174

До 199

преди 3 години

Ами, ако спрат кражбите за милиарди, които правиха ГЕРБ, може и да ти се вдигне стандарта.Или ти искаш някой да те краде с милиарди...но да си стои на власт, само защото ти си бил добре и с добър стандарт?

173

Анонимен

преди 3 години

Родните социолози пропускат съществен факт. Българите в чужбина.От технитв гласове..ГЕРБ ще са 4/5 ти.

172

по поръчка на 24 ч

преди 3 години

Какво друго да очаквате от Пеевските медии!?

171

Анонимен

преди 3 години

Кампанията протича много вяло. Изглежда че всичките пари бяха похарчени през март и сега няма мъни за кампания. Ако се стигне до 3-ти избори съвсем ще обеднеят кандидатите ни за народни представители и като поемат властта толкова изграднели си представям как ще се преборят с корупцията.

170

Истината

преди 3 години

Аз съм против ГЕРБ и Борисов, но истината е, че Буци не може да бъде набеждаван за крадец, заради шкафчето си, защото той е невинен до доказване на противното. А кой трябва да го докаже? Прокуратурата. Как може да го докаже? Като изиска протоколи от НСО. Тя прави ли го? Не? Следователно къде е проблема? В прокуратурата.

169

Възмутен дедо

преди 3 години

Ало, "Тренд"!! На какво основание поставяте тия проценти на 🎻 Цигулката,който се крие като подплашен плъх и на предишните избори предаде тези, които гласуваха за него?? Не доказа ли,че неговата " партия" е неспособна да управлява поради липса на програма,кадрови и експертен потенциал?? " Интервютата"- " лице в лице"??? Ха ха ха Хи хи хи!!

168

Анонимен

преди 3 години

АБРЕ БОКОВИ ЛАКЕИИ, КАК БЪЛГАРСКО ЛЯТО ИМА 1,9 ПРОЦЕНТА КАТО НА ПРЕДНИТЕ ИЗБОРИ ИМАШЕ 3,7, ВИЕ ОПРЕДЕЛЕНО ПРЕКАЛЯВАТЕ В ЛЪЖЕНЕТО. ВЪЗРАЖДАНЕ ИМАШЕ 3 ПРОЦЕНТА А ВИЕ СЕГА 1 ПРОЦЕНТ, ВСЕ ЕДНО НА ГЕРБ ДА НАПРАВИТЕ ПРОЦЕНТИТЕ ОТ 23 НА 5. НАРОДЕ НЕ ИМ ВЯРВАЙ А СИ ГЛАСУВАЙ МАСОВО.

167

Анонимен

преди 3 години

фидане, ТРЕНД е поръчковата агенцийка номер едно на ГРОБ. Вервай им че ГРОБ и патеричката им Шливи ще доминират в следващия парламент. Па и как служебното правителство има повече неодобрение от одобрение. Трлобета гербести, потъвааайтеееее, парите за сайтето ви свършияяяя

166

Байфидан

преди 3 години

До ха-ха-ха. Добре бе, ***.*** му стара, имаш проблем с ерекцията ли, та с такива писанки си я оправяш?

165

Анонимен

преди 3 години

Слави, Румен и Нинова ще спасят българите... от спестяванията им. Времето е ваше, парите са наши.

164

Боко

преди 3 години

До ха-ха-ха. Хе-хе, 7 ще са. Така щастлив ли си?

163

Кироязовиро

преди 3 години

До тцтц. Ама много сте смешни, да не кажа неумни с такива коментари. Значи щом някой не харесва Трифчо задължително ще гласува за крадците. Е, стига с този елементаризъм бе, галошш.

162

Хахахаха

преди 3 години

И един мармот завива шоколада в станиол...За Боко и Хунтата е ясно, че ще са 3-ти или 4-ти. Въпросът е ще избегнат ли затвора???

161

Изнервен

преди 3 години

До 182. Няма бе, няма, спокойно. Ще имат 1 процент. Така доволен ли си, ще се изпразниш ли?

160

Анонимен

преди 3 години

аз ще поздравя бойко с глас за божков ;)

159

Ганьо

преди 3 години

До Ха-хаааааааааа. И защо точно 12-13, а не например 11. Ти излезе по-голям изчислител и от Мишо Константинов. Остава да ни кажеш и колко дъжд ще падне на 23 септември. ***.

158

ПроСоТо

преди 3 години

До Христо Христов/Другарю комунист, явно Виденов - агент "Дунав" ти е роднина, а? И като истински комунист , желаеш обединение между Бойко и Жан. Един съвет - намали бояришника!

157

Анонимен

преди 3 години

гроб дали ще минат 10%

156

Време за промяна

преди 3 години

След тези избори ИТН, ДБ и ИМВ вече ще трябва да направят правителство. Трети избори за една година ще му дойдат много на електората. ............................................................ БСП предлагаше на ИТН подкрепа без коалиция и министерства. Ама били партия на статуквото. Но бяха единствена опозиция в 44-то НС. Добре, ако на следващите избори пак нямат мнозинство от кого ще искат подкрепа. От ДПС или от Бойко?

155

Анонимен

преди 3 години

Артекс няма ли да подари голямо жилище на тази вдовица ,както подари апартаменти на Цецка, Цецо, Рашидов и цяла плеяда хрантутници?