119

Демократ

преди 3 години

По-добре без поддръжка и демократично взривен, отколкото тоталитарни путински ремонти.

118

Alex

преди 3 години

Моята версия за сблъсък с мишената, парашута й или останки от предните две става все по-вероятна. И само да кажа - всеки самолет на служба във ВВС на РБ е БЪЛГАРСКИ, независимо къде е произведен, защото имаме италиански, американски, съветски и Бог знае какви изделия още. За платените го пиша това - за да се почувствате, каквито сте - доста ниски топки.

117

АнонимеН

преди 3 години

БОРИСОВ ОБЯВИ, ЧЕ СА СПЕСТЕНИ ПАРИ ЗА КРЕМАЦИЯ И , ЧЕ ЗАСЛУГАТА ЗА ТОВА Е НЕГОВА!

116

до оcрана ушанка

преди 3 години

нищо не пише пич нищо, свалени са самолети с пилоти арабухи

115

Анонимен

преди 3 години

А на самолета можеше да Румборак!? Нямахме късмет!

114

другарю фигурант

преди 3 години

по скоро се е взривил по време на изтрела . не съм чул изряден самолет да се самовзриви . а вие другаре ?

113

до 124

преди 3 години

и цивилните падат и то нови, и спират цели серии от полети, Боинг 737-8.

112

ЗА БОГА БРЯТЯ>>

преди 3 години

ДА ПЛАЩАМЕ НА НАТО ДА НИ ПАЗИ НЕБЕТО...КОЛКО САМОЛЕТИ И ВЪРТОЛЕТИ КЕ ПАДАТ ОЩЕ>>>ПОЛОВИНАТ ВВЦ ДА СТАВАТ ТЕЛЯЦИ>>>>

111

Старият машинист

преди 3 години

Както се разбира от информацията, пилотът Валентит Терзиев няма вина за катастрофата. Моля се, душата му да намери покой. Сещам се за десетките локомотивни машинисти, загинали при изпълнение на служебния си дълг, без да имат вина. Защо за тях никой не се сеща, защо смъртта им се отбелязва само в статистически данни. Те второ качество хора ли са?

110

до120

преди 3 години

ако си забравил те Герб до преди месец 10 години бяха на власт тска че състоянието на авиацията е тяхна заслуга за последните 10 години.

109

Eni4er

преди 3 години

Нали беше поразил целта и преди да изчезне беше докладвал за това.В задачата се пита,ако ракетата не се е откачила целта с какво беше унищожена

108

Анонимен

преди 3 години

До 107Ако една машина е поддържана може да изкара и 200 години. Дрънкаш глупости,че машина на 30 г е опасна заради годините. Присто е технологично остаряла. Да не мислиш,че нормалните самолети които возят цивилни са все нови. И там масово са на 20-30 г,но не падат като круши. Просто е станал някакъв инцидент.

107

пецата

преди 3 години

американската армия пак по погрешка ..

106

Анонимен

преди 3 години

Интересно сега ГЕРБ като не е на власт кой е виновен за този инцидент?

105

до 99

преди 3 години

ясен си колко разбираш от самолети и авиация. Чел си списание Криле. Мн фобре си казал Ирак Сирия, Египет. Все места на които араби пилотират, срещу израелци или американци. Колко миг29 с руски пилоти са свалени от ф16 нула. За Виетнам нещо да кажеш.....

104

Експертно логично

преди 3 години

Дрън,дрън! Как пилотът е съобщил, че ракетата му е поразила целта и това е потвърдено от наблюдаващите, а пък ракетата останала на крилото? Ако имаше взрив на 10 км от брега това щеше да се регистрира визуално и звуково, а нищо такова не е регистрирано. При тази скорост, удар във водата е равно на удар в стена и е нормално да се разпадне самолета на парчета. Точно това е станало!

103

Анонимен

преди 3 години

Поредният загинал военен благодарение на Румен Радев.

102

Анонимен

преди 3 години

Единственият конкурент на САЩ военно технически винаги е бил ГЕРМАНИЯ. Русия даже не ми е в топ 3 . Немския ВВС разбива съветския за няколко седмици. Немския Флот е огромен , съветския даже няма. Само в България стари хора си живеят във филма. Истинските гиганти са САЩ , Германия , Япония и Китай.

101

Дядо Ви

преди 3 години

С 1К кмч е горе долу все тая дали се е блъснал в скала или във вода. Който не вярва да скочи по корем от 3м във водата и ще разбере.

100

Анонимен

преди 3 години

Дано и танка ни не се счупи, че съвсем без армия останахме...