74

Анонимен

преди 2 години

Много успешен тоз Киро канадеца. Сумати далавери извъртя и то с чуждо гражданство. Способно е момчето за далавери. Пък в сърцето е толкова добро.

73

Анонимен

преди 2 години

Опаляаа....***.Крил Петков има 94 бинки последователи във фейса.Следващата ще мине 120 бона.Тролете си на воля.Колкото повече се стараете толкова повече се увеличава подкрепата.Благодарим Ви.

72

Анонимен

преди 2 години

Ако стане премиер този ще въведе насилственото ваксиниране със сигурност. Както е в Харвард, Гугъл и останалите готини места.

71

ВСЯКО ЧУДО-ЗА З ДНИ.

преди 2 години

ПРОТЕСТИ...... ПРОМЯНА...... ПОДМЯНА.........=.. МОЩЕН БГ ШУТ...!!...

70

Анонимен

преди 2 години

Киро язовиро е искал да каже Имаме синергията да продължим. Но не е разбрал точно какво трябва да каже. Понеже съветник на радев го съветва какво да говори. СРС-то един ще покаже кой му дава тези празни илюзии да се говри с Конституцията на България като двоен гражданин да лъже и та тъпче слен 110 от Конституцията.

69

Анонимен

преди 2 години

Тоя кога ще го разследват за спекулации със ГМО биопродукти внесени от Канада, как нещо има производствен разход 1 долар, а се продава за 19 долара.

68

Анонимен

преди 2 години

Харвард или Милиционерската школа. Изборът си е ваш.

67

Анонимен

преди 2 години

Траволта, ти ли си?

66

Анонимен

преди 2 години

Аз лично ако имах неговото образование, знания и Канадско гражданство щях да си живея царски в Монреал и изобщо нямаше да се сетя за България. Незнам дали родолюбие по голямо от това на Левски го е накарало да се върне в България. Или имане по-голямо от това на Божков..

65

антибсп

преди 2 години

Трудно е да пуснеш кокала толкова рано ...

64

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, ако бяхме в приказка, носа ти вече щеше да е стигнал руската космическа станция.

63

Абе Кирчо,

преди 2 години

пуделчето на Рундю, кой ти каза ,че искаме промяна ,бе? Мерси за промяна , като вашата- държавата беше тръгнала по верния път , но юмрука заедно с копоите на Решетников ,сложихте прът в колелата! Прави промяна в Канада,ако въобще някой те бръсне за слива там! Тия трикове на квартален тарикат ги прилагай другаде пред застарели и загорели лелки! С този вид на автоджамбазин , който превърта километража ще имаш невероятен успех!

62

Анонимен

преди 2 години

Много енергийни напитки пиеш, Кирчо. Red Bull дава крилаааа. Ще литнеш скоро. Като паmица си.

61

Анонимен

преди 2 години

Кирил призна в интервю, че бил казал на Слави, че става министър само ако и Асен запази поста. Разбирайте единия краде, другия замазва. Слави обаче отказал и според думите на Кирил, той тогава категорично отказал. И сега въпросът е, като е толкова кадърен и свръх успял защо има нужда от приятел точно в това министерство, където ще му замазват грешките? Човек като може си може, без значение с кого работи. Прочетете му интервюто.

60

Оф

преди 2 години

Киро, вече си ж.алък! Хилиш се неадекватно, говориш лъжи, не спираш да се излагаш

59

Лъжеца Кирчо

преди 2 години

Някой знае ли каква е тази промяна за която постоянно говорят Кирчо и Фигурантът Радев ?! Завръщане към комунизъма или към Москва ?! Или нещо друго ?!

58

На лъжата краката...

преди 2 години

Тоя с този отказ от канадско гражданство нищо не жертва. Жена му е канадка. Когато пожелае може да отиде в Канада заради гражданството на жена си. Само лъже хората. А и късно се сети да си сменя гражданството.

57

Анонимен

преди 2 години

беги бе, днеска пак лъжи на килограм за ББР, тоя е чехлю плевналиев 2, добре че от рано се разкри - само лапнишарани могат да му се вържат

56

Няма

преди 2 години

Свърши ви енергията! Не сте промяна, а Прокопиева олигархична подмяна! Чао!

55

аз

преди 2 години

До Анонимен 55Избери си тогава Пунта Мара.