113

БГ реалност

преди 2 години

Радев и Киро ви показват нагледно, какво е корупция на най-високо политическо ниво и незачитане на Конституцията на РБ. Ще видите как закононарушителят Киро ще бъде покрит и спасен от правосъдие, като се стимулират финансово правосъдните органи да си затворят очите.

112

ДО ДО 114

преди 2 години

Кажи го на Бойко Рашков! Той най ги разбира тези работи!

111

Анонимен

преди 2 години

До Нагъзян ИзотзадзеКарадайъ как се кандидатира за Президент? От името на коя от двете Родини? Ами трябва да се знаят тези неща !

110

Анонимен

преди 2 години

112 а колко ще останем в България след Радевата зима, а? Младите хора се изнасят от 1997. По времето на ББ имаше бум на раждаемостта, но сега ще е тотален срив. Ковид ще избие старците, а малкото млади няма да създават деца. Как се отоплява бебешка стая с тия цени, а? Или Кирил ще нареди 60 г лели и ще ги забремени с къносания си перчем, а Асен ще ги хипнотизира да гледат деца без пари? Толкова ви се плаща от фондации да ги рекламиране тия, че вече не знаете какви глупости ръсите.

109

Петър Волгин

преди 2 години

" Кирил Петков е от тези хора, които не спират да се усмихват, докато лъжат най-безочливо. Законите са за наивниците, нали? За величия като Кирил те не важат. Крайно безотговорно ще бъде от страна на избирателите да поверяват на хора като него управлението на държавата. Той категорично показа, че е готов да излъже в името на това да се добере до висок пост. "

108

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен111 каквото стана и с Гешев за който се доказа, че няма юридическа диплома и все още е Главен Прокурор! заслужаваме да ни оградят с бетон и нормалните хора от света да идват и да ни гледат като атракция....Аз пък задавам въпроса как Карадайу с двете родини се кандидатира за Президент? За коя родина? И от коя ще се откаже с декларация?

107

Аз пък чакам

преди 2 години

Решението на КС за киро Канадеца!Да не го проточат само за след изборите и гелчо да се сдобие с имунитет?

106

Анонимен

преди 2 години

ТУКА НЕКЪВ ТУ ЛУП РАЗПРАВЯ Ч Е АНГЛИЯ БИЛА ОСЪДИЛА КОКОРЧО??/ АЛОУ? ТО БИВА... НА КАКВО СИ БЕ?

105

Нагъзян Изотзадзе

преди 2 години

А пък спецпрокуратурата е образувала досъдебно производство срещу двойния канадец още на 20-ти август, но дюрексовите медии ги е страх да го обявят публично!

104

Анонимен

преди 2 години

Аз искам ей тоя мърляч, с неговия ортак Кирил лъжеца, да се качат в колата с децата си посред зима и да карат през Петрохан. Всеки ден една седмица. И после да ни кажат трябва ли да има магистрала или не! Ей това искам. Да мине 2 пъти през обратния завой на Петрохан при снеговалеж в Стара планина. И нека Господ ги съди подобаващо!

103

Анонимен

преди 2 години

Овчата мисъл трябва да проумее, че ако не сме всички добре, няма как да се продължава...След 30 години експерименти се заговори за средна класа. Няма да споря с никой за "прекрасното" управление на Герб, защото цифрите говорят ясно...Преброиха ни и се вижда колко сме останали в България. И част от тези, които сме останали носим на раменете си останалите, кой на хранилка, кой на помощи...Стига толкова. А пък ако продължим с Герб, си изнасям бизнеса в чужбина и кадърните могат навсякъде...

102

Анонимен

преди 2 години

А КВО СТАНА С ПАРТЕНКАТА,Ч Е ИМ ФАЛШИВИ ДИПЛОМИТЕ,А ГЕРПИТЕЦИ?

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 103 Ами имат имунитет, първо като министри, веднага след това като кандидат депутати... Няма как Гешев да им повдигне обвинения. Това е целта КС да бави с месеци решението по елементарния казус с канадското гражданство на КП и нарушението на Конституцията от страна на Фигуранта.

100

Анонимен

преди 2 години

ПАРТЕНКАТА ЗА КАНАДА Я СПРЕТЕ ПОНЕ ДО РЕШЕНИЕТО НА КС! ГРОБАДЖИИ! ЦЯЛАТА ВИ ЧЕРНА ПРОПАГАНДА Е ТАКАВА ЛЪЖЛИВА!

99

До 101

преди 2 години

Господине вие наистина ли вярвате в дядо Коледа ? Когато тока е 100 лв и ДДС-то е 20 лв., когато стане 400, ДДС-то става 80 лв. Ето това са ви двата милярда повече. А защо не вкараха буфер за тока за да се подкрепят фирмите а ? Защото правеха предизборна кампания с пенсионерите и това им беше по важно, сега като се срути икономиката защото не са взаели мерки през лятото пак ли ГЕРБ ще ви е виновен. И само да попитам къде бяхме в Европа преди ГЕРБ, някъде по на горе ли , че сме паднали ?

98

Анонимен

преди 2 години

Кокорец Педалов, само да ти кажа, че българина не обича вървящи на левия бряг измамници и крадци. Пък ти си вЕрвай, че ПППП ще сте първа сила. Освен, ако вече не сте нагласили измамата с машините на Мадурко....

97

Анонимен

преди 2 години

Абе истината е че пак пре е баха северна България. Тъкмо почнаха да строят в тоя район за да се вдигне малко икономиката и шат. Защо бе скапани комунисти, защо толкова мразите тоя район? Ние знаем защо сте ни нарочили. Но ще ви кажем само едно, повече няма да ви търпим. Писна ни. Ние също сме част от тая държава. Това природно недоразумение не може да отрязва половината север, само защото не го кефи магистралата дето се строи. Идва времето да ви покажем какво сме, идва!

96

Зоро

преди 2 години

Четете приказката Новите дрехи на царя и ще ви стане ясно, кои са тези. Двамата шивачи.

95

Анонимен

преди 2 години

АКО БЯХА ВИНОВНИ, ЕДВА ЛИ КАСКЕТА НЯМАШЕ ДА ПОВДИГА ОБВИНЕНИЯ!

94

отровна гад

преди 2 години

Вчера, на живо по БНТ, Кокорко публично обяви конституцията на Р България за дискриминационна и ретроградна! За всеки друг политик или кандидат политик това би означавало публична журналистическа смърт, но дюрексовите български медии само леко изплезиха езичета от учудване! Днес нито един журналист не посмява да попита това харвардско недоразумение от каква позиция и като какъв заклеймява най-висшия закон на Републиката!