451

Анонимен

преди 3 години

Къде е Слави? :)

450

Анонимен

преди 3 години

Учиндослкия и целия му екип трябва да разберат, че това вече не е шоу....Дълъг, ягодоберачите, 65% от селата и останалата *** на България те избраха и те незнаят защо, но въпреки това се дръж като мъж, ако въобще можеш

449

Анонимен

преди 3 години

Все повече се разочаровам от неадекватниците от ДБ. Уж дясна партия, а икономическата им програма като на Сев. Корея. Уж културни и образовани, а "експертите им" непрекъснато вземат отношение по теми, от които хал хабер си нямат. Уж алтернатива на хунтата, а лидерите им до един бивши министри и хрантутници на същата. Уж... Това ще променим, онова ще реформираме, ама нито думичка КАК. Все повече заприличват на част от статуквото.

448

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеКато ги гледам как се драчкат,май наистина ще стане това,което предрича Винегин-връщане на ББ на бял кон.

447

Анонимен

преди 3 години

Тези които избраха славчо живеят в чужбинасега ние ще им сърбаме попарата

446

Панкратиев

преди 3 години

Не гласувах за Слави иманно заради този индивид Йорданов. Като кон с капаци е, много често издребнява ненужно, а в края приема нешата или за бели или за черни, а те са винаги сиви в мнозинството си.

445

от чужбина

преди 3 години

Не забравяйте, че София не е България, т.е. че ако там хората получават добри заплати и се живее добре, в по-малките градове масово хората едва свързват двата края! Затова и от чужбина се включвам и не съм гласувала-не се бойте, защото вече не ми е позволено... Не е лесно на никого-нито в България, нито в чужбина, а както е тръгнало ни чакат трудни години в глобален план... Затова да се обичаме, вярваме и трудим и нещата може и да се оправят някой ден!

444

Незапознат

преди 3 години

Кой е този Тошко ? Какво е направил за Б-я ?

443

Анонимен

преди 3 години

Тошко африкански ще трябва да ходи на училище за ПОЛИТИЦИИХРИСТО

442

Анонимен

преди 3 години

Чалгаря Слави не го искаме!Тоя същия предател ,който наплаши цяла България с алармата за АЕЦ авария ,след това спряха камионите за строежа на АЕЦ Белене, а сега Слави ни предлага чужди агенти за водачи на България,включително и Кунева,която излъга,че ЕС искали да затворим блоковете и ги затворихме и спряхме евтиния държавен ток,а тя си прибра пачка и висок пост за предателството си спрямо България!Ще повърна!Съставете правителство без тези предатели от партията на Слави!

441

Анонимен

преди 3 години

Какви крайности!Политици с тениски и бъдещи такива,непостригани и чорлави.Този ми прилича на партиен секретар от ТКЗС.Не е още започнал като политик,но едно дуене,едни подигравки.Предпочитам нови избори.

440

Анонимен

преди 3 години

Много скоро всички в тоя парламент уважаеми Тошко , ще станете за смях ,но на простия и глупав народ който ви избра ще му стане до плач !

439

до 480

преди 3 години

Младите хора в чужбина не РОБУВАТ, а работят като навсякъте, не само берат ягоди/в което няма нищо лошо/, никой не мие ***/както повтаряте като папагали/. Вярно е, че повечето са ниско интелигентни/както се видя на изборите/. Време е да разберете, че светът е отворен за свободно движение и да престанете с това комунистическо мислене. Истина е, че сега се живее по-добре, а старите,които строиха соца,да си живеят сами .

438

Анонимен

преди 3 години

Тошко не е нарекъл Каракачанов Шкембе войвода, а спомена за някакъв Каракачанов, без връзка с когото и да било.

437

Анонимен

преди 3 години

Никъде по света демократичните общества не злорадстват за имигриралите си сънародници по този злобен маниер както българите които комунистите ги научиха през този 32-годишен "преход" на злоба,ненавист и омраза,затова и светът ни познава като овце които лесно се манипулират и подчиняват,затова и БКП създаде ГЕРБ,БСП,ДПС,Патриоти които да"възитават"едно сла'боу'мно стадо на"толерантност"и ослушание,затова и народът-стадо е разделен и послушно вървящ към унищожението си ! Няма шанс за"уморазвитие"!

436

Анонимен

преди 3 години

Стига сте се дразнили, нали се сещате, че тука пишат всякакви ***, за да скарват хората :)))Най-много тулупа пак да се докопа до мандат и след това вече ще тряа да отиде на въжето

435

Анонимен

преди 3 години

До балансче то целата държава вика на Каракачанов, Шкембе войвода, в какво е проблема, това прозвище Каракачанов, сам си го извоюва, а Радан Кънев навремето как нарече Баце, Бай "онуй" :) про това даже му беше коалиционен партньор

434

баланс

преди 3 години

този Тошко в изборната вечер нарече Каракачанов Шкембе войвода като,ще ставаш политик трябва да разбереш къде е границата между шоуто и новото ти поприще,защото в шоуто това може да е смешно но извън него е грозно и нелепо

433

Анонимен

преди 3 години

На Стефан Тафров най-добре е да му се забрани да се изказва,а Тошко Йорданов да не бърза с оценките си.Съберете се и се разберете,че иначе предсрочните избори чукат на вратата и да не стане така,че Боко да ви го нах-лузи с 200 и на двамата.

432

тия лекета

преди 3 години

от така наречената демократина/ да не скверним България/ са червени внуци,и което е още по страшно- болшевики и троцкисти ***, глобалисти, които ще довършат съсипването на България, това са най-страшните национални предатели