53

Анонимен

преди 3 години

Хората с критично мислене са подложени на постоянен тормоз. В мейнстрийм медиите и в социалните мрежи с пълна сила се вихри т.нар. "cancel culture" или "културата на заличаването" - ако мръднеш и на милиметър встрани от политическата коректност, крепителите на официалната идеология ти обявяват война. Обявяват те за "расист", "сексист", "хомофоб" и за "платен слуга на Кремъл". На почтените хора се казва, че не бива да имат нищо общо с теб. Не бива да четат статиите и книгите ти, да гледат филмите ти, а най-добре е да забравят за съществуването ти.

52

Анонимен

преди 3 години

Гледайте Frances с Jessica Lange, стар филм, но много силен. По истински случай за живота на Frances Farmer - филмова и медийна звезда която не следва политическата коректност при демокрацията - първо я вкараха в лудницата, после и направиха лоботимия и я превърнаха в "зеленчук", да я показват колко е послушна. Има силни сцени как надзирателите в лудницата я връзват и пускат селските пичова да се задоволяват с "една откачена кинозвездаа", сцената с лоботомията. Това са САЩ и демокрацията.

51

т

преди 3 години

Долу Путин!Свобода за Навални!

50

Анонимен

преди 3 години

Президента Навални ще направи новата ( последна) перестройка на мамашаРаша, всички любящи русийката ще я помнят поне 50 годин хахахах

49

Анонимен

преди 3 години

До 1ъМожеш да го уплашиш ти с неграмотното си писане. :))))

48

Анонимен

преди 3 години

В демократичните САЩ тези протестиращи полицията прости щеше да ги застреля.

47

преди 3 години

Все пак Невални ще излезе прав !Единственото нещо което може да оплаши Вова са масовите протести.

46

Анонимен

преди 3 години

Американецът който при щурма в Капитолия влезе в кабинета на Нанси Пелоси и взе компютъра и, беше намерен след няколко дни самоубит с пушка в гърдите.

45

Анонимен

преди 3 години

Колко му плащат на Нахални да прави сеири? Че тук Иманяря се оказа голяма скръндза - и на шведското трио не плащаше като богат човек. Да видим колко ще плаща за партията си за изборите.

44

Анонимен

преди 3 години

Русия качи Навални на самолет и го изпрати в Германия да се лекува, излекува се и успешно се върна в Русия за разлика от Ашли Бабит, ветеран от американските военно-въздушни сили от Сан Диего, която американската полиция застреля пред Конгреса на САЩ. Ашли Бабит е омъжена, служила е във ВВС 14 години, имала е мисии в Афганистан, Ирак и Кувейт дори е наградена с медал.

43

Анонимен

преди 3 години

Путин се провали.

42

Анонимен

преди 3 години

Навални го очакват големи неприятности! Големи обещания, 100 милиона гледания на видеото му, Русия се вдига срещу Путин, само да се прибере и да го арестуват и целият руски народ ще излезе и ще свали лошия диктатор Путин и какво стана - едно голямо нищо! А за всичко това неговите господари са давали пари, а те не обичат да дават пари на вятъра и да ги правят на ***. Може да се окаже, че затворът е най-безопасното място за Навални.

41

нЕкой

преди 3 години

Ботоксния гном си отива, дрОгаре. Айде и русоробите хващайте пътя с корнито и фигуранта към раша

40

Анонимен

преди 3 години

Голямата дъщеря на Навални учи в университета Станфорд. А в САЩ образовението е скъпо, всеки американец който мисли да прати детето си университет започва още от неговото раждане да пести пари - college fund, и отделя много пари от семейния бюджет и като стане на 18г. не стигат и трябва да вземе и кредит до половин милион сигат кредитите. Но за особени достиженя пред американския народ се дава грант. Сега - какво особени достижения пред американския народ е имала безработната дъщеря на Навални?

39

Христо

преди 3 години

Руснаците са виновни ,че имат богата: американска: земя и след като има петрол ,значи няма демокрация

38

ЦРУ

преди 3 години

Протестиращите ОБЯВИХА - новото знаме на Путинова Русия е - РИБАРСКА пръчка...със завързани БОКСЕРКИТЕ на Навални...със който го тровиха некадърниците на джуджи .

37

ТИ ДА ВИДИШ

преди 3 години

Да виждате разлика между ЧЕРЕПА и НаХални...и двамата борци срещу тирани и корупция.... Ако не регистрирали партията на Черепа той си имал резервна партия чрез която ще ходи на избори..... А на бас, че това ще да е републиканската партия на ЦВИНОКИО . . ... ТИ ДА ВИДИШ!!!!

36

Анонимен

преди 3 години

Полицейски режим...

35

Анонимен

преди 3 години

И тук за пари един куп *** излизат да се правят на храбри мравки.

34

Анонимен

преди 3 години

Когато бяхме с Русия България беше сред 30те най-развити икономики и българите живееха на средно-европейски стандарт на живот.