92

Отечествен Фронт

преди 3 години

Днес по БНТ -1 Професор Станимир Илчев каза във ефир по повод изказването на пекинската патица от връх Шипка Боже какви *** стоят начело на държавата .Записът го има във Господари на Ефира на техният сайт .

91

Че Гобара

преди 3 години

Какво може да се очаква от политически хибрид, създаден в московски институт.

90

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоА защо да Е на Шипка?По принцип какво общо има 3 март с боевете на Шипка?

89

Анонимен

преди 3 години

До ПатриотС други думи, няма никаква конкретна връзка между боевете на Шипка и 3 март.А по-принцип, на 3 март какво е станало, защото точно тая дата НЯКОЙ НИ Е ИЗБРАЛ и ни е казал, на нея да празнуваме?

88

Анонимен

преди 3 години

Вечерната проверка е проведена, личния състав е налице с изключение на Боко тиквата.

87

Патриот

преди 3 години

Това е блестящ успех на българската войска срещу омразния 500-годишен поробител и затова преди повече от век дедите ни празнуват Освобождението именно на Шипка, а не в Плевен, София, Стара Загора или десетките други паметни места, които имат своето голямо историческо значение, но Шипка е името, което разглася българската слава през вековете.Неслучайно на 3 март 2003 година президентът на Русия Владимир Владимирович Путин дойде на Шипка и после в Стара Загора.

86

Пич

преди 3 години

Боже, какъв жалък популист. След като се кри като мишок по време на цялата пандемия, и се показваше от време на време, за да прави популистки изказвания ала Мънгаров, сега си прави PR върху костите на героите на Шипка. Комунистическата наглост не познава граници. Имаше моменти, в които му симпатизирах, но това е нечувана простащина, която дори Борисов не си е позволявал. Срам за управляващите в тази държава, от всички партии.

85

Анонимен

преди 3 години

Хе..някои хорица от герба ,и от фугите партийки не смеят да се покажат пред хората ,включително и тия от ...има такъв народ ...колко да загрижени за нас ,но само по Фейсбука )

84

муспи

преди 3 години

Американските учени установиха, че евейската диаспора в България организира Шипченската епопея, и с цената на 6 милиона жертви - все евреи, уточняват американските учени, - са прокарали пътя на Демокрацията в тази по право ерейска земя, и сега е пред закриване това гойско БГР.

83

Дългата разходка:

преди 3 години

Може пак да поспорим за психологическото състояние на лицето "Стивън Кинг" що се отнася до Дългата разходка и Гняв, но още повече можем да си говорим за читателите му, някой от които са решили да ги превърнат в реалност от типа на Бягащия човек. Аз пък според мен лицето "Стивън Кинг" е написало две хубави книги и един прекрасен разказ през живота си - Очите на дракона, Живата факла и Рита Хейуърд и изкуплението Шоушенк!

82

Патриот

преди 3 години

някой русофил ще каже ли каква е връзката между 3 март и боевете на Шипка?На връх Шипка са най-тежките и кръвопролитни боеве през цялата война, ако беше провалена Отбраната на Шипка, никога нямаше да има 3 март 1878 г.И което е по-важно, на Шипка българските опълченци се сражават и обръщат в бягство 500-годишните османски поробители! Това е блестящ успех на българската войска и затова преди повече от век дедите ни празнуват Освобождението именно на Шипка, а не в Плевен, София, Стара Загора

81

1

преди 3 години

До Анонимен 85"Премиера на България не идва на Шипка на трети март,..."Значи е ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН, защото на 3 март на Шипка не се е случвало НИЩО.

80

Анонимен

преди 3 години

Ало мисирката напук за какви мерки пишеш в *** ти заглавие след като всички кръчми са отворени или в кръчмата може, а на Шипка не може.

79

Анонимен

преди 3 години

Айде уеее! Са сабирами и ша ас бийми и кй уживей уживей!

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80Значи червените нито един няма да влезете в "божественото царство".Виж, и тук и в отвъдното ще сте свързани с червения цвят: тук с комунистите, там с малко по-леката версия - огъня на Ада.

77

муспи

преди 3 години

Хайл Хитлер!

76

Анонимен

преди 3 години

Честит празник България! Честит празник Свободна България!Обичам те.

75

Все пак ..

преди 3 години

.. някой русофил ще каже ли каква е връзката между 3 март и боевете на Шипка?

74

Чебурашка

преди 3 години

Миналата година Боко посрещна 3 март в Турция, тази година в джипката, следващата година ще посрещне празника в скута на Бай Ставри Страстния в Централния Софийски затвор.

73

Анонимен

преди 3 години

Българи малко останаха,повечето са в чужбина , в икономически и социално устроени държави ,където им е по лесно да съществуват.. понеже хората са матариални повечето и не осъзнават, че не са тук, в този свят, за пари, а да се учат и плащат за грешките си от предишен живот.Не могат да разрешат задачите на живота си.В БОЖЕСТВЕНОТО ЦАРСТВО СЕ ВЛИЗА С ЧИСТ УМ СЪРЦЕ И ДУША!