189

Анонимен

преди 2 години

Малко ли точат касата, та и още искат. Колко хора погубиха умишлено за пари. Не ви искам лечението, то просто няма такова.

188

Милен

преди 2 години

Ей , осигурявам се на пълната си заплата, която е доста голяма от години и не съм ползвал и стотинка от всички вноски (за щастие). И сега ако се разболея ще ми искате пари? Защо не ходите да си го ****. На пушачите ще искате ли пари да ги лекувате от рак на белите дробове?

187

1

преди 2 години

Около 40% от българите или са ваксинирани,или преболедували.Останалите 60% не желаят да се ваксинират,макар че над 90% от новозаразените не са ваксинирани.Сметката е много проста-съвсем малко от ваксинираните заболяват втори път и то много по-леко.Разбрицаната ни държавна машина,под мъдрото ръководство на кап ута от хасковските села не предприема каквито и да било мерки.Никой не пречи на самоубийците,но лошото е че те заразяват всички наоколо,време е да започнат да си плащат за бабаитлъка

186

Анонимен

преди 2 години

И аз имам предложение да спрем да плащаме осигуровки

185

Анонимен

преди 2 години

А ваксинираните да плащат двойно, щом заразяват неваксинирани.

184

маймунски аденовирус

преди 2 години

...А "Ваксинираните" като влязат в болница да плащат и лечението, и стойността на неработещата псевдоваксина която им е поставена.

183

Алекс

преди 2 години

Всеки,който си е платил здравните осигуровки трябва да получи безплатно лечение,без значение дали е ваксиниран или не.

182

Тралала

преди 2 години

Ако всички неваксинирани спрат да плаща здравни осигуровки, ще фалират болниците

181

Анонимен

преди 2 години

"Неваксинираните пациенти с коронавирус в болница да заплащат част от разходите по лечението си.".......... ами неваксинираните по-добре в газовата камера. Ами, който е с придружаващи заболявания или с противопоказания за ваксиниране? Та това си е чист На*ци*зъм.

180

мак

преди 2 години

Защо плащаме осигуровки? Тези искат да дискриминират част от хората. По тяхна логика пиян шофор причинил катастрофа трябва да си плаща като поп, защото сам си е виновен. И братчедите също да плащат, ама те се страхуват от боцкане. Да не говорим за д.тати или лекари как ще ги накарат да си платят. И няма отговорност към обществото, щом и ваксинираните и невасинираните се разболяват и пренасят вируса.

179

Анонимен

преди 2 години

Да плащат изцяло пълната стойност, това е справедливо. Антиваксърите предизвикаха проблема нека те платят цената

178

Иван

преди 2 години

По принцип в България, за да получиш що-годе адекватно лечение трябват или много здрави връзки или нормални връзки и кеш под масата. Така функционира системата. Това кой колко ще плаща на регистратурата е смешно. Много по-важно е колко слагаш в джоба на съотвения човек. Колкото повече, толкова по-добре те гледат. Тъжно, но факт.

177

Анонимен

преди 2 години

Болниците първо да тръгнат да си прибират парите от неосигурените !!!

176

Анонимен

преди 2 години

Колко лекари станаха милионери за 2 години

175

dsaddsa

преди 2 години

До АнонименСамо ако можеш да напишеш "физиотерапевт" правилно. Иначе те умъртвяват, в услуга на обществото.

174

Златка

преди 2 години

Антиваксърите трябва да плащат не една част, а цялото лечение! Само когато удариш бул.гар.истанеца по джоба само тогава разбира

173

Анонимен

преди 2 години

Я тука да изясним кога и кой установи без съмнение, че всички, които твърдите че са починали от ковид, наистина са починали от ковид?

172

Амчъкистанец

преди 2 години

В България май вече и болници няма приличат на финансови пирамиди!Желая ви успех и на ваксинирани и на не ваксинирани !Поздрави от Амчъкистан!

171

Анонимен

преди 2 години

Бойко да върне 2та милиарда дето най-нагло откраднаха от НЗОК и ще има пари за лечение на всички

170

Анонимен

преди 2 години

Само един въпрос имам: Дали НЗОК плаща дейност в "Ковид зона" извършена от ФИЗИОТЕРАПЕФТ?... Сериозно се интересувам, защото отговора обяснява много неща около смъртността в България.