62

САМО ПИТАМ

преди 2 години

ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИТЕ ТЕЗИ ПИЯВИЦИ

61

Ром

преди 2 години

Како, къде ги давате парите? Аз и Айшето ще правим по две българчета всяка година.

60

Комунизъм-Дефиниция

преди 2 години

Система при която взимат Парите на Едни за да ги дадеш на други! Не да организираш Индустрия, Производство, да се къпеш в Продукт произведени от Българи в България, не! Просто, харчене на Парите на другите - докато свършат, тогава следва Икономически колапс ала СССР!!

59

Анонимен

преди 2 години

Как може да избирате тази овца и години наред да получава депутатска заплата? Досега през годините, дори и когато БСП управляваха, тази на снимката нищо не е направила, та сега ли. Предизборно всеки обещава, а и ни омръзнаха лъжите на другарката сла нинова.

58

Анонимен

преди 2 години

Браво *** ще ражда като за световно.

57

Сатанаил

преди 2 години

Тая заби поредния пирон в ковчега на БКП!

56

антибсп

преди 2 години

Браво юнаци! Но можете и поверче - що не по 60000? Сичкото асан ще ви гласува, пък после ...

55

народна мъдрост

преди 2 години

това което комунист ти предлага и обещае даже дявола не го обещава .

54

РАБОТЕЩ

преди 2 години

"еднократна помощ за второ и трето дете от по 6500 лева, което засяга 12 хиляди семейства." Не ми се вярва, че нашите братя и сестри са общо 12 хил.Те като чуят за тези пари ще се отдадат на раждане на цял отбор.Нинова започна якото наддаване.

53

Въпрос

преди 2 години

БСП откъде ги иска 6500 лева?От моя джоб ли?Айде бегайте оттука!

52

корни цинизъм

преди 2 години

бсп беше на власт и във власта близо 20 г. не направиха нищо от това което бяха обещали , нито от това което сега предлагат . що не раздавахте тия 6500 лв. тогава бе госпожа лъжа другарко импексова ? предизборно предлагате и обещавате после НИЩО . чиста проба лъжи,популизъм ,лицемерие,безочие,цинизъм, това е истината за теб.

51

Анонимен

преди 2 години

Ромите с по 6500 за второ и 6500 лева за трето ***.Евалата.

50

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ПО КАСА БИРА И ПРЪЧКА ТЕЛИШКИ САЛАМ

49

Анонимен

преди 2 години

Сухата пица на Дянков помните ли я бе

48

Анонимен

преди 2 години

А пари откъде... То всеки може да раздава, ама като стане въпрос да се събира идва лошото. Като издумкат резерва, ще има ама трябва да се вдигнат данъците, защото парите не стигат и трябва да се теглят заеми

47

Анонимен

преди 2 години

Айде почна се предизборното раздаване на пари. С шепите хвърлят обещания.

46

АнонимеН

преди 2 години

ВМЕСТО ОБЛЕКЧЕНИЯ ЗА ТЕЗИ С ВТОРО ДЕТЕ КАТО ПОЕМАНЕ НА УЧЕБНИЦИ И ДРУГИ КОНСУМАТИВИ ДОКАТО УЧИ И РАЗХОДИ ПО САМОТО ДЕТЕ МЕСЕЧНИ ТЕ ИСКАТ ДА ИМ СЕ ДАДЕ НАВЕДНЪЖ ПАРИ ЗА ДА ИМА ЗА РОМИТЕ И ЗА ВТОРО И ЗА 5-ТО ДЕТЕ! БЕЗПЛАТНА ДЕТСКА ГРАДИНА И КАКВИ ЛИ НЕ НЕЩА НО НЕ ТЕ ИСКАТ ПАРИ В БРОЙ ЗА ДА ЛАПНАТ ЕТНОСИТЕ!

45

Зозо

преди 2 години

Както пее Светльо от Хиподил: Искам каса с бира и кюфте зе мезе, искам никой да не онанира в мойто мазе :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

44

Анонимен

преди 2 години

3 млн хора искат реферндум за НС който иска пари да му намерят работа Военните да на докарат инвеститори хората ще работят и ще вземат по 10 000 лв заплати. Тия ще върнат Истанбулската конвенция на бял кон за дискриминация към първо дете.

43

Анонимен

преди 2 години

Помощи за деца следва да се изплащат единствено и само при определени условия: завършено средно образование на родителите, изискване за някакъв трудов страж, примерно минимум 3 години предходен и трудов договор към момента или поне регистрация на бюро по труда, в случй че останал без работа в реултат на "грижите" на управляващите за спасяване от коронакризата. Всичко останало е безпредметно и ще отиде за подпомагане на безполезни за обществото индивиди