239

Анонимен

преди 2 години

Ако цялата дандания е за намаляване на смъртността, тогава защо още не са променили неработещия протокол, по който лекуват болните и не са започнали да прилагат протокол от някоя държава с ниска смъртност?

238

Анонимен

преди 2 години

Тоя хубавец на картинката и шефа му Румен Радев да не влязат и те в локдаун при бай Ставри като цирка приключи!

237

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power И това ли е начинът да те "убедят" - да те изхвърлят от работа? Да ти ограничат свободата? Това само повече ни озлобява. Ако някой сега се ваксинира, то е по принуда и със сигурност няма да убеди и старите му родители да се ваксинират. Напротив. Да си видял информационна кампания? Добри публични дебати? Айде да мислим малко!

236

лекува ковид с ток?

преди 2 години

само ни лъжат за да ни боцкат пише в фейса че ваксинираните светели в синьо като минават на скенерите на летището - какво има в тая ваксина никъде не пише ужаст пълен

235

Леша

преди 2 години

Solar Power = игнор на коментара (защото е платен *** и няма мнение), директен минус и подминаване като малка спирка.

234

В момента....

преди 2 години

РАДЕВ И БОРИСОВ ПРАВЯТ ЕДНО И СЪЩО.....ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ И ЛОКДАУНИ.....КВО ПОВЕЧЕ....?????!!!!

233

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power Като искаш да намалиш смъртността, ходи по пейките пред блоковете убеждавай пенсионерите да се ваксинират. Ходи протестирай срещу зелените сертификати и искай да наложат мерки за най-възрастните. Остави по-младите на мира. И да се ваксинираме всички тук в този чат, пак няма да повлияем на смъртността. Не сме тръгнали да умираме, спокойно.

232

м

преди 2 години

Solar power, я ми кажи къде точно са ваксинираните без маски?! Щото дори в държавите с голям процент ваксинирани продължават да носят маски...

231

ВЛИЗАМЕ В ЛОКДАУН

преди 2 години

Радев и Борисов са от един отбор.!!!!НЯМА СМИСЪЛ ДА ГИ СРАВНЯВАМЕ----ТЕ ПРАВЯТ ЕДНО И СЪЩО ! НЯМА РАЗЛИКА В МЕТОДИТЕ!....ДАЖЕ ПРИ РАДЕВ, ХАОСА Е ТОТАЛЕН!

230

USA

преди 2 години

ВИКАЛ ВИРОСА НА ВАКСИНАТА ! ЕЛА МИ НА МОЯ !

229

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Може би защото младите трябва да помогнат на възрастните и да ги убедят да се ваксинират. Ако младия не е убеден то ще каже на родителя си да не се ваксинира защото ... суеверие :) Жипситата в Индия са с една доза 75% вече !!! Над 1 милиард ваксинирани само в Индия.

228

USA

преди 2 години

СИЧКО Е ПАРЕ КАКО !

227

Анонимен

преди 2 години

Е как ще проработи ми е много интересно. Никой няма да ви спазва мерките, нито локдауните. Няма да закачите на всеки по 1 полицай. Ваксърите да теглят и те теглото, да се соасяват. Мерки не спазваме.

226

Анонимен

преди 2 години

Само да спомена, в случай, че им се е сторило добра идея да направят локдаун с цел да спечелят изборите, че бойковия твърд електорат се ваксинира отдавна.

225

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: По колко трябва да умират на ден за да се предприеме нещо ? 500 ? 1000 ?Ваксинирайте се и да хвърляме тези маски !

224

Леша

преди 2 години

Локдаун? Много модерна дума. Да не забравите да спрете и всички производства и всякакви предприятия. Ако не спрете икономиката, все така никой няма да вярва във вируса ви.

223

Анонимен

преди 2 години

Ами да слагат локдауна и да се приключва! Защо част от народа да е безработен за сметка на други? Всички да си седят вкъщи! Ама сега това е неудобно нали? Народа се усети че го лъжат!

222

Анонимен

преди 2 години

Хора, смъртността е в 90% при най-възрастните хора. Стига сте убеждавали за ваксинация в чат, който се чете основно от по-млади хора. Защо му е на 30 годишен да се ваксинира?

221

Анонимен

преди 2 години

Съд и затвор за лекарите национални предатели!

220

Анонимен

преди 2 години

Абе ***, не искали да плашат хората....Кога излезна пъпчивия математик, още юли месец да казва, че влизаме, на прага сме на 4та вълна, в края на август 3к заразени, после септември/отомври армагедон..Некадърни сте и тези преди вас също! Или просто следвате план???!!!