719

Анонимен

преди 3 години

Бойко мачка и яде комунисти от години. Трябва да бъде изправен пред народния съд и осъден да каже къде ги е изкъкал.

718

Тцтцтцтцтцтц

преди 3 години

Сити май няма да спечели ШЛ. Подозирам, че Бойко ще изяде Гуардиола опечен с масло.

717

Агуеро

преди 3 години

Влиза в игра.

716

Анонимен

преди 3 години

Който не обича Бойко да отива при Рашков или в Евроком те ще пуснат сигнал, евентуално!!!

715

Анонимен

преди 3 години

Месарницата на Борисов е затворена.

714

Анонимен

преди 3 години

Бат Бойко може да бъде какъвто си Поиска! Няма Втори като него!!! Пожарникар, Генерал, Бодигард на Соца, Търговец на Цигари, Шеф на охранителна фирма, Каратист, Гадже на Банкерка, главен секретар на МВР, човек на Цар, Кмет на Столица, Лидер на топ голяма партия, Премиер, Футболист, Тенисист, Консултант на футболни клубове, Герой в конспирации, Най-мразен, Най-оби4ан, Тартор ------ Слави- шоумен и певец. : ))))))))))))). ЛеоДикаприо с филма ряпа да яде при него :Д Д

713

Анонимен

преди 3 години

До емигрант..Още един емигрант . Амин братко ! Повече няма какво да добавя ! И дано новите емигриращи да оставят българския си манталитет и начин на възприемане на Света там .

712

Анонимен

преди 3 години

Рашко Божков Дубайски се показва като прикрит мазо.хист силовак с интелект на куха лейка.Ритнали го за бързо омаскаряване,няма време!Жалко,че е видимо с психични проблеми и професионална деформация на самозабравилите се лум.пени!И това било " министър",такъв позор!

711

емигрант

преди 3 години

Аз напуснах България 1990 г точно заради такива уйдурми. През 1996 ме последваха много които дотогава се самозалъгваха че нещо ще се промени. Бягай народе! Недей да работиш и създаваш доход за да осигуряваш лекия и безотговорен живот на комунистите.

710

Анонимен

преди 3 години

Атаката е най добрата защита, тези не спряха да атакуват без ДОКАЗАТЕЛСТВА и си мислят че още сме 89г дано не го разбират по болезнения начин!!!! И всичко се прави не за избори а да се прикрие(отвлече) вниманието от другаря

709

Диана

преди 3 години

Съгласна съм, че е много грозно това, което става по върховете на Държавата!Хората виждат БСП как безсрамно лъжат и започнаха да си правят майтап с тях..Най-поразителна е тази натрапчива увереност,че те са незаменими, че целия народ им е виновен и те са напълно прави да си вилнеят както си искат..Сигурна съм, че много от тези нег.одници,вдигат много шум за да отвлекат вниманието ни от истинските неща, които правят зад кулисите-няма да се учудя ако следващото правителство разкрие чудовищни липси

708

летописец

преди 3 години

Както са я подхванали от шайката на Радев, много ще умрат от насилствена смърт. Връщаме се в 1990 години. Ще си спомняме с носталгия 2009 - 2021.Златното десетилетие за България. Но след ноща ще дойде ден. Радев ще влезе в учебниците по история като сатрап на българите. Неговото президентстване ще бъде давано като лош пример за бъдещите поколения.

707

Reality

преди 3 години

Да са живи и здрави,надявам се да се извинят за всички глупости,които направиха или казаха.Важна е преди всичко България и Българският народ!!!

706

явно

преди 3 години

Няма пари за ресторантьорите, но има за протестърите.

705

няма начин

преди 3 години

Този ще последва Берия.

704

Анонимен

преди 3 години

Путин сънува как Сталин му дава напътствия как да направи "реформата" по-успешна:Сталин: Избий Опозицията и боядисай Кремъл в синьоПутин: Защо в синьо?Сталин: Знаех си, че си разбрано момче и ще ме питаш само за второто ...

703

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАми виж видеото, Рашков каза, че са смачкали делото и са унищожили документите, но са останали "следи", т.е. доказателства, каза,че ще провери случая, не е казвал, че директно ще осъдят заканилия се. В медиите понякога интерпретират случаите и не придават точния смисъл на казаните думи.

702

Анонимен

преди 3 години

Марш в Анадола Гербераско недоразумение

701

Бай Ставри Страсния

преди 3 години

С огромно нетърпение и много вазелин, очакваме Малката булка от Банкя

700

Анонимен

преди 3 години

Русенско варено с моркови.