121

Анонимен

преди 2 години

В крайна сметка единствената дъвка, която намериха да дъвчат е откога Кирил Петков не е канадски гражданин. Всеки ден, дрън дрън... Сигурен съм, че 99% от нас не биха се отказали от канадско гражданство при никакви обстоятелства. То първо се придобива много трудно и носи изключителни привилегии по цял свят. Канадската държава може да те защити навсякъде, за разлика от нашата. .. Така че това е една достойна постъпка, която свикналите да делят кюлчета очевидно няма да проумеят

120

Анонимен

преди 2 години

Болонката да не би да иска да каже, че тяхното недоразумение, което искаха да правят министър председател е по-подходящ?

119

Боже,

преди 2 години

дано това недоразумение изпадне от избора за депутати. Не може хора с отблъскваща дикция да се поставят за лица на национални и държавни дейности. Да си говори както я е създала природата ,но да не ни се натрапва като ментор или като ръководител на институции, на когото работата му е публично говорене. Това е своеобразен дефект и хора с дефекти трябва сами за себе си да отчитат, че са неподходящи за някои длъжности, а не да се налага друг да им го навира пред очите и да изглежда като дискриминац

118

дас

преди 2 години

30 години ги правим тези стъпки и стигаме до никъде щото повечето си играят на политици и ни оправят.

117

Анонимен

преди 2 години

Не знам къде се бутат чалгарите в управлението. Да, има свестни хора измежду тях, но се видя колко е акълът на главния чалгар с голата глава и ръководителят на жалката им дружинка, разчитаща на гласовете на най-неквалифицираните и необразованите у нас.

116

КЪДЕ Е БАТКО?

преди 2 години

ве къде са чалгарите от изборите април и юли, бяха събрали 650К гласа, сега няма нито един да вземе поне да умие очите на Слави, зато те с ристю бойкикев се тъпчат по главите за определят КОЙ?! ще бъде на последно място, гнома наско не го броя, защото те неговите съпартийци вече му искаха оставката, най-лошо е когато те атакуват собствените ти хора

115

Анонимен

преди 2 години

Най-големите анти -Българи: Бойко Борисов,министрите от правителството на ГЕРБ и лидърите им по региони,Красимир Каракачанов,Джамбаски,Волен Сидеров,Яне Янев,Марешки,Румен Радев,Слави Трифонов със сценаристите му ,Ахмед Дуган,всички от ДПС и всички от БСП.Ако се освободим от тях,ще видим свободна България.Иначе не правим нищо.

114

Анонимен

преди 2 години

Тези и в следващият парламент с никого няма да работят! Ще се стопят на тези избори,както БСП и ГЕРБ !!

113

ДртПрч

преди 2 години

То и Ива Митева не беше подходяща за председател на НС, ама беше.

112

Анонимен

преди 2 години

ИТН трябва, да се извини на българите и да изчезне от политическия живот в България. Колко още ще плащаме, заради чалгарите с милиони, в офшорки?

111

Анонимен

преди 2 години

ИТН са същото зло като ГЕРБ и ДПС.Имат една и съща цел ,а това е да унищожат България.Подозирам и Радев. Тези двете момчета се измъкнаха от този служебен кабинет и явно има защо.

110

Анонимен

преди 2 години

109 "Още колко време е нужно", а през това време страната да потъва в още по-голяма криза, българите да плащат 600 млн за избори безкрай? Това ли, искаш да кажеш? Е, затова сте на 5 място.

109

Анонимен

преди 2 години

ИТН работи за ГЕРБ,те са троянския кон.ДПС и ГЕРБ са основната олигархичма схема.

108

КОМУНИСТИ

преди 2 години

радевите *** значително намаляват като постове, а и вече няма как да оправдават бездействието и безсилието на хунтата

107

Анонимен

преди 2 години

Олигархията създава повечето партиите в България.Те правят различни проекти за да гласуват различните хора с различни унеждения и целта е за да зблуждават ЕС.ГЕРБ,БСП и ДПС са основните проекти.Новитеимат една основна цел, е да правят разрушения за да върщат на власт ГЕРБ.Такива проекти са Патриотите,Яне Янев,БАреков,ИТН.ИТН в момента е тук само да заблуждава новите партии и да кара гласоподавателите да си мислят ,че новите не стават.ИТН работят по сценарий и това си личи от самолет.

106

Анонимен

преди 2 години

109 Това, защото го каза ти? Суверенът решава, забрави, ли? Не можахте, да изчегъртате ГЕРБ, с некадърността си, я направихте още по-силни.

105

Анонимен

преди 2 години

Абсолютни фарисеи, царят беше с повече от година с испанско гражданство и си взе всички земи обратно и какво! Знаете пр. . ст народ, слаба държавА!

104

Анонимен

преди 2 години

Ще сме без правителство още колкото време е нужно но ГЕРБ няма да върнем повече на власт!-:)

103

Анонимен

преди 2 години

Ей ,здраво плащат ДПС, Пеевски и гербавите на ***,това ясно си личи по глупостите срещу Кирил Петков! Ако не е Киро,те ни предлагат:1. Бойко 2. Доган3.Пеевски4. СлавчоХора, помислете избора е ваш!

102

Анонимен

преди 2 години

Който има време за губене, може, да изслуша волните съчинения на Ива Митева, относно, "прохождащите стъпки на българския парламент". ИТН са тези, които свалиха долу ниско, нивото на парламентаризма в България. Те/чалгарите/, са виновни, за краха на демокрацията и отстъпление от традиционния политически живот у нас. Парламентът ни няма нужда, да прохода отново, а да се върне в нормалното си състояние, в което бе преди ИТН, платените от Божков протести и Радев.