171

кантарджиев

преди 2 години

Витанов,вчера беше неделя,ИЗКЪПА ли се?

170

Анонимен

преди 2 години

Осмото зъбче на третия пик на шеснайстата вълна....

169

Pi Ar Sevi Bojko

преди 2 години

Vitanov puskaj 4 vulna

168

Ko40

преди 2 години

20 000 и затворихте държавата, няколко милиона напуснали БГ и ви боли щъркела. Майко майко

167

Нямам зор

преди 2 години

да се регистрирам! Заплатата ми е много над осигурителния максимум и всеки ден болничен ми струва много, хиляди. Освен това докато съм в болничен ще трябва и да работя! За кой *** да се регистрирам? За да ви надувам идиотските числа? Лечението ми струва 100 лв. Дори безплатните ви лекарства не искам. Продажници!

166

Анонимен

преди 2 години

"с*опол" не е обида, а проява, симптом на повечето заразни респираторни заболявания! Ало, неграмотниците от тази жъл*та медия,спрете се с чистенето на всяка втора нормална дума. Съвсем сеизлагате вече.

165

Анонимен

преди 2 години

пик може да има и утре, зависи кой диктува кво да се пише в статистиката, излекуваните както винаги повече от заразените, благодарение, че не си слагат ваксини

164

Сата НАТО

преди 2 години

Витанов е виновен за умрелите. Той не си мие ръцете, оттам си пипа брадата и после вирусите се разлитат във всички посоки.

163

дърт

преди 2 години

Горе-долу колкото са починалите от инсулти за една година!

162

Анонимен

преди 2 години

"Скритата заболеваемост бива два вида. Миналата година тя беше на безсимптомните. Тази година се появи нов феномен. Хора със симптоми, които не се регистрират..." - Никакви такива видове няма. Просто повечето хора карат или без симптоми, или със слаби до средни такива и не им е изпила чавка акъла, че да бягат да ги затварят за половин месец по къщите за един *** и малко кашлица. Айде вече, събирайте чаршафите, че станахте досадни с писане и преписване по 100 пъти дневно на едно и също.

161

Анонимен

преди 2 години

смъртта от ковид ще споходи още много антиваксъри.

160

Чичо

преди 2 години

До АнонименДобре си ми е той.Ти се боцкай.

159

Анонимен

преди 2 години

витанов стига си агитирал, 2 години преди тая пандемия пак толкова си отиваха за период от 2 години, стига си приказвал глупости и агитирал

158

Няма

преди 2 години

Няма да се плашите , всичко ще е наред ако ще и 20-та вълна да има , само стадно да им спазваме мерките , и най вече вечерният час !!! Най страшното става след 23:00ч....!!! През другото време е спокойно....!!! Боси голи ...жадни гладни...никой да не излиза ....по тъмно...тогава само вируса върлува ....

157

ученик

преди 2 години

Що на матурата по математика имам 2(двойка),а професор по математика от БАН не може да смята и стои професор на голяма заплата??Ш'ибана математика,а Витанов?!

156

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са перфектне щит и дават 100% имунитет и защите срещу болестта. Това е престъпление срещу човечеството - излъгаха и инжектираха половината свят с експериментални химикали от които хората сега умират. Това не са вакси Всички комисари в Брюксел начело с Урсула, които взимат по половин милион евро заплати платени от данъкоплатците трябва да бъдат съдени за престъпление срещу човечеството. От тях се започна всичко, те реализираха лъжата, не е работа на ЕК да се занимава с ваксини.

155

Sava Tomv

преди 2 години

Пиянице, колко се нагуши?

154

Анонимен

преди 2 години

Чичо, върви си лекувай мозъка, да запазиш поне останалата ти единствена гънка внего!

153

Чичо

преди 2 години

Тази пандемия заприлича на латино сериал.5и филм 101и епизод/4а вълна 2и пик.Край няма този филм.

152

Цифровизацията

преди 2 години

На Нюрнбергския процес е поставен прецедент - "аз си вършех работата, изпълнявах заповеди" - не се признава. Изпълнението на престъпна заповед е престъпление. Осъдени са от чиновника и полицая до висшите генерали. Но тогава е нямало цифровизация, а днес имаме цифровизация и в базите данни и биг дата се пази всичко - и стюардесата която е изгонила пътник който не носи правилно маската, и лекаря който е оказал да направи фалшива ваксина, и огранителя на супермарките който не е пуснал пенсионера без маска, и чиновницие които са подписвали заповеди - всичко е в компютрите.