103

Г-н

преди 3 години

Ама, защо се страхувате от нови избори? Стига сте ни вменявали, че Трифонов не е отговорен, и че прави шоу. Вас отговорините ви гледаме вече 32 години. То не бяха десни, леви, тройни коалиции и патерици. БАСТА! Все пак в "новата" история на България никога не е имало втори парламентарни избори. Всеки път успявахте да се цунете в устата - "За благото на народа и държавата!". Айде да Ви видим сега!

102

Анонимен

преди 3 години

До Време за промянаИ кои са тия спешни задачи? Да изчегъртаме ГЕРБ, а?Абе, вие протестърите имате ли акъл въобще?

101

Анонимен

преди 3 години

Аз очаквам Нинова да вземе мандата,като прати Хаджиадвокатът за премиер.Заедо с ИМВ и някои от ИТН може да направи правителство за срок в който да изпълни няколко точки и да подаде оставка после.Дали до края на годината или по-рано,ще решат колко работа от спешната да свършат.

100

аз

преди 3 години

ГРОБарите продължават да се тресат от страх

99

Софиянец

преди 3 години

До Губене - печеленеТака е колега, хаосът тепърва започва и той бе забъркан от протестърите, които се търкаляха по улиците и кръстовищата. В други държави такива ядат шутове и палки за тероризъм тук си правеха цяло лято пи ар на наш гръб да задръстват столицата.

98

Анонимен

преди 3 години

До 83. Чалхара не е добре още като го разбрах как ОПРОСТАЧВА младите хора 1999г. / тогава си изхвърлих телевизора/ Казах си ще му се върне тая платена мерзос и слугуеане към ДПС и БСП.

97

Време за промяна

преди 3 години

ИТН се надяват на по-добри резултати при нови избори. Разчитат на гласовете извън България, а те определено са анти-ГЕРБ. Нека се пробват. Може и да успеят. Но има и спешни задачи за правителството и настоящото НС по които трябв ада се работи до изборите.

96

Анонимен

преди 3 години

Аз така и не разбрах каква е трудовата биография на кандидат-премиера на ИТН. Шахматните успехи не предопределят управленски умения. Искам да разбера как се е реализирала професионално като икономист до този момент, но не намирам информация за трудовата й дейност.

95

Анонимен

преди 3 години

Български граждани в чужбина нямат право на глас, защото не живеят в България и нямат право да се изказват по българските въпроси.Това че са български граждани не им дава ексклузивни права!

94

Губене - печелене

преди 3 години

Имам чувството, че нещата нещо съвсем са се объркали. Този, който печели - е губещ, а този който губи печелел!?!?! Ама моля ви! Жените са мъже, мъжете са жени!?!?! Какво става, бе хора? Все едно аз да отида в магазина и да започна да споря с касиерката, че това което струва 65 лева всъщност струва 5 лева и 6 ст. Спрете с глупостите! Губи българинът - нещата от що годе подредени стават хаос и бъркоч, за да може някой който не иска да управлява да си докаже, че ако поиска би могъл!?!?!?

93

Анонимен

преди 3 години

За напрежение не може да се говори.Трифонов преди кампанията още заяви, че коалиране с ГЕРБ, ДПС и БСП няма да прави и изпълни обещанието си. Гласовете на реалната опозиция на досегашното 30-годишно статукво не достигат за управление на държавата и е по-добре нови избори, след сформиране на служебен кабинет, промяна в ИК с даване възможност за гласуване на повече хора в чужбина, без ограничаване на конституционното им избирателно право, възможности за завишен контрол на СИК и РИК.

92

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 96Недей така да се изхвърляш :) Точно в Днес (долнопробен сайт), според тролчетата чистачките взимали 5 бона (нето разбира се), а те понеже са ИТ-та взимали минимум по 50 бона на месец .... :)) Тъй че, виждаш че не важат твоите доходи :))

91

Анонимен

преди 3 години

Като имаш Ай Кю защо не управляваш държавата, а си завряна форумна мишка?Защо Христо Иванов твоят идол не управлява, защо не прави реформи, защо не сваля Гешев?

90

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Помните ли оня , който нарисува България като "соц- ке ***" !????ЛЕЛЕ , КОЛКО ПРАВ ИЗЛЕЗЕ ЧОВЕКА , ЕЙ....ДНЕС , ОЩЕ СМЪРДИ НА "КОМУНИЗЪМ".....ХА,ХА,ХАААААААААА

89

Анонимен

преди 3 години

Трябва със сопите чалгарите по главите и вън от парламента. Не може да се оставим заложници на някакви *** да ни се подиграват с нас и държавата.Тая тъпотия, че суверенът ги бил избрал не важи.Сопата може да играе и по главите на суверена - по главите на протестърите, майките с уврежданията, чалгаджиите и всякаква ***.С борба ще стане, не с писане по форумите!

88

96

преди 3 години

Аааахааа хаа хаа!Порстолюдието отново се изходи, напълно очаквано! Нормално е, че все има някой, дето злоупотребява с вас. Та вие се борите проти интересите си!

87

Анонимен

преди 3 години

до Винетупак си прекалил от рано с ОГНЕНАТА ВОДА, *** да си наплискаш лицето

86

КЛ

преди 3 години

Само да допълня, че става въпрос за българската политика. Която няма нищо общо с истинската такава.Липсва борбата на идеи. Само тук дебелокожието е добродетел. И нормално. С пр.о.с.т.а.ц.и не се спори.Редно е всички да последваме примера на най-видните ни мъже и жени. В красивата ни родина няма място за свестни хора. Алеко Константинов явно е нсписал биографичен роман.

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 81Споко, то до август короната ще е свършила и пак ще си пътуват.А и обясни мим моля те, какво против имаш, да ссе дава право на глас на български граждани?

84

Винету

преди 3 години

Нещо не ми се връзва цялата тая работа. Защо само Слави им е в устата?! Нали уж ви е направил огромна услуга бе, другари от ГЕРБ. Ще имате пълно мнозинство още на следващите избори и ще управлявате безгрижно.Да, да, ама... Буци крие нещо и знае нещо, предполагам Слави също, затова върна мандата. Предстои да разберем след 2-3 месеца, но определно няма да е цветущо за ПП ГРОБ. :)))