170

Стоян

преди 2 години

А бре Радев,а бре Рашков,а бре троляци-има Европейската съд бре,оплочете ,дайте папките с доказателствата там .Що не ви стиска бре мошеници?Голям ефтинджост сте,толкова ефтини,че и за би така не ставате.А рееее по дупкитееееее

169

пери

преди 2 години

До да периТака е, но по нищо не личи. Навсякъде минирано с нкадърни калинки, които пречат на народа, но за това пък са лоялни на герб и вожда им, и чакат да се върне, ама няма да стане.

168

Анонимен

преди 2 години

Браво Гешев,мачкай .Хунтаджиите съвсем истерясаха Дамаджани зелени чорапи ....си заминават Мачкай

167

Анонимен

преди 2 години

Мале един е седнал тука и отговаря на всеки пост хахаха Нито с комунисти, нито с дс ще ни уплашиш, това са твои и може би на шефа ти мокрите сънища и са пълни измислици. И пак ти казвам, не всички сме финансово и политически зависими, и мики маус да дойде утре ми е се тая, ти му мисли ти казвам отново!

166

Анонимен

преди 2 години

До Герберски *** "Плявата на обществото впрегната от ДС, да помага на новото ОФ да изтрият опозицията на червената диктатура от политическата карта. ТОВА са тия другаре!

165

Анонимен

преди 2 години

Уфффф, пак баналният Чашков с неговите дочух, една баба ми каза, уверявам ви че незнам си какво. Естествено че няма да ти развият съчиненията без нито едно истинско доказателство.

164

sofeto

преди 2 години

Когато ceлTaka-министърМВР да представи факти и доказателства тогава прокуратурата ще се задейства. Тоя с имотите го направи на селска седенка!

163

Герберски трол

преди 2 години

Уф, пак баналните глу.пави коментари за гербавите ***. Ама мразим ви безплатно бе, оххлюви червени, разни протестъри и чалгари. И няма да спрем. Не разбрахте ли, некадърници смотани, че ще продължим да ви еваваме макята с коментарите си и ще ви скъсаме г.за от критики.

162

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 173 "Ама троловете с много лични нападки нещо?" Не сте спирали. Случайно да не сте от групата на "Наглите"? Само комунистите обвиняват останалите най-нагло в нещата, които те правят!

161

pi ar sevi boiko

преди 2 години

Гешеф е юридически неграмотен, шефа му е функционално неграмотен, а избирателите йм не могат да гласуват с машина До там с легендата за тулупчето джипкомило и какъв държавник е хахахах

160

Анонимен

преди 2 години

До До 144 О хайде чакаме,Какво става с"чегъртането" Все чегъртате чегъртате и нищо.Вие сте никои и нищо не можете да направите освен да се върнете обратно в канала жалки инсекти

159

Анонимен

преди 2 години

Ама троловете с много лични нападки нещо? Това че вие сте стотинкаджии не значи че всички сме зависими от дебелака в банкя и ревеме за пари. Мене ме боли кой е премиер реално, ама вие му мислете че не остана.

158

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще има жестоки изнасилвания на гербава плява!

157

Анонимен

преди 2 години

"Виждаме как ръководената от Иван Гешев прокуратура не позволява да се развие нито един процес, който касае бившите управляващи" - ама прав е човекът.

156

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 164 "Няма, няма мойте дечица, чичко Рашков няма да ви вземе чекмеджето с играчките!" Рашков, дългогодишния кадър на ДС с 19 имота ще го давате за пример за законност! Смях в залата!

155

гостенка

преди 2 години

До Оставка, Гешка: а на Рашката имотите станаха 20, него кога ще раследваме!??? Борисов за една къща в Барселона го разпнаха, пък и тя не била негова! Долу Радев! Долу служебното правителство! Само ГЕРБ!

154

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Тцъ Гешев няма да си ходи!Какво ще направиш?Ще се сцепиш от яд?

153

Гражданин

преди 2 години

А Гумен Гадев не е ли безконтролвн?

152

Анонимен

преди 2 години

Шайката мачка на кукуво лято. Останаха за тях да гласуват бандюгите и държавните лапачи. Скоро и те ще се откажат, защото са отровни и никой не ги иска. Всички ще гласуваме за партията на промяната, пукайте се герберастки тролчета.

151

Анонимен

преди 2 години

Отново гербави сълзи в коментарите! Няма, няма мойте дечица, чичко Рашков няма да ви вземе чекмеджето с играчките! Нали чичко Гешев с каскета ви пази?