и мизерия, следващите 30 години ще бъдат по-ужасни - независимо кой избирате. Така минава цял един живот в мизерия. Само тези които живяха при соца могат да кажат, че част от живота им е минал сравнително нормално, поживяли са, видели са живот. И не си мислете че измамниците от БСП ще върнат соца, или поне ще направят нещо по въпроса - не се надявайте, а сега гледайте какво ви чака с тия двамата хубавци, като направят правителство с Нинова.

35

Анонимен

преди 2 години

За последните три дни в Израел няма нито една ковид жертва - НУЛА! При това са с 3 милиона повече ооот българите и 6 пъти по-гъсто населени.

34

Анонимен

преди 2 години

В окръг Лос Анджелис днес има 66 хиляди бездомници, като според експертните оценки до 2023 г. броят им ще достигне 90 хиляди. Като се има предвид, че общото население на окръга е 10 милиона, това означава, че приблизително един на всеки 100 жители ще остане без дом. Типичен девететажен блок с 4 входа е 500-600 души. Това значи, пред всеки блок да бъдат "прикачени" по 5-6 бездомници? Като цяло всичко това са огнища на бъдещи нови Детройти, които ще станат повсеместни в САЩ с по-нататъшното развитие на суперкризата.

33

Анонимен

преди 2 години

Преди имаше много повече демокрация и свобода.

32

Анонимен

преди 2 години

Цената на газта пак почна да расте след като Германия отложи сертифицирането на Северен поток 2, а Русия нищо не прави да ускори процеса. Колкото повече Северен поток 2 не работи, толкова по-големи печалби за Газпром, който за последната година изплати инвестицията за газопровода, което беше планирано за 15 години. Сега може изобщо да не го пускат, все им е едно, а Европа ще трябва да купува скъпа газ от Турски поток, или през Украйна, където тръбите са на края на живота си.

31

Анонимен

преди 2 години

За последната година с високите цени на газта Русия изплати инвестициите по Северен поток 2 и сега може да го закрие. Дори се обмисля да бъде консервиран и обявен за Паметник на гениалната европейска енергийна политика.