113

Нищо ново

преди 3 години

До Тощко Ангелов: Няма да коментирам това, което си писал, но я си пооправи правописа. "възмоти", "съжеляваш", "еродиран"? Излагаш се, пък си взел на даваш мнение за другите.

112

Маг Минчо

преди 3 години

Много подпухнало момчето от празнуване и "изчегъртване".Да е живо и здраво, докато има наивници!После...по гръб!

111

БСП

преди 3 години

Гласуваш за ИТН получаваш свобода и нормална, богата държава!!

110

Тошко

преди 3 години

Просто и ясно: гласуваш за ИТН - получаваш правителство на Радев пълно с комунисти и хора от ДС. Докато минава този номер, ще го изпълняваме. Ние нямаме какво да губим, защото не сме политици, а бизнесмени и знаем как да изтъргуваме изгодно нашия мил електорат.

109

Вижте снимката

преди 3 години

Сериозно ?За този ли мислите да гласувате ?

108

Малко за политика

преди 3 години

До Анонимен 111: Лявото се разбило тотално? Тези приказки ги слушаме винаги преди избори. И прав е бил Бисмарк, че най-много се л'ъже преди избори. Този път БСП ще има по-добри резултати, и, независимо на кое място ще е в класирането, без подкрепата на БСП правителство няма да може да се направи.

107

1989-21'

преди 3 години

Да не се окаже само ,че Божков е давал мангизи на Славуца и той превантивно да се откаже да не бъде кандидат за депутат!Е тогава си е еб ..ло *** мата какво ще обясняват сценаристите!

106

Цървул

преди 3 години

Лицемери сте вие от 7/8!!! Сега не ви пречи мутрата, шеф на МВР?Ами и той има 7 апартамента,2 къщи и 4 склада!!! Че то повече от Цецо Физкултурата, бе?И всичко е декларирано през 2019,по време на " мафията" и Борисов?!Как стават тези работи, бе Тошко

105

Анонимен

преди 3 години

Абе ще вземат едни пари,това е сигурно.

104

Тощко Ангелов

преди 3 години

Слави гласувах за ИТН, но съм много разочарован осбоенно днес. Адаша Тошко много ме възмоти от неговто участие по БНР. Това негово нагло , вулгарно държание ще отблъсне много хора от ИТН. Крайно време да му сложиш юлара за да не се държи като сякаш е първа политичека партия и той ще коли и беси. Срам ме от наглото му мутренско държание. Махай го за да не съжеляваш че му се довереил че и заместник си го направил Ивайло е толкова еродиран възпитан и колутрен, него да беше направил

103

Дъвчи си дъвката

преди 3 години

Прави балончета, за друго не мисли....

102

Много умно ?

преди 3 години

Браво Тоше.Ти откри топлата вода.Никой не се сети, че това как ще постъпи партията след изборите......зависи от резултата ?!?Голям мозък си.Направо машина !

101

Анонимен

преди 3 години

Подкрепа за всички партии различни от герб/дпс и бсп.

100

Анонимен

преди 3 години

До 109Хаха..казваш всички крадат..само ГЕРБ и Бойко най честните?Вие, гербаджиите сте за психото.

99

Време за промяна

преди 3 години

Какво има да се коментира след тези приказки на Тошко Йорданов. Ясно е. че нищо не е ясно.

98

Анонимен

преди 3 години

Не се пъни, Герб пак ще ви отнесе. Другите за нищо,освен кражба не ставате.

97

Анонимен

преди 3 години

Тия чалгари да се молят да не станат първа политическа сила, че Славчу хепептен ще напълни гащите. Токо Африкански ще забегне в Африка..Току го виж ,че се лези от некоя палма...

96

Анонимен

преди 3 години

Не знам за Слави, но ГЕРБ вече свършиха. Още ли не можете да разберете какво става от 3-4 дни? Гешев, Борисов и всичките близачи, които се накачулиха, заедно с т.н. СДС (което няма нищо общо със староото СДС) са обречени до живот.

95

Анонимен

преди 3 години

по целия път на БКП-БСП само Мутри Георги Димитров,Васил Коларов,Тодор Живков

94

Анонимен

преди 3 години

Демократична България е единствената истинска алтернатива. За съжаление българите не разбират за какво става дума и от 2001 година се самонаказват. Какъвто е народът, такава е държавата.