139

1

преди 2 години

До Анонимен-145,а да не би твоя бойко да има повече гънки на мозъка,сега след разпита в четвъртък,искам да го задържат,за 8 месеца,и да го пуснат без обвинение,да видим дали е хубаво това,което вършеха неговите хора с бизнесмените.

138

Анонимен

преди 2 години

Този беше един от всички, които експериментираха с българския народ. Минаха доста сериозни и с красиви обещания. Финала е един и същ. За тях фирми, имоти, коли и млади съпруги. За нас затъване надолу.Не вярвам, че има нормален човек, който харесва който и да е от тези всичките. Това са хора жадни за власт. Парите ги направиха, но за стандарта им на живот, никога не стигат. Затова отдавна се отвратих от нашите политици. Много корени са пуснали навсякъде. Но поне видяха, че не са вечни на постове

137

Анонимен

преди 2 години

ако Слави е под 10, ту.л.у,па е под 9%, ПОД 9% така сочи математиката

136

Анонимен

преди 2 години

Политиците без значение от коя партия имат едни и същи шефове: народа , олихарсите, САЩ,Путин и ЕС. Ако не изпълняват обещаното на койтомо да е от тези има опасност за тях.ГЕРБ и патриотите не спазиха общеанията към народа,САЩ и ЕС ,това е достатъчно за да си отидат от власт.Олохархията и тя няма да е доволна защото се спират парите за тях пръво от САЩ ,а скоро и от ЕС.Следователно за ГЕРБ е важно да не са управляаващи в момента.Надявам се това да се покаже на обикновенните хора ,за да са наясно

135

СиняПтичка

преди 2 години

абе стига търча се правиш на звезда, ами се връщай да гладиш и метеш!

134

ЕНП

преди 2 години

ГЕРБ са колективен член на Европейската Популистка Партия. Vox populi - vox Dei.

133

Анонимен

преди 2 години

До ИнтересноИТН са популистите. ББ е "демократ". ДПС са те си знаят какво. БСП са "социалисти". Няма ли други партии, даже и останали извън парламента, които да могат да бъдат наречени демократи? Или всичко е чалга, тикви и баклава?

132

1

преди 2 години

А ти деси плевнелиев,не беше ли зависим от тиквата,даже когато него слушкаше,те блъскаше по главата,за да го слушаш.

131

Наско Тигъра отКОТЕЛ

преди 2 години

КОЛЕГА СЪМ НА СЛАВИ--МУЗИКАНТ ЧАЛГАРОПИТЕК.....СЛАВЧО ДОРИ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ ДВЕ ДУМИ,БЕЗ АУТО КЮ И МОНИТОР ПРЕД СУРАТА СИ .СЛАВЧО Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ...ТОЙ ИСКА ДА ИГАРЕ РОЛЯТА НА СИВ КАРДИНАЛ КАТО ИВАН ВУЦОВ И БАЙ ДОГАН, И ДА КОМАНДА ЧАЛГАРОПИТЕЦИТЕ СИ.....НО ЧОВЕКА ВСЪЩНОСТ ТОЙ Е СЛАМЕНОТО ЧОВЕЧЕ, И ДРУГИ ТЪМНИ И ЗАДКУЛИСНИ (МАФИОТСКИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ СИЛИ----ИГРАЯТ ЧРЕЗ НЕГО, И ГО НАСОЧВАТ И КОМАНДВАТ .

130

Анонимен

преди 2 години

Чехлю много обича да дава мнения и съвети без никой да го е питал. Какво рядко щастие е той... И ***!!!

129

Анонимен

преди 2 години

Не харесвам грам Плевнелиев, но този път му признавам, че първи посмя да каже истината право в очите.

128

Анонимен

преди 2 години

Само Банов е независим- Тиквата го изчегърта :)))

127

ivan

преди 2 години

Плевнелиев е голям и опасен гадняр-отвратителна персона--ако въобще може да се говори за персонифицирани хора

126

Какво се случи

преди 2 години

Тошко рече : ИТН печели изборите,води и в чужбина"- край на цитата.Абе Африкански,що не кажеш,че при гласувалите САМО в България ГЕРБ води на ИТН с над 25 000 гласа,но като се добавят гласовете от чужбина...тази преднина се стопява и ИТН излизат с преднина от 15 000 гл,т.е. хората от ЧУЖБИНА ,а не тези в БЪЛГАРИЯ ви отредиха първото место бе главурняк!! И ГЕРБ печели в 16 района в страната,а ИТН ...в 8.Тоше да бъдем все пак поне малко обективни! А можеш ли да кажеш в колко страни от ЕС - съна

125

Анонимен

преди 2 години

Само *** е независим - Тиквата го изчегърта :)))

124

В Москва

преди 2 години

Учеха как се правят социални революции, а не инженерингови проекти за лично обогатяване. Плевнелиев само от това разбира.

123

Интересно

преди 2 години

Значи борбата била между демократи и популисти. Естествено ИТН са популистите. Остава ББ и ГЕРБ да са демократите. И тука идва въпроса - аз ли не съм в час или тоя сусляк на снимката разправя врели некипели.

122

Анонимен

преди 2 години

И защо обвиняваме Доган? Порции раздавал, обръчи правел, партийни проекти създавал, целия преход за Доган слушаме. Ами щом му се позволява, ще прави, бе! Колко правителства и партии сменихме, а Доган си стои и никой нищо не му казва. Само "Магнитски" ще ви оправи и Доган, и вас!!!

121

No Coment

преди 2 години

Плевенлиев е Президентът който свърши най-много работа през мандата си.Докатопредишни и настоящите президенти се доказваха и показваха,то се срещаше с най-влиятелните хора на планетата.Мисля че той отново ще бъде президент.

120

Анонимен

преди 2 години

А Тиквата е завим от Ердоган