39

МНЕНИЕ

преди 2 години

IDIL и САЩ са проблем за България . Постоянно ни натрапват че Русия е Лошия .България ще се оправи , както винаги . Лошото е че след ГЕРБ и САЩ намесата ще си лекуваме раните още 10 години . За критиците - вижте цените , пенсиите и заплатите в Румъния , Сърбия , Косово и РСМ

38

АнонимеН

преди 2 години

ВЪВ МОМЕНТА РЕЖИМА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ТРЕПЕРИ ЩОТО ОБЯВИХА ЕДНИ НАПЪЛНО ИЗМИСЛЕНИ ИЗБОРНИ РЕЗУЛТАТИ БЕЗ ГРАМ КОНТРОЛ И НИКАКВО ОБЯВЯВАНЕ НА ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ!

37

Друга тема

преди 2 години

Държавни служители , които са твърдели, че Живко от Варна е болен човек, всъщност това не е така ! Той не е болен ! Те нарочно така са твърдяли, защото не искат той да има успехи в живота, не искат да постигни много неша в живота си, не искат той да е добре финансово и да няма семейство ! Като цяло искат той д няма нищо ! Правилният човек, който трябва да управлява България е Живко от Варна ! Той не е шизофреник и не е лош човек !

36

Анонимен

преди 2 години

Като докараха демокрацията на балканите,някой видя ли бял ден?Разцепиха всичко на парчета и етноси,а хората си живееха дружно и добре в тъй наречената диктатура! Направете си една бърза справка,коя е най-голямата американска военноморска база на балканите,кога се натресоха там и защо!?Всичко е за ресурси и подчинено консуматорско общество,плюя ви на демокрацията!

35

Анонимен

преди 2 години

До ХехеЩомраздават на томбола коли и апартаменти, направи си сметката сам каки "избори" има в Русия......хахахаха :)))

34

АнонимеН

преди 2 години

ПРЕЯДОХ И СЪМ СЕ ИЗЛЕГНАЛ И СМЪКВАМ НАПРЕЖЕНИЕТО С ПОСМЕШИЩЕТО ФАЛШИВИЯ ПУТИН! ДВАТА НАЙ-ГОЛЕМИ ПОКРОВИТЕЛЯ НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН СА МЕРКЕЛ И ЕРДОГАН! МЕРКЕЛ СИ ОТИВА А ЕРДОГАН ЗАТЪВА ФИНАНСОВО! ФАЛШИВИЯ ПУТИН СКОРО ЩЕ Е В ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ!

33

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха. А в България, какво е в момента...? Чорапчето копира Путин...

32

Анонимен

преди 2 години

До izh, преди време стигнах до същия извод. Висша политическа и олигархическа класа, за която поставя нефта е по-важен от хората завинаги ще бъде долен клоззетт. Днес всичко се вижда, за нещастие на манипулативните ревливи русофили.

31

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са едни от най-свободните хора на света!Само русофоб или платен коментатор от дойче зеле могат да твърдят обратното.Това което може да направи един руснак в свободното си време,на запад Ханс и Пиер могат само да мечтаят.Да нямат материалното на Ханс и Пиер,но имат свободата да живеят живота си както намерят за добре.Не парите и лъскавата кола те правят свободен човек.

30

Анонимен

преди 2 години

ИМА ШАНС БЪЛГАРИЯ ДА ИЗГОНИ КОМУНИСТИТЕ

29

Анонимен

преди 2 години

Дрън,дрън.Русия и кумунисти.Да бяха написали така за Китай бих им повярвал,ама страх лозе пази.

28

Хехе

преди 2 години

Тя отдавна е стигнала там! Последните избори бяха такъв цирк,гледайте в Ютуб със скрита камера как цели комисии участваха във изборната далавера,че даже със настроение и смях след приключване на гласуването продължаваха да пълнят урните с фалшиви бюлетини.На кого му пука дали Русия е диктатура, щом на самите руснаци е безразлично..

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26Претендират да са герберасти, обаче всички знаем, че сайта е русофилски, все пак е на Тихина :)))

26

истина

преди 2 години

В Русия никога не е имало демокрация, от създаването си до ден днешен тази страна е управлявана от диктатори и тирани. Може би това е начина да запазиш тази огромна територия.

25

Анонимен

преди 2 години

ПроСтоТо явно се е редило на опашката за нуждаещи се, взело е лещичка, брашънце и е хапнало, има силица да потроли за шепа копейки.

24

АнонимеН

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ Е ОСВОБОДЕНА ОТ ЦАРСКА ХРИСТИЯНСКА РУСИЯ И ПОРОБЕНА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА АТЕИСТИЧНА РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ БИВШИЯ СССР! ВСЕКИ КОЙТО ПОДКРЕПЯ СТАЛИН, ЛЕНИН И ФАЛШИВИЯ ПУТИН ПОДКРЕПЯ УБИЙЦИТЕ НА ОСВОБОДИТЕЛЯ НИ И Е АБСОЛЮТЕН ДОКАЗАН АНТИБЪЛГАРИН ЧИСТ СЛУГА НА ДЯВОЛА!

23

Едина Русия

преди 2 години

Пълни глупости и лъжи! Президента Путин никога няма да позволи да има диктатура в Русия!!

22

izh

преди 2 години

Една държава чиито богатство не са хората / = на иновации / , а разчита да се реализира с търговия с природните си ресурси / ограничени / е ОБРЕЧЕНА рано или късно. А когато ножа на оцеляването опре до кокала - тълпата от послушковцисе превръща в УРАГАН

21

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо "Тая необятна страна изглежда има нужда от "твърда ръка" и..до някаква степен "диктатура"." Трагедия си.

20

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо, *** си та дрънкаш. Пак не си разбрал че демокрацията се гради с десетилетия и дори векове. Не станало за 5 години и си мислели, че никога нямало да било станало. Фабриката за производство на нискоинтелигентни не спира 24 часа мамка му.