47

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименне изкълчвай нещата!Важното във вметката ми е,че Путин демонстрира руския характер,за разлика от наш Мутрьо,който демонстрира МУТРЕНСКИЯ характер!..а за километрите,..беше просто малко уточнение.Естествено че никой държавен глава не плаща разходките си от своя джоб!Въпроса е КАКВО Е.се постига с това безконтролно харчене на пари!..При наш Мутрьо-...?

46

Родриго Дутерте

преди 3 години

Дреме му на Путин за вашите глупости!Ако ,не сте запознати -това е най- богатият човек на Земята към днешна дата.Неофициално,разбира се!Ако ,не вярвате-поинтересувайте се .

45

V

преди 3 години

Оставете тва ами оня дет една стълба не мой да изкачи на самолета взел да вдига данъците за да строи социализма в САЩ ;) Всеки който взема повече от 400 000 $ на година плаща вече 35 % данък .На корпорациите също .Който печели дивиденти и наеми между 15 - 20 % Сега на борсата ще е още по зле . Но социализъмааа ще победи у САЩ

44

Анонимен

преди 3 години

Путин трябва сигурно да се смени, но там си имат определен манталитет, нещо като нас само че без гъзенето :)) Винаги са страдали, готови са пак да страдат, стига да е на тяхното :))

43

Анонимен

преди 3 години

"Второ:-..Защо искате да съобщи с коя ваксина се е ваксинирал?..Ако го направи,имате ли представа каква отговорност ще поеме?..Признанието му ще бъде "свирепа" РЕКЛАМА на дадената ваксина,а той НЕ е някакво "рекламно лице"!"Ахаааа, значи от 6 месеца всеки ден ни набиват троловете му, че спутник е номер 1, самият Путин през 2 дена я хвали и мрънка на Европа, че не му я поръчват......АМА видиш лш ако се боцнел със спутник щяло да бъде МЕГО ГИГА реклама и едва ли не Пфайзер и Модерна ще фалират!

42

Анонимен

преди 3 години

Къф руски характер, кви пет лева.Не е лесно, колкото и да се хилиш да си единственият президент, на когото са казали пред цял свят, че е убиец.Отиде в тайката да се фука със супер скъпи дрехи и джипка.Явно като малък не е разполагал със средства и това го е подтискало и сега се перчи.И с двореца също.

41

Анонимен

преди 3 години

И защо трябва да се снима как си бие инжекция? Здравето си е лична работа, нали? Тази масова пропаганда на ваксини вече е нелепа. Утре ще искат да се снимаме и как пием хапчета за кръвно, за диабет... Някой да се е снимал как си бие грипни ваксини? Айде стига вече промиване на мозъка. Който иска да се боде, който иска- не. И без това всички ваксини в момента са експериментални и много от опитните зайчета няма да оцелеят

40

Анонимен

преди 3 години

Предполагам че Путин е ваксиниран с Модерна, защото всички бивши кадри на ДС в България ги ваксинираха с тази ваксина, а Путин произхожда от КГБ майката на ДС. Нашите десари копират всичко от Русия когато става въпрос за оцеляването им.

39

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоПутин може да прави само антиреклами.

38

ПроСоТо

преди 3 години

първо:..Знам,че се правите на кьорави,но Путин просто демонстрира РУСКИЯ ХАРАКТЕР,за разлика от наш Мутрьо,който не слиза от асфалта с ДЪРЖАВНИЯ автомобил, разходите на който за бензин и поддръжка, ПЛАЩАМЕ НИЕ всички!!!Второ:-..Защо искате да съобщи с коя ваксина се е ваксинирал?..Ако го направи,имате ли представа каква отговорност ще поеме?..Признанието му ще бъде "свирепа" РЕКЛАМА на дадената ваксина,а той НЕ е някакво "рекламно лице"!Трето:-И да се снима,кой ще докаже какво всъщност му

37

1

преди 3 години

Тия са тотално изчаткали, Някакъв 69 годишен джуджак се прави на красавец.Само в Блатото ....

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46Путин е бе най-малко по 2-3 мечки на ден без да се снимат. Само когато ги язди след секс позволява да го снимат.

35

Тенет

преди 3 години

Защото ваксината на Астра зенека е от шимпанзе ГМО да не ревете после като ви сложат в зоологическата

34

Анонимен

преди 3 години

"Как можеш да не гласуваш за такова тяло?"Явно на петочелниците и телата са им като колите - нищо не става от тях, но си мислят, че са прекрасни.Въобще няма смисъл да се коментира "гласуването". Гласуването в диктатура е про форма.

33

Анонимен

преди 3 години

Не разбрах дали е взел и кучето,което му подари Бойко?

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Значи ти си първия арестуван :)) Ако ме попитат, ще кажа, че ти си шпионина :)))

31

Анонимен

преди 3 години

ДАНС е започнал подслушване и следене на български русофили опитващи се да укриват важни факти и сведения за престъпника и убиец Путин. Такива деяния по укривателство на престъпници и техните престъпления са наказуеми по българския закон.

30

Анонимен

преди 3 години

За мен Путин си е диктатор, но явно така са свикнали руснаците, като нас, иначе няма оправяне :))) Иначе смешните тролчета мога да ги правя на незначителни винаги, само да имам желание :))) Те само ви набиват в тиквите да си вземете ваксина, щото не са били в час.... :)) Ние не сме в час от 30 години, въртим се и гледаме да вземем страна, няма ваксина която да лекува плацебо, оставям вие да съдите :))

29

Анонимен

преди 3 години

"И срещу него да тичате пак не може да го стигнете като интелект , дисциплина , бойна подготовка . Поне не се излагайте "Дам пръщи от Ентелект и стратег беее, рекламираш, че си първи с ваксините (което е нагла лъжа, но както и да е) и видиш ли ДОРИ не казваш кога и с коя си се ваксинирал...Да даааааа

28

Анонимен

преди 3 години

до АниМокро коте недо клатено, какво общо има Кремъл с мнението на болшинството хора в България? Де да им беше работодател, но не е. Или си толкова ограничена, че смяташ различното мнение за задължително платено и наложено. Може би твоето е такова и първосигнално стигаш до заключението, че и на другите е такова.Лека нощ, драскаме си безплатно.