355

Магистър

преди 2 години

Пак изпълзя от дупката си.100млд.профукани за 12год.Стотици млд.дадени за несъществуващи магистрали.12 год.прави Интер конектора с Гърция и нищо.Профука 3млд.за турски поток.на Путин.За нас никаква тръба.Нищо не реши за Мариците.И още.....край няма.Съд и затвор за Боко и шайката му!!!!

354

ТОШО

преди 2 години

РУСКАТА ГАЗ МИНАВА ПРЕЗ ТУРЦИЯ ЗАЩОТО АМЕРИКАНСКИЯ СЕНАТОР ГНОМ ПРОКЛЕТ ДИК ЧЕЙНИ ДОЙДЕ ЛИЧНО ДА ЧУЕ ОТ ОРЕШАРСКИ ЧЕ СЕ СПИРА ЮЖЕН ПОТОК И НА ДРУГИЯ ДЕН ПУТИН ОБЯВИ ЧЕ ЩЕ СТРОЯТ ТУРСКИ ПОТОК А ГНОМА ОТ САЩ ВЗЕ ТА ПУКНА ОТ ЯД ЧЕ НЯМА ДА ИМА ДАЛАВЕРА С ХАХОЛИТЕ

353

Анонимен

преди 2 години

Още са в устата му тези реактори, в началото на управлението му ходи да се снима и тръбеше че е заварил гьол. Какво направи а 12 години?

352

преход насилствен!

преди 2 години

Промяна чрез подмяна и пребоядисване на БКП-ДС...

351

30% в чужбина

преди 2 години

А той мисли да съставя правителство!

350

анонимен

преди 2 години

Някои казват , че ГЕРБ се разпада - много интересно явление е когато една партия се разпада да увеличава процентите се с по 3% за всеки 15 дена . Дай боже от сегашната бе-зум-на политика да продължи разпадането на ГЕРБ с увеличаване на процентите си. Нон-сенс , но не идва от мен.

349

Анонимен

преди 2 години

Всяко ново Народно събрание си измисля свои нови закони за да прикрие своите лъжи,кражби и убийства пренебрегвайки вечните божи закони и 10-те му заповеди.

348

Анонимен

преди 2 години

Надявам се да има отговорни прокурори скоро и теб да те сложат където ти е мястото псuxoпатcka мyтpo!!!

347

Анонимен

преди 2 години

Суджук направи и ти 50 лицеви опори

346

Стефан Христов

преди 2 години

Е, някои са силни с главата, други - с мускулите...

345

Избирател

преди 2 години

Ми гласувайте масово за тези, които никога няма да влязат в коалиция с ГЕРБ и ДПС, дайте им мнозинство и фесовете и гербавите ще останат само лош спомен!Дай Боже!

344

DP

преди 2 години

Мисля, че докато има ГЕРБ правителство няма да има. За тях гласуват тези на които раздаде големи заплати в края на 2020 г. /на държавната софра/и докато ГЕРБ не се предаде сам като партия няма да има правителство. Никой не иска да работи с тях ,а те не искат да дадат кокала. Това е положението.

343

Анонимен

преди 2 години

Ако не знаете, и паметника на Шипка Той го е строил, собственоръчно.

342

Избирател

преди 2 години

Нали тая тиква нарече АЕЦ Белене - "гьол" и спря строежа й под диктовката на баба Меркел, дето му беше началник. Нали тая тиква отклони газта през турски поток, та да зависим от Турция, пък сега реве, че токът и газта били скъпи.Предател, мафиот, скрий се при Ердоган, че с камъни ще те изгоним!

341

Анонимен

преди 2 години

Само той ли има отговорна партия, че нещо не разбирам?Или той, Батман е велик?

340

СЪДЪТ

преди 2 години

Престъпник!

339

Анонимен

преди 2 години

Само той май има мъжка енергия...верно всички са зле

338

Анонимен

преди 2 години

До 403То и баце е гледал Харвард......на картинка, акълът и поведението му са като за пр..ост чистач, най- много охранител в Харвард

337

Данъкоплатец

преди 2 години

Тиквата е наясно,че ако има истински родолюбци, патриоти ,честни и почтени хора,с него и с Шайката му е свършено.Ще проведат съдебната реформа,ще изметат ВСС и съдебната система от престъпниците и *** ,а затворът на Тумупа в кърпа ще му е вързан.Да,но няма такива хора.Всички са маскари!

336

32

преди 2 години

Тиква миква тиква миква ? Докога бе *** ще му дишате прахта на Баце хо хо хо явно и шкафчета не ви помагат ! Мислещите хора не щат да ви ядат доматите с колците