75

отровна гад

преди 2 години

Е, няма такива дюрекси!

74

Анонимен

преди 2 години

Проклятие ли има над нашата прекрасна държава, че все ни ръководят простаци и ***. Още не сме се отървали от единия тъпоъгълник и вече другия самовлюбен комплексар се нагнезди да ни поучава.

73

Калеко Алеко

преди 2 години

Пак ще влезнем в поредното реалити шоу в което ще ни въвлекат продуцентите на Каналето и тези от Адвокатскта колегия на мутрите и бойкикевците, с активното участие на БСП и ДПС, под шапката на преЦедента радеФ ... !!!

72

ХА ХА ХА

преди 2 години

ЩЕ СИ УМРА ОТ СМЯХ БЕ , ТИЯ НАИСТИНА СА ЛУДНАЛИ !!! ПЪРВО ЧАЛГАРЯ НЕ Е НАРЕД , ЧЕ ПРЕДЛАГА ПРАВИТЕЛСТВО БЕЗ ДА ИМА МАНДАТ !!!! ВТОРО ТОЯ БИВШ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ВЕЧЕ ВАСИЛЕВ , КАЗВА АКО БЯХМЕ ПОЛУЧИЛИ ПОДКРЕПА ЩЯХМЕ .....ДРЪН ..ДРЪН !!! КАКВА ПОДГРЕПА БЕ ВАСИЛЕВ И ОТ КОЙ ...??? НЯМА НАРОДНО СЪБРАНИЕ ....КОЙ ЩА ТЪРСИШ ДА ТА ПОДКРЕПИ ....*** ЛИ ..??? СМЯХ ..ГОЛЯМО ШОУ !!!!

71

Да не спорим

преди 2 години

Нека да се опитаме да отгатнем - какъв изборен резултат ще постигнат тия , тримата,дето са се курдисали там пред журналистите............. ??!?? Щото работата сякаш натам отива :-(

70

В тая държава

преди 2 години

само Боко се явява на избори и управлява от първо лице - без да си прави марионетки и патерички. Ама това го обърнаха против него - бил едновластен хаха. Е сега и той видя, че не е добре и реши да си направи сламен човек. Да се откаже да е депутат, за да дойде някой аватар? Това добре ли е? Народе?

69

Анонимен

преди 2 години

Не изглежда здрав ....

68

Анонимен

преди 2 години

с тига с тая глупава фискална политика. НА Гърция опростиха 350 милиарда, а имат два пъти по-големи заплати. Нищо не печелим от затягане на коланите, въпроса е парите от заеми да се инвестират разумно.Щял да вдига заплати - да обясни как, декларациите са хубаво нещо, но до вчера всички говореха, че няма пари.

67

Българин от чужбина

преди 2 години

Слафчо не ви ли прилича на дърта и престаряла костенурка на снимката горе?

66

ПАК ИЗБЕРЕТЕ СЛАВУН

преди 2 години

ТИЯ ПАК СА ПОГНАЛИ БАНКА- ЗАКРИВАЙ...А ПОСЛЕ ВСИЧКИ ПРЕЗ ФОНДА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ДА ПЛАЩАМЕ МИЛИАРДИ КАКТО ЗА КТБ НИЕ НАД 4.5 МИЛИАРДА- ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ....

65

Горд българин

преди 2 години

Набиха ви американците канчето на главата и свихте перките. Сега Христо Иванов влиза в кабинета ви. Може и министър да го направите ако ви треснат по тиквите отново. Ще се види сеира ви.

64

Анонимен

преди 2 години

Тоя е малко като Хилъри Клинтън - аз ще направя това, а ще направя това...а бре ончо, ти бе 8 години вицепремиер министър на икономиката точно както тя бе първа дама, сенатор и държавен секретар - що не го направихте това което искахте?! Кой ви попречи? Та ти бе на върха.

63

.!.

преди 2 години

Не вдигайте на непознати номера! Оказва се, че се търси министър председател!

62

Анонимен

преди 2 години

Уважаеми г-н Василев, като отидете на интервю за работа ви питат какво сте постигнал. А не за кое сте чувал че е хубаво. Та, вие какво сте постигнал в качеството си на министър вече два пъти?

61

Ганев от Виена

преди 2 години

А Милен Велчев и Любка Качакова какво правят?

60

Има Такъв Нерез

преди 2 години

Един кариерен престъпник и двама ***. Трифончук бил на работа в кабеларката и затова не бил там. Щяло да има още рокади ама като му дойде времето. Тези ако минат 4% на следващите избори е време за чистска в българското общество.

59

Фейсбука

преди 2 години

А Слави къде е?

58

ЧАГЪРТАЩИТЕ

преди 2 години

ВЪПРОС КЪМ ЧАГЪРТАЩИТЕ- ЗАЩО ИСКАТЕ ДА ПРИВАТИЗИРАТЕ ББР- ДА ЗАМЕТЕТЕ СЛЕДИТЕ НА ХОРАТА КОИТО ДЪЛЖАТ МИЛИАРДИ ЕСТЕСТВЕНО...

57

Златена

преди 2 години

Всички партии в България трябва да разберат при трети четвърти пети избори в България пак ще има малко българи подали своя глас защото хората в България са отвратени от поведението на партиите в България и пак няма да гласуват но кой каквото си надроби това сърба

56

Стари муцини

преди 2 години

Николай Василев и Милен Велчев, така наречените "юпита", заедно със Симеон II веднъж ни излъгаха. Всеки греши, но *** е този, който повтаря една грешка 2 пъти. Симеон дойде да си вземе имотите, че дори съди България/или заплаши/, а другите двама направиха реверанс, за наша сметка, изразяваща се в милиони към задкуписни фирми, а те се облажиха тук с приватизация и получиха или имоти или пари. Късно е Василев да се хвалиш и да искаш втори шанс. Ти се омърси се, а нас ни направи по-бедни.