121

ДА БЕ

преди 3 години

Че то само в ТЕРИТОРИЯТА ТУК има поне 600 000 мъртви души. Всеки път обясняват колко сложно било да се въведе регистрация преди изборите. Нали има компютри колко са родени, колко са починали / не се погребва човек без смъртен акт/, колко са минали границата.... Във всеки един момент се знае ТОЧНО колко са живеещите на територията на страната

120

Анонимен

преди 3 години

Ако има 1 милион избиратели това означава, че има спокойно поне 1.5 милиона българи а вероятно са много повече.

119

Истина

преди 3 години

По цял свят гледат на сънародниците си в чужбина като на средство за влияние,като начин да вземеш добрия опит от други народи и държави,само в БГ ги наричаме предатели!Едно момче се върна от щатите,техните заминаха 1995г,той се роди там.Върна се с мерак,горд,че е с български корени,със знания,с пари,да развива нещо в БГ,да съживи къщата на техните.За 6месеца тъпит селяни успяха да го изгонят щото бил чужденец,щото бил син на родоотстъпници!Ей такава *** остана да живее в България!!!

118

Анонимен

преди 3 години

Защо като стане време за избори малките партийки отварят дискусията за гласове от чужбина! Стар трик!

117

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАйде моля, ще викаш на баба си. Българите са толкова изостанали, че не ги интересуват правата на отделните хора.

116

Анонимен

преди 3 години

До МишоТе и законно като работят, данните не влизат в НАП и НОИ. Да не мислиш, че някой норамлен попълва данъчни декларации и ги представя пред родните служби?

115

НА ТОЯ

преди 3 години

все не му стигат парите и непрекъснато се появява в разни ТВта да обяснява КАК ГЕРБ ще спечели всички вотове по света

114

Анонимен

преди 3 години

Професора е прав! Няма толкова българи в чужбина,първо,а второ никой който живее там не се е затърчал да гласува! Аман от глупави измислици! Толкова пък грижи за всеки глас от чужбина! Айде моля!

113

Анонимен

преди 3 години

Най мноо са 1000 човека, ама маааааакс!

112

НА ГЕРБАДЖИЙСКИ

преди 3 години

професор вярвам колкото на ТИКВАТА

111

Мишо

преди 3 години

Какъв цинизъм, българите в чужбина са много повече поради факта, че работят незаконно.Немили - недраги са българите в чужбина. Да не си мислите, че от голяма любов към пътуванията в чужбина са замина?! Политиците и не говоря само за ГЕРБ или БСП или останалите освен да грабят и да се облагодетелстват нищо друго не правят. Стигнахме до там, че в момента държавата се управлява от олигарха Доган, който дърпа конците на всичко и на всеки.

110

Знае се!

преди 3 години

Българите в чужбина не са нито 2, нито 3 милиона, а са НАД 3 милиона. Но това човече известно като измамник 1 на изборите лъже за да оправдае фалшивия вот.

109

Анонимен

преди 3 години

"'активна регистрация' означава всички, платили данъци последните 3 години + пенсионерите по прослужено време да са в този списък. тия, дето професионално раждат деца или ония, които от 20 години са на другия край на света не могат да казват как да се харчат чуджи пари."А учениците, студентите, майките, гледащи децата си вкъщи? ОСтавяш потенциално стотици хиляди без право на глас.

108

Анонимен

преди 3 години

Ами като ядеш л.айна и л.айна акаш бе приятел! Зависи от вашата партийка!

107

до Факт

преди 3 години

Естествено, че ще се водят и на българския си адрес, докато не се откажат от Българско гражданстово и имат Български документи за самоличност! Може да имаш постоянен адрес в Карнобат, но да гласуваш в Русе или Лондон ако там ти е настоящия времен адрес и си подал съответното заявление! Научети ги малко тия неща бре!

106

Анонимен

преди 3 години

А,че тя работата тогава става съвсем л@..йняна!При това положение излиза,че от близо 9 млн. българи,като извадим да речем 1 милион в чужбина,остават 8 милиона,които благодарение на колосалните грижи на партиите,които ни упрвляват,са изпратили на оня свят повече от милион и половина!!!А от тях, за провеждане на "честни избори" са си скалъпили изборен резерв от този близо милион и половина "мъртви души"!И ето ви поредни "честни избори" за уФФъсете,вместо бесене на управлващ "елит"!Уфъъсеее!

105

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 85О, значи всеки, който няма топ професия, не е бизнесемн налапал се с парички, не е човек.

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"2019 са починали 108 хиляди, а са се родили 61 хиляди. Ясно ли е вече защо от 89а населението намалява?"А ясно ли ти е, че вече има по 15000 родни зад граница, а от завършващите гимназия, поне 8-9000 отиват да учат навън?

103

Анонимен

преди 3 години

До ЕлементарноМного елементарни бакалски сметки. Нито смъртността е константа от 100х. на година, нито раждаемостта от 60хил. Освен това трябва да се вземе под внимание не само естественият прираст(разлика м/у раждаемост и смъртност), а и миграцията.Преброяването на населението ще даде някаква по-ясна представа, но я отложиха.Ок, имаме 3 млн. избиратели, но защо печатат по 6 млн. бюлетини?

102

Анонимен

преди 3 години

До мдаНякой избягаха на 5 цифрени заплати в хубави офиси. И докато дават труд, който носи на компаниите им стотици хиляди на месец, тук ревът против тях, но иситината е, че тези хора можеха да са тук и да имам 2.5-3 пъти по-високо БВП