96

Анонимен

преди 2 години

САЩ,сила номер 1 в света започна да дава на задна след 30 г..Сирия,Афганистан,Украйна.Главна заслуга за това има Русия.Руснаците им объркаха плановете да бъдат световнияполицай с който трябва да се съобразява всяка една държава.Стигна се до крайна точка война с Русия.САЩ се оказаха разумни и разбраха че така не може.

95

Анонимен

преди 2 години

До Хм "А това време идва и става въпрос за десетина години,че и по-малко" Миличкия, нямаш си представа от Запада и ти личи. А в Запада упадък няма. Това, че по руските медии ти промиват мозъка с това си е проблем на рублоробите като теб.

94

Анонимен

преди 2 години

До Хм "Тя руската мизерия си е открай време и там са свикнали" Винаги ми е било интересно спокойствието с което говорите как в любимата ви държава е пълна мизерия. Не мога да разбера, вие харесвате ли мизерията?

93

Анонимен

преди 2 години

До Паметлив Явно не си паметлив, защото щеше да си спомняш, че по време на комунизма пак така Запада "всеки момент" щеше да са се "предаде", а то СССР взе, че умрЕ.

92

Хм

преди 2 години

До АнонименТя руската мизерия си е открай време и там са свикнали,обаче когато мизерията потропа на вратата на западняците хич няма да им понесе.А това време идва и става въпрос за десетина години,че и по-малко.Впрочем Русия няма пряка вина за упадъка на Запада-само го ускори с отказа си да се предаде,там им е болката на западняците.

91

Паметлив

преди 2 години

Путин каза,че ще остане на поста докато трае войната(със Запада).Значи още 5-6 години,понеже Западът усеща,че е сбъркал с Русия,но още не е готов да се предаде.

90

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата работи.Младите били уморени.Пълни глупости.Нато и юесей ни бяха виновни по време на комунизма.Те бяха лошите Запада и Нато.Сега вече сме на другия бряг.Лошите са Русия.Пак ще патиме и ще плащаме ние сметката.

89

Анонимен

преди 2 години

Вчера разправяхте, че руснаците откраднали ваксината Спутник V от АстраЗенека, а днес цялата английска преса пише, че това е фейк. Фейкове за Швейкове

88

Анонимен

преди 2 години

"бившия офицер от КГБ" Няма "бивши" офицери на КГБ. Иначе при Путин руснаците все повече мизерстват. Затова руските разведчици се опитват да садят мизерия и в страни като България. Те само това могат.

87

Анонимен

преди 2 години

Ние сме до гуша в проблеми, вие ни натрапвате руските...

86

Мда

преди 2 години

Пак ужасни преводи..."Ученик който го помоли да се регистрира в канала му в Ютуб" Всъщност става въпрос да се абонира-"подписаться" на руски,което е близо до "подписать"-подписвам.Получава се игра на думи,а Путин има чувство за хумор.

85

Анонимен

преди 2 години

Казват - бил се споминал .

84

Анонимен

преди 2 години

Тук ни управлява Чичо Сам.Те определят играта и правилата,но не се знае до кога.В Русия това не може да стане.

83

Анонимен

преди 2 години

Браво на Путин! Истински държавник!

82

Анонимен

преди 2 години

В Русия нещата винаги са стихийни, ако и да се казва Путин. Руската душа изведнъж се отприщва. Може да стане и нещо по-страшно и от Октомврийскта революция.

81

Анонимен

преди 2 години

Ми тъй става като няма канал в тубата да прави маймунджилъци на пуберите.

80

#M

преди 2 години

Както е известно от историята всеки диктатор управлява до края на живота си. Младите в Русия може да помогнат на естествения ход на историята, в противен случай дубльорите могат да карат и още десет мандата.

79

Анонимен

преди 2 години

Радвайте се че е още Путин,защото след него ще дойде още по краен.Некой като КИМ ЧЕН УН,например.Русия, добра или лоша няма да допусне грешка като с Горбачов и Елцин.В това може да бъдете сигурни.

78

Кгб

преди 2 години

Управлявва Русия опозицията се мачка няма стари млади както в Турция малко диктатурата си е диктатура!

77

Помнещ

преди 2 години

Гледах преговорите лично между Фейгън и Горни,на черно бял телевизор Пирин! Много млади българи днес,не знаят даже,че имаше такива лампово телевизори! Е няма как деца,по късно излязоха другите телевизори!-:) Горби си остава и ще си остане,като предател на цял един строй! Беше на 53 г тогава и целият соц лагер,беше вперил поглед в него! А той предателя,поруга надеждите на всички уви! Да гори в пъкала Горбачов! Но виждаме вече че и в Америка нещата се променят! НАТО трябваше да се саморазпусне!