215

Анонимен

преди 2 години

"Беше на живо..."А сега не е ли,притесних се...

214

Анонимен

преди 2 години

Не ще бе не ,ще да пусне кокала дебелото недоразумение

213

Анонимен

преди 2 години

Борисов няма грешка !

212

Анонимен

преди 2 години

Тикво,34 % от българите живеят в лишения заради твоите кражби.Най-добре е да се скриеш и да не ръсиш поредните глупости.

211

До Джо Бързия

преди 2 години

Мозъкът ти е "бърз", като oxлюв на баир...

210

Анонимен

преди 2 години

в други ден като нищо ще каже че не са били в инициятивния комитет издигнал чербената нощница и наЦървените устни за кандидат президент. ТанасТеперас ще се класира извън тройката. Ще падне от Ректоралния стол. На негово място Боре ще постави Плевенската Мадона Цеца и айде кой от къде е. И никой няма бъкел да му каже на бат Бойко за това как мъдро, тактично и с удар в гръб ще катурне един странен пезполовец. Той, Бойко, жертва собственната си кариера на Президент за да разкара ТанасТеперас от СУ

209

Анонимен

преди 2 години

Много се кефя на тъпите радеви тролчета. Ха, ха ,ха. Като видят статия за Борисов и се превръщат в зелени човечета от бяс.

208

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Наистина няма да има правителство. Новото правителство ще трябва да въведе задължителна ваксинация, тоест да се изправи срещу 80-90% от народа. Или да последва съдбата на президента на Танзания. Тежък избор.

207

наглост!

преди 2 години

Е точно така изглеждаха мутрите през 90-те години...

206

анонимен

преди 2 години

Изпробвах интелекта на анти ГЕРБ пишещите тук и се убедих, че нямат грам мозък. Установих,че в момента антигерберите в момента са доста повече от защитниците на ГЕРБ и за това пуснах въдица на която се хванаха доста. Антигербери прочетете внимателно поста ми под номер 241 където започвам: -От създаването на......и си помислете дали не сте объркали цветовете.

205

Анонимен

преди 2 години

Мафиотският бос отива да иска опрощение за престъпленията си..............."Кръстникът - Бай Ганео" - игрален филм, България, 2021 г.

204

Анонимен

преди 2 години

Този е като мутренски бос от 90-те - охрана, джипове, дебели вратове и престъпни физиономии в компанията....................

203

Анонимен

преди 2 години

Та не разбрах какво ще прави бибитко с пандемията. Пейки ли ще кърти, КПП-та ли ще слага или задължителна ваксинация ще въвежда?

202

!

преди 2 години

Някак си, как да кажа....абе.....СРАМ МЕ Е от популацията около Него галеща егото и нарцисизма МУ! Не вярвам, че не разбират .....ЗАЩО БЕ ХОРА???

201

Анонимен

преди 2 години

има лаянари ръкопляскащи по команда и биещи камбани на калинки мутри тикви а способните се изнасят с 200 от лаянарското връзкарско племе и гледат недоумяващо хахаха

200

Nasko46545

преди 2 години

запишете се за най добрия онлайн безплатен футболен мениджърmanagerzone/?raf_code=4833810и помогнете да подобрим представянето на националния ни отбор

199

анонимен

преди 2 години

От създаването на България едва ли е имало по-некадърно правителство. Най-доброто което сега може да се направи за страната ни е да се продължи яростното чегъртане и плюене по Бойко и ГЕРБ-това доказано вдига процентите и ако преди 15 дена ГЕРБ бяха 21% сега са 24%,след месец ще са около 30%, за да се изхвърлят на бунището всички некадърници, които не могат да управляват кремиковска количка,камо ли държава. А който не го вижда-съжалявам, за деменция и алцхаймер все още няма лек.

198

Анонимен

преди 2 години

Като няма отговорни депутати и отговорни партии, няма да има и техни избиратели. На следващите избори не бих гласувал за ИТН, ДБ и никога - за ГЕРБ-ДПС, нито за кандидат-президентите Герджиков и Л.Панов.

197

Анонимен

преди 2 години

Тия как си го вдянаха с 200 с тоя кандидат президент. Гаф след гаф. Всяка дума после 5 гербири ни обясняват как не сме я разбрали . Все едно той казва часа е 8 и послед 5 гербера обясняват, че е искал да каже, че часа е 9 пък то часа си е 7 и половина.

196

Анонимен

преди 2 години

До ГхйкйггД, психясъл съм, страх ли тее.....буахахахаха :))) Не може да вденнете, че за да си пред лицето на българското племе, требва да си малко луд, щото нема прошка ако се издъниш :)))