51

Анонимен

преди 2 години

Иван Костов стана говорител на задкулисието и дава ценни съвети. Страх лозе пази. Та значи ИТН да се облажат от властта и като им дойде апетита пред яслата ще слушат и изпълнват каквото и наредят. Що не направите пск кръгла маса Иване, да поразделите още и баницата и народа. А няма ли нещо да построите или сте свикнали само да взимате, така , по партизански

50

въпросче

преди 2 години

тоя не е ли в списъка ?

49

Анонимен

преди 2 години

Този жив ли е? И ако да - защо?

48

Анонимен

преди 2 години

Тоз убавец продаде Техноимпекс на младата *** от с.Крушовица, госпожа Корнелия Нинова за без пари. Хубаво го вижте!

47

Анонимен

преди 2 години

Тоя да внимава да не лъсне като свързано лице с фирмите по Магнитски. Крадец мръсен!

46

sdfsd

преди 2 години

До ЛойкоТе точно ГЕРБ са сбирщна посредствени неадекватници, крадци и калинки. Стига вече техния тормоз

45

Значи

преди 2 години

Нямат никакъв шанс

44

Анонимен

преди 2 години

И какво ще го правят това правителство след като го съставят? Те изобщо не знаят за какво се явяват на избори, съвсем ще ни закопаят. Вие не успяхте да ни довършите преди време,е тези със сигурност ще успеят.

43

селянин

преди 2 години

абре казвам ви аз че само КОмунистическата партия ке оправи страната за една петилетка ама не вервате ке затвориме границите да не бегат младите а да копат тутун примерноабе знаете си как се действа венсеремус другари

42

Анонимен

преди 2 години

Над 5 млн. евро държавни пари е гушнала по-малката дъщеря на командира на бандитската приватизация Иван Костов-Мина Костова, благодарение на сделка със златна сграда, уредена от хора във властта на кръга Капитал и реализирана по времето на кабинета Борисов2.

41

Много чобани и герб

преди 2 години

Пишат против Костов -- едните нищо не разбират от икономика ,а герберите от завист ,че Костов е хиляда години пред вожда им ,само по изцепки не може да го бие .

40

гост

преди 2 години

До азЗа малкият му пръст незнам но съм сигурен че много граждани биха му набили един среден пръст в крадливият му за.ник !

39

Лойко

преди 2 години

Не вярвам да е прав Костов в предположенията си,но със сигурност се заформя пълен турлю гювеч. Не виждам скоро кой е в състояние да измести ГЕРБ от първа политическа сила,но тези напъни на всички срещу ГЕРБ не водят до нищо добро за България.Сбирщина от куцо и сакато не може да управлява държавата.ИТН не звучи сериозно да е първа сила на тези избори.Доказаха,че не могат и не стават.Стига...,не сме опитни зайчета.

38

Анонимен

преди 2 години

Скрий се съсел! Поколения българи ще те проклинат и теб и твоето семейство, заради "промяната", която спретна на народа преди 30 години!

37

Robinzon

преди 2 години

Тоя е един от най-вредните хора за България.Тоя нарочно не направи лустрация когато беше възможна за да запази себе си и другите алчни продажници около него.

36

Анонимен

преди 2 години

Тоя мъpcoл защо не е в затвора? Акълите да ходи да си ги ръси пред бакалията с другите пиянки!!!

35

Анонимен

преди 2 години

А бе бай Иване що не си седиш в землянката та изпълзя глупости да ръсиш

34

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се помни, че одобрението към този престъпник на снимката е 0,5 %. Затова какво говори той няма никакво значение.

33

vlady

преди 2 години

Браво на големия учен политикономист доц. Лостов.

32

Анонимен

преди 2 години

Този сталинист ни провали цялата демокрация и животите на всички. Ако 97-*** година бяхте направили демокрация, като хората, сега щяхте да сте богата европейска държава и да живеете охолно. Нямаше да ви ограбват ни царя, ни пъдаря, ни придворния шут чалгаря.