26

ъъъ

преди 2 години

Ау, че приказно ми стана - замъци, стрелци.. Сега и един троянски кон да имаше...

25

Анонимен

преди 2 години

Преекспонира се проблема с коронавируса , който съществува наистина, но твърде много се натрапва тази ваксинация и хората се дразнят, когато това им се налага безскруполно от висшите държавни чиновници в здравеопазването и някои политици . Зеленият сертификат си беше чиста проба... голяма подлост и грешка на Кацаров.

24

АнонимеН

преди 2 години

БИЛ ГЕЙТС: ВАКСИНИТЕ СРЕЩУ КОВИД СА ТОЧНО БЕЗ ВРЕДНИ ЗА ЗЕМЯТА! ИЛИ НАКРАТКО НАМАЛЯВАТ ВРЕДАТА ЗА ЗЕМЯТА!

23

Истукан

преди 2 години

Никога няма да се ваксинирам. Ваксината е една измама.

22

Шах

преди 2 години

Не е проблем Прятелскят огън;; Проблемът е , че имаме и други врагове по жестоки от вируси.

21

Анонимен

преди 2 години

Масово мои познати,които се ваксинираха вече умряха. Незная защо се мълчи по въпроса. Това много ме притеснява. Хора,яко се умира от ваксините. Мислете.

20

Майстора

преди 2 години

"Преобладаващото мнозинство от смъртните случаи при хора, които са били двойно ваксинирани, са били сред тези над 70 години." Тоест, ПРИ КОИТО ПО ПРИНЦИП е преобладаващото мнозинство от смъртните случаи. Абе да сте чували за една приказка, "Новите дрехи на царя" се казва? Не знам защо се сетих за нея.

19

Истукан

преди 2 години

Затова ваксинираните боледуват от ковид, а някои от тях дори умират.

18

Анонимен

преди 2 години

Хора, които започват с отслабена имунна система, включително болни от рак, имат съвсем различен проблем, тъй като телата им не реагират толкова добре на ваксините.. . . . . . . Хирата с рак взимат лекарства подтискащи имунната систем, защото поради грешка в DNA-то се произвеждат собствени дефектни клетки, които БОЙЦИТЕ ония с пистолетите мислят, че са чужди и ги отстрелват, ама ония с грешките са много бързи и по някога БОЙЦИТЕ не смогват и се образуват тумори - зло- или доброкачествени и от та

17

С вируси и ваксини

преди 2 години

Милиардерите сериозно се заеха драстично да намалят броя на хората, живеещи по земята. Това е положението. Трепят ни като снайперисти мирни хора на пазар.

16

епидемиолог

преди 2 години

"COVID ваксините обучават войските на тялото ви"==Това е най- голямата глупост с претенции да е научна информация, която съм чел напоследък. Написаното се отнася за истинските ваксини, но няма никаква връзка с тези 'ваксини' сега. Дори само за година престъпен насилствен, масов експеримент се разбра че нищо от характеристиките на понятието-ваксина, не притежат. Никаква имунна защита на самия организъм не създават, нито за В нито за Т клетките, освен временно натъпкване със съмнителни антитела

15

КОМУНДЕЛОВАКСЪРОВАЧ

преди 2 години

ТОВА СА ДОЛНИ ЛЪЖИ НА АНТИВАКСЪРИТЕ! ВАКСИНИТЕ СА НАПЪЛНО БЕЗВРЕДНИ !!! ЛИЧНО СЪЗДАТЕЛКАТА НА ВАКСИНАТА НА АСТРА ЗЕНЕКА ПРОФЕСОР САРА ГИЛБЪРТ ГО ОБЯВИ!

14

Ха ха хааа

преди 2 години

Лека полека всичко ще си кажат те за тези експериментални препарати, които за пред стадото нарекоха ваксини. Ще има ваксинирани да хвърчат от високо от радост,че са се ваксинирали, само стойте и гледайте. Сега много се перят - трета доза щели да си слагат, четвърта да си слагат. Като им съобщят постепенно, както в този материал, всички прелести на ваксините друга песен ще запеят.

13

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните ще умират бавно и щастливо. Ще останем хората с висок iq. На земята ще останат малко, умни хора.

12

Ваксинирана

преди 2 години

СЛед ваксината почти две седмици имах симптоми на грип лека форма.Обостриха ми се хронични заболявания .Вероятно, ако нямаш такива проблеми след ваксиниране ще се заразиш понеже ваксината не ти е подействала .Явно има организми устойчиви на ваксина.Може би тези ,който са карали всичките детските болести .

11

Ха ха!!!

преди 2 години

А защо никой не си зададе - и им зададе въпроса - как серещу Ковид "напрвиха' 5 ваксини за 5 месеца - а за "Делтата" една година - нищо!!! При много повече ресурси (милиарди спечелиха 'разработчиците' междувременно)!

10

Истукан

преди 2 години

Ето как ваксинанта ви уморява като ви отслабва имунната система, а уж засилвала имунната система, ама трънци и глогинки. Трябва да си голям ***, за да повярваш на ваксината, че ще ти даде имунитет.

9

Анонимен

преди 2 години

Винаги сме застрашени от смърт. Щом сме родени означава автоматично, че смъртта може да дойде във всеки момент. Сега се случва точно това. Контрол чрез страх. От сутрин до вечер по слугинските медии само за умирачка се говори. Като си набиеш 30 дози пак ще умреш

8

Анонимен

преди 2 години

"Въпреки това ваксините сега държат по-малко хора извън болницата.">>>>>>>И повече вътре, нали?

7

Анонимен

преди 2 години

До Duchess of Cringe Това е вярно и лесно обяснимо. Усещането за празен жимот измъчва, на подсъзнателно ниво гложди като чувство за провалена мисия.