69

Анонимен

преди 2 години

До "Избери рак. Много е добре. Аз го имам" --- Ако е вярно, съжалявам. Бог да е с теб, докато се бориш. Ако не, не се бъзикай с това, честно. С някои неща просто не трябва.

68

Ти

преди 2 години

Преди време беше:"Ти, ако си евреин, трябва да умреш"! Сега не се променило особено:"Ти, ако не си ваксиниран, трябва да умреш"! И защо? В Швеция няма локдаун, няма маски, ваксинирането не е задължително, много малко са ваксинирани и имат най-ниската смъртност. А във Франция има всички "мерки" и е с най- висока смъртност. В Англия също има локдаун, ама то като го видиш това детенце с диагноза Даун, Борис Джонсън и си казваш, че за англичаните да са даун е в реда на нормалното.

67

Анонимен

преди 2 години

Един *** локдан от 2 седмици щеше вече да е решил проблема без да навреди и грам на икономиката. Ама пусти абонамент за ваксините... много пари носи и ще носи и за напред.

66

123

преди 2 години

Не е ли очевадно че всички ще се срещнем с вируса. Какъв е смисъла да се крием освен да не се препълнят болниците. Всеки решава сам за себе си как да посрещне заразата - със или без ваксина. Другото са празни приказки. В Скандинавия вируса се разнася яко сред децата и това не им е проблем. Другите са ваксинирани и не носят маски. Живота продължава. Болниците не са препълнени. Информацията е актуална от самото място. А Витанов да ходи на психиатър - тая негова надменност е вредна.

65

Анонимен

преди 2 години

Не разбрахте ли, че здравната система не смогва за всички случаи и то не е от тази седмица. При обявената заболеваемост и смъртност локдаун е повече от необходим. Ама няма как, предизборно никой не иска да е лошото ченге. Проблемът е, че това са трети избори тази година, а антиваксърите са мнозинство и до тук я докарахме.

64

Анонимен

преди 2 години

Нещата са прости. Сертификатът беше въведен от ЕС с цел да се движат хората по-свободно МЕЖДУ различните държави. Както евродепутатите логично отбелязаха, той никога не е имал за цел да се въвежда на регионално ниво като ограничителна заповед и да отнема права. Той ще отпадне до дни, защото не може да издържи юридически. Локдаунът обаче ни е сигурен след това. (и между другото тази дума тръгва от затворите, не че нещо...)

63

Анонимен

преди 2 години

Те така правят винаги болшевиките първо запалват всички и всичко после викат Бойко пожарникаря да гаси ай честито ви промяна от Черни връх

62

Анонимен

преди 2 години

До "Гуцето, като искаш да го изкараш на поляната да пасе свежа трева, то се дърпа иска си кoчинкaтa, щото мисли, че ще го колят." --- ти познаваш ли гуци, дето да е умряло от преклонна възраст? Не ги подценявай толкова.

61

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден хиляди и хиляди българи... Ще излезе накрая, че сме 15 милиона население,!!! Като нищо!!!

60

Анонимен

преди 2 години

В момента заразата се разнася основно от инжектирани, щъкащи навред. Останалите хора не посещават закрити публичти места. Няма нито една причина да си играем на привилегии в момента. Като ще затваряте - затваря се за две седмици всичко и за всички. В противен случай ще си качваме бройки, като в другите държави, въвели подобно безумие, но понеже у нас не се лекува, ще си растат и смъртните случаи.

59

Анонимен

преди 2 години

Ако математикът е прав след 2-3 седмици ще имаме най накрая естествен имунитет т.е. над 70% преболедували и ваксинирани, методът на "изгорялата земя" отдавна е измислен от другарят Сталин;)

58

Анонимен

преди 2 години

Никой не може да ми отнеме свободата да избирам от какво да умра - от covid сега или от автоимунни или рак по-късно

57

Анонимен

преди 2 години

До "защото ако с тези темпове продължаваме до Нова година ще премине вируса" ---- точно в десятката.

56

Аз

преди 2 години

И от тия 30% нововаксинирани поне 20% са фалшиви. Отменяй тоя зелен сертификат!!! Тук е България, не е ЕС, не е Америка, тук има други правила! Политиците така ни научихте последните 30 г.

55

Анонимен

преди 2 години

Не разбрахте ли, няма да има пълно затваряне до изборите, както и сериозни проверки, дали се спазват мерките. После, който дойде - да се оправя.

54

Анонимен

преди 2 години

Спад може да си направиш справка като изгледал Евент 201. Ако може да го разбереш разбира се.

53

Анонимен

преди 2 години

И знаете ли защо реве този за локдаун,защото ако с тези темпове продължаваме до Нова година ще премине вируса през голяма част от населението и няма да има нужда от ваксини следователно,ще се задават въпроси защо трябва да се платят ваксините по 25евро бройката,защо по-рано не е изграден стадният имунитет,защо бяха тези ограничени и т н т.н А се хващам на бас че няма и 30 000 починали да надминем до Нова година и при 5000 заразени на ден.Мангъра май ще се окаже прав

52

Анонимен

преди 2 години

60-ти въжетата в Дания и Англия накъде ги дърпат?

51

Анонимен

преди 2 години

Няколко души, откачили от паника и психясали, ръсят обиди и заплахи до всеки човек, който не споделя хипохондричните им трепети. Налазили са всички форуми, пръскат отровна агресия, вместо да бъдат събрани за лечение, от каквото се нуждаят спешно.

50

Спад

преди 2 години

А и другото забавно- нискообразованите, конспиративно-вярващи, смятащи че висшата цел на вируса е някой да ги принуди да се ваксинират... Вървет в някоя психиатрична клиника. Имате нужда наистина