191

Анонимен

преди 2 години

Pfizer използват клетки от абортирани човешки зародиши във ваксините си. Vanessa Gelman, Pfizers senior director - "искаме да избегнем информацията за тъкан от абортирани клетки която се съдържа(floating) във ваксините, вредата от изтичане на такава информация ще бъде по голяма от ползата от ваксините".

190

Анонимен 22

преди 2 години

Аз не виждам до сега ваксинираните да са ограничавани, но щом искат нека ги поощряват.Бабите ще напълнят заведенията. Чакам да видя колко от собствениците ще се съгласят да работят така. С голямо удоволствие бих подкрепил обаче заведения, които са само за НЕваксинирани. Никой не може да казва на частна фирма правила по които да работи.

189

Анонимен

преди 2 години

СССР следеше само за идеологическото развитие на комунизма в социалистическите страни включително и в България. Никога не ни притискаше икономически. Докато ЕС докараха в БГ 50% безработица! Това никога не е било! Сега и всяват страх с пандемията! Ужас!

188

Според статистиката

преди 2 години

през последните 24 часа са открити 1246 новозаразени, от тях 85% са неваксинирани. Значи останалите 15 % новозаразени са ваксинирани, т.е. 186 човека. И от 30 починали 93% не били ваксинирани. Значи 2 от починалите са били ваксинирани. Докога ще ме убеждавате в позата от ваксините?

187

Анонимен

преди 2 години

Цените на енергията ще растат, всичко ще мине на тротинетки и на колела, само избрани от елита ще имат ел. коли. Вятърните перки и соланите панели могат да произведат едва 7-10% от необходимат енергия която потребляваме сега, а и без това електричестките коли са скъпи. Производството ще се свие с 80%, останалите без работа ще е са на базов доход, ако дотогава еврокомисарите не ги прочистат с ваксините, ако останат много хора ще има доброволна евтаназия. Става въпрос на Запад, в Русия и Китай не смятат да играят тая игра.

186

Анонимен

преди 2 години

По времето на СССР трябваше само да спазваме генералната линия, никога не сме били такива васали катко сега. Освен това от СССР получавахме суровини, нефт и какво ли не на ниски цени, България беше сред 30те най-развтии икономики, а при ЕС станахме бедни като мишки, без икономика, депо за черноработници и пазар на западни стоки.

185

Микро миро

преди 2 години

Във всеки случай, всеки който е на лекарства е рисков и нека да си помисли да се ваксинира, ако не може да пие.

184

Анонимен

преди 2 години

Вчера Кантарджиев, днес тоя Кунчев... И двамата вече са осъзнали, че са с еднопосочни билети за ада за вечни времена и сега гледат да излъжат колкото се може повече хора да ги последват в пътя им. Ами няма да стане, няма да се ваксинираме, няма да носим маски, няма да се затваряме и няма да си правим тестове!

183

Анонимен

преди 2 години

Махайте маските от децата в училище, гърбави фашаги! Че скоро ще играе тоягата!

182

Интересно защо?

преди 2 години

Интересно защо само няколко човека професори и доценти агитират за ваксините, и то повечето от тях са математици? Само толкова ли има в България? Защо цялата останала научна колегия мълчи, а не подкрепят в един глас ваксините? А хора като Мангъров като говорят, учените също не ги опровергават, само троловте по форумите започват жестоки атаки.

181

Най-нагло лъжат

преди 2 години

Вкарването на синтезирана РНК и други отрови в организма не е имунизация ! Това не са ваксини !

180

Бay

преди 2 години

туристическият сезон ще е провал. Светът се оправя ние по български сме на опашката.

179

Анонимен

преди 2 години

Просто ние българите сме "каквото кажат от еди-къде си", така бяхме и по времето на СССР- каквото каже СССР, сега каквото каже ЕС и САЩ. Нямаме собствена политика, собствени решения със справяне с пандемията, собствени изводи, собствен курс. Вечно трябва да слушаме някой! Затова никога няма да бъдем водеща европейска държава!

178

Да

преди 2 години

Не се косете. След още няколко дози започва драмата на ваксърите. Ще капят като круши. След това свършва и пандемията и целият съвременен начин на живот. Картините ще бъдат потресаващи, скъпи единомисленици, които разумно сте решили да не се ваксинирате. И не се женете за ваксърки, а жените да не се омъжват за ваксъри, защото ще имате проблеми с грижи за болна челяд.

177

до 216

преди 2 години

"Масовата Ваксинация е единственното нещо дето предотвратява локдауна и икономическата катастрофа." - това е така, защото те ви го казват! Те ви вкараха в тоя ковид филм и ви насяха страх и ви накараха да мислите само за ковид, докато по света умират хора от какво ли не, докато ние в България горим италианските тонове бок-л-у-ци, докато отново сме начело на класациите по мръсен въздух. Сякаш с тия ваксини ще ни свършат проблемите, защо СЗО не ги е грижа децата на БГ какъв въздух дишат??????

176

Православните?

преди 2 години

Интересно какво казва БПЦ - достопочтената Българска православна християнска църква? Допустимо ли е християните да си инжектират в кръват клетки от абортирани човешки бебета които се съдържат в ковид ваксините, за да се спасят от въруса? Канибализма допустим ли според християнската православна църква за да се спаси човешки живот? (само дето тези препарати не спасяват)

175

Микро миро

преди 2 години

Не Бассси, точно алкохолът в умерена дозировка спасява от вирусите. Ама ти си вероятно убразован от телевизура и знаиш.

174

руски шпионин

преди 2 години

Антиваксърството е част от хибридната война. Масовата Ваксинация е единственното нещо дето предотвратява локдауна и икономическата катастрофа. Арсенал

173

Анонимен

преди 2 години

Разбрахте ли.. ваксайте се, за да не сте социално изолирани. За ваше здраве е, вервайте ми. Така се убеждават хората. С аргументи, с научни факти, налЕ? Когато нямаш аргумент, започваш със заплахите. Ще го кажа така народе - дръжте се! Колкото повече време минава, толкова повече отчаяни стават! Колкото по-отчаяни стават, толкова по-луди и абсурдни са им действия, толкова повече хора почват да виждат и разбират лъжите им!

172

Анонимен

преди 2 години

СЗО обяви 60 % покритие на ваксината (дял от населението, което е получило поне една доза ваксина) за еталон за всички страни. Израел започна ваксинацията в средата на декември 2020 г. и достигна този стандарт до 19 май тази година. Всички очакваха с нетърпение чудо в Израел: превръщането на тази страна в територия, свободна от COVID-19. Чудото разбира се не се случи, ваксините се оказаха напълно безполезни и вече се говори за поставяне на четвърта ваксина, може да помогне, а ако пак е без полза ще има пета, шеста... десета и т.н.