128

Анонимен

преди 3 години

До РеалистБКП е във властта от почти сто години и изобщо не я е напускала. ГЕРБ е БКП, ДПС е БКП, БСП и "десните" също са БКП. Всички съвременни политически формирования в България са метастази на БКП, по-злокачествените такива са креатури на Държавна сигурност. Впрочем, любопитно е кой е бил вербуван в ЦСБОП в средата на 90-те под псевдонима "Агент Буда". Още по-любопитно е, че ЦСБОП се състоеше от кадри на бившето Шесто управление на ДС - отдела за мокри поръчки. Любопитно, другарю. Доста.

127

Анонимен

преди 3 години

На Бойко му е рано, отивайте в Пирогов няма навалица, става много бързо.

126

Наблюдател

преди 3 години

Хайде, Бат Бойко да те видя през камерите как те ваксинират с Астра Зенека ваксина, и това 2 пъти подред, пък тогава ще ти повярвам, че е ефикасна и безопасна ваксина! Както и дъщеря ти и нейното семейство! Дай ни пример първо като мъж, пък тогава обиждай мислещите хора в България!

125

Анонимен

преди 3 години

След изборите червенушките отново ще свият ушите.

124

Анонимен

преди 3 години

да ви кажа кои не са се ваксинирали:Министър ПредседателЗам. муПрезидентът

123

Нагъл лъжец

преди 3 години

Този нагъл лъжец вчера разправяше на неуки баби и дядовци по селата, че и трите ваксини били еднакво добри и ефективни?! И тези лъжи се ръсят пред нахилените професори-лакеи, дето нямат елементарна професионална етика! Сякаш Бат Разбойко не е Министър-председател, а Маркетинг Шеф на Астра Зенека Шайката на алчната Паунова!

122

Анонимен

преди 3 години

"Премиерът: Не значи, че като отворим заведенията, трябва да се натикаме в тях"-----А тогава защо ще бъдат отворени ? За да ги гледат отдалеч хората ?Май някой иска в началото на април пак да е затворено, карантинирано , боледуващо и на изборите да гласуват колкото се може по-малко - 10 % стигат .Тогава в името на стабилността , трудния период и т.н , ГЕРБ съвсем спокойно ще може да направи правителство с дружките си от ДПС

121

Реалист

преди 3 години

Ей, това червените *** са опасна работа - под всеки материал за Бойко следва бърза серия кафеви опорки, че трябва надник да се изкарва и се гони бройка. Мизерници жалки, не си хабете усилията, изборите ще дойдат и ще свършат, БКП пак няма да се докопа до кокала, а вие ще продължите да мизерствате в жалките си дупки, и да възхвалявате другаря Путин и самогона.

120

Урко

преди 3 години

Нищо не управлявате, само тарикатски и популистки номера. Играете си със здравето и живота на хората и елементарни правила и ред не можете да наложите, освен принципа "мой човек". Ваксините сигурно са добри, но други да го казват, а ти си рекламирай маркучите - това, за което си компетентен.

119

Анонимен

преди 3 години

някой познава ли по-*** човек от този австралопитек

118

Анонимен

преди 3 години

Пандемия на страха, манипулацията и измамата, за жалост светът показва, че е започнало спиране на процесът "мислене" и на преден план излиза "паниката" !

117

Анонимен

преди 3 години

тъгай Боче, кот дойде...няма значение че онез от горе много взеха да натискат

116

Анонимен

преди 3 години

Тиквата обаче, не се вакснирал, защо ли?

115

Анонимен

преди 3 години

109 "аа" - може може...

114

Анонимен

преди 3 години

Буци шкафчетата Буци , къде скри евраците и златото, оставка Буци

113

Галин

преди 3 години

мда, само че, на пфайзер и на модерна са още в 3ти етап на изпитание...единствено АстраЗенека е преминала...и от всичката помия..тя е "най-безобидна"

112

Анонимен

преди 3 години

Най-противното,най-недостойното,най-неморалното нещо е да заявиш категорична позиция за нещо от което нямаш"ХАЛ-ХАБЕР",това е отвратително като се има в предвид,че тоя"ИД'ИОТ"е призван да ръководи държава,откога вече разбира от ваксини?Имунолози,вирусолози и специалисти по ваксините от цял свят признаха,че ваксините които излезнаха на"пазара"не гарантират непоявяването на странични ефекти,тези ваксини са спешни и не са категорично ефективни!Световни величия в тази област не се ваксинират,защо ли

111

Анонимен

преди 3 години

Каквото дойде, това се ваксинира. Казал го е ясно. И вода да има в шишенцата и с вода ще се ваксинирате.

110

Анонимен

преди 3 години

Първа национална катастрофа (1912-1913) - Краят на Междусъюзническата войнаВтора национална катастрофа (1919) - Първа световна война и подписване на Ньойския мирен договор.Трета национална катастрофа (2009-2021) - Превземането на българските национални институции от престъпни групировки

109

Анонимен

преди 3 години

Ако мафиотчо от Банкя беше против ваксините тогава щях да си я сложа,всичко което той подкрепя или не подкрепя..аз съм на противоположното мнение