202

мак

преди 3 години

Лелее, пак Радев му е в главата. Защо не каже, че в момента Радев има право и правомощия да избира когото си иска? Да не би трябваше да моли т.лупа за благословия? Доскоро кой имаше пълната власт ако не оня без джипка. Какви некадърници бяха в правителството, в агенции и агенцийки, сме.шн.ико жалък с о..френска физиономия. Кокала им се изплъзна от ненаситните гаги, та всеки ден грачат по Радев.

201

ПроСото

преди 3 години

Да има! Аз съм от Шумен и не съм много умен!!!!!

200

Анонимен

преди 3 години

Има ли някой тук от Шумен?

199

Анонимен

преди 3 години

Що че правим?

198

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 222Лесно е да излъжеш, друго е да задържиш :)) Бившата му жена е класи над синоптичката, ама за нейно съжаление, късно се е осъзнала :) Родила му е деца, сега ще си плаща "президента" :))

197

аз-ът

преди 3 години

Банев, квото и да квичиш и кръв да се*еш, истината е, че Радев ше свърши мандата с по голям рейтин от тебе и почти сигурно ще бъде преизббран. А ти си мразен и презиран от всичи българи. И това винаги ще те яде от вътре и ще те гризе. Аз аз ще се усмихвам докато си пия бирата, всеки път сещайки се как джигера ти се пълни със гной.

196

На майкати ебача

преди 3 години

До 227 Да прав си! За Радев говориш нали!?

195

Анонимен

преди 3 години

Герб са впрегнали всички калинки. Rосица е най-отпред на хорото

194

Анонимен

преди 3 години

Долно човече, наказано от бога и мразено от всички българи

193

Сат Н

преди 3 години

Може и десет деца да има, но за хороскопите той сам се похвали.

192

До 201

преди 3 години

До 221 имах предвид!

191

Анонимен

преди 3 години

210 Плевнелиев е баща на четири деца, синове. Уважаван лидер по света, само у нас, поради пропагандата на петата колона, на Русия, го плюят някакви ***.

190

Анонимен

преди 3 години

Хайде, цялата шайка улеву!Никой не ви иска мнението и никой не ви слуша. Даже шведите няма да си дадат гласовете за вас, дори по 1000 лева да им плащате. Колкото до вашето бъдеще - на САЩ им е през оная работа за вас. За да се покаже борба с корупцията в България, ще има първите вкарани в затвора политици и това ще бъдат гербаджии на всички нива. Не искам да съм на вашето място. Троловете на ГЕРБ са се хванали като удавници за сламка в този сайт и мислят, че ще се спасят.

189

Анонимен

преди 3 години

До Kit ChelinКакво искаш от челяк който е изцяло зависим от Бойко ? :)) Бившата му жена, едно сладко миньонче се оказа в протестите, не го изтърпя "замаяния поглед" :)) Хареса си синоптичка, по скоро тя го е харесала, сега се чувства като президент мекотело, преди беше само мекотело :))

188

протестъри

преди 3 години

абсолютно вярно, сега радев е шефът, връщаме си олигарсите в вг, връщаме си старите комунистически ченгета, с помощта на славчо чалгата това ще е мвого лесно, долу герб.

187

Отритнатият

преди 3 години

Отритнатият от Бойко, Плевнелиев е най-яростен негов защитник.Няма да забравим, как Бойко предпочете да номинира Цецка за президент.Плевнелиев бил "ястреб" по думите на Бойко. Верно попрекаляваше малко с антируската риторика, за което получи признание от Украйна. Но нито успя да спечели Русия за враг, нито Украйна за приятел!

186

Сат Н

преди 3 години

Баща му - партиен секретар, го е пускал в кабинета при единствения Правец 16 с единствения иглен принтер в града, за да печата глупави хороскопи и да ги продават по 30 стотинки на гражданите от Пиринско. После татко-партиен секретар го е пробутал да посредничи при набиране на дюлгери за Германия и да гепи от заработките на бачкаторите. Това е гнидата Плевнелиев, двойник на Дъстин Хофман.

185

Анонимен

преди 3 години

Руският човек, както е известен на запад Радев,е всичко друго, но не и натовец. Има 4 месечен курс в САЩ, там се е ползвал с толерантността и търпението на американците, защото е бил изпратен от българското правителство. Винаги е лобирал за руските интереси, за свалянето на санкциите срещу Русия, за Грипен-ите, където има руско участие, обвинен , в предаване на секретна информация, на Москва.

184

Анонимен

преди 3 години

Знаете много добре, че Ердоган нападаше чужди държави и съседи,крадяха петрол и се държи като диктатор, защо пускате турски войски в България, няма ли други НАТОвци, освен турци?

183

Анонимен

преди 3 години

Попитали радио Ереван, защо Плевнелиев така злобно плю е президента Радев?-Отговорът е че Президента заповядал кръгом марш на комсомолеца Плевнелиев и комсомолеца не могъл публично да изпълни командата.Плевнелиев се завъртял на ляво, олюлял се и за малко да падне.