365

ЦИНИК

преди 2 години

Таа раута ни накарат задължително ,а съ ваксанираме нимой ,а стане.От съ усящът ,че мариз голем жа има.Който иска ,а съ ваксанира ,негову прау си е.Ама *** накарат задължително ,а съ ваксам ,*** фанат за ...,.вия !

364

Аз до 414

преди 2 години

Ха сега ми отговори защо при ваксинирани с 2 дози пак има починали от корона? Нали сте защитени? Да не говорим, че сте и заразни. Защо задължават да подпишеш документ за информирано съгласие? Има още много въпроси, но няма смисъл да ги задавам.

363

Анонимен

преди 2 години

Щом "славянин" не иска да се ваксинира, значи е по-добре да се ваксинираме.

362

Анонимен

преди 2 години

Истината е една- успяха да разделят народа. Разделяй и владей само, че номерата няма да им се получат с ваксината. Само не разбирам защо неваксинираните са толкова злобни спрямо тези, които не се страхуват и се ваксинираха, за да предпазят околните и себе си?!

361

Аз

преди 2 години

Истината е една- успяха да разделят народа. Разделяй и владей само, че номерата няма да им се получат с ваксината само не разбирам защо ваксинираните са толкова злобни спрямо тези, които не желаят да се подлагат на експерименти.

360

Анонимен

преди 2 години

До гуша ми дойде! Чакам тоя дето ще ме задължи, да го взема за компания в по-добрия свят.

359

Анонимен

преди 2 години

Гответе се, хора. Свобода или смърт!

358

Жоро

преди 2 години

Кажи му немец и не го обиждай повече.

357

Анонимен

преди 2 години

Да се включа в обобщението: Българите са най - послушната нация векове наред. Ще носим маски, ще се ваксинираме и ще гледаме да угодим на големите. От тези спорове печели само Бау (по 20 ст.).

356

Да обобщим

преди 2 години

Тези ваксини не са безплатни , плащат се по един или друг начин , никой не работи безвъзмездно !!! СЗО надушиха големите пари и страха на човека , то маски , ръкавици , дезинфектанти , тестове , шнорхели... костюми и много други "Ковид аксесоари " !!!! Това да трилиони приходи.....за една частна организация....!!! Докато и се вярва .... пандемия ще има поне 30 години напред...

355

4efo

преди 2 години

Ваксиниран съм, но с радост бих бил в челните редици на бунта от страната на неваксинираните. Положението в момента не е нормално, бъдещето ни няма да е нормално и то заради определена група хора, която явно се има за избрана.Настава време за съпротива!

354

Анонимен

преди 2 години

Не се карайте вижте в туба в италианскито правителство вчера как са се скубали, щото половината са против ковид паспортите. Видеоте е от преди 23 часа.

353

Анонимен

преди 2 години

Грешката на ваксините е, че изпозват спайк протеина, който обаче разрушава клетките на тромбоцитите.

352

До 399 анонимен

преди 2 години

И каква е връзката между измисления щаб и фактите, които Анализатор написа? До толкова си неграмотен и безхаберен, че ти е пълна каша в главата. *** кръчмарския тон и мислене си усвоил добре

351

Анонимен

преди 2 години

Това с лепенката е идея.

350

Анонимен

преди 2 години

Скоро Грета Тунберг се беше постнала в Туитър (аз съм й последовател) с маска и лепенка лейкопласт на рамото и се хвалеше, че се чувствала привилегирована, че се е ваксинирала.1. Всеки може да си сложи лепенка и да каже, че се е ваксинирал:)2. Известните хора се ползват с привилегии и на тях не им слагат такива отрови като на простосмъртните, особено в БГ. Те могат да си платят за скъпи и качествени неща...

349

До Анализатор

преди 2 години

Точно в десятката! За нещастие българина е толкова неграмотен, че няма и да се постарае да го осмисли това.

348

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е, антиваксърите говорите за ваксинаТА. Коя е точно тази ваксина, тъй като за момента има множество ваксини. От отслабени вируси, до векторни та до мрна и то от различни производители? Коя е точно смъртоноснаТА? До момента всички останали болетни ваксини ползват някой от тези методи.

347

Анализатор

преди 2 години

Западняците били "фашисти", другите били комунисти- Казал Бай *** бедняк със скъсан калпак. Не бил роб, борел се "за свободата си", а работи за жълти стотинки на мутрите. Роби сте на празните си кра-туни. Не го осъзнавате, обаче...Образова се от фейсбук и киро брейка, но плюе по учените и специалистите. Само пари и *** от у биване в главата му. Последен в Европа, но с високо мнение за себе си. Гордее се с просто тията си и плюе успялите народи. Типичен българин! Хахаха!

346

Пенчо Печката

преди 2 години

А кога отварят Бухенвалд и Аушвиц?