225

Анонимен

преди 3 години

Зеленият калпак си превишава правата и се бърка в чужди работи.

224

Анонимен

преди 3 години

Президента няма право по закон да организира избори, единствено насрочва дата. Не знам какви ги върши зеления калпак.

223

Анонимен

преди 3 години

Да живей Президента! Да преизпълним петилетката с гласуване по пощата и с машини. Да живей прогресът!

222

Анонимен

преди 3 години

България не е няколко герберунгелски трола.България обича президента и пак ще гласува за него.За най-честния президент!През лятото,след нахлуването на каскета в президентството,стотици хиляди в София и цялата страна излязоха да го защитят.Затова вашите плювни нямат никаква стойност.

221

Анонимен

преди 3 години

Радевистите ще ги познаете по агресията, арогантността, наглостта, безочието, надменността и скептицизма. Те не искат друго мнение. Когато някой мисли различно от тях го нападат и обиждат. Ако някой посмее да каже истината ще му посочат Народен съд и затвор. Те са толкова крайни, че пази, Боже България от тях!

220

Счетоводителя

преди 3 години

Прави криви кодекси и дати нямат значение ! Другарите пак ще налапат пожарникарския маркуч втъкнат им от разумните Българи ! За кой ли път. Амо то другарите са железа не хора ! Те самите са се определили така и се гордеят с това !Все пак твърдо разчитам на Троянския кон Нинова да им загаси лампата !

219

мак

преди 3 години

Капацитет като кърджалийската да бие звънеца в нс, толкова разбира от избори колкото от география и бг граматика. А дончев преди време е коментирал машини за гласуване, но като му зададоха конкретен въпрос как върви поръчката - оказва се, че не може да коментира. Тарикат.

218

Анонимен

преди 3 години

Какви пенсионери, фенове на ГЕРБ бе? Пишем работещи граждани за безчинствата на Радев

217

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ не пита кой подкопава доверието, а посочва директно, че това е и Радев. Сменете си заглавието, защото променяте смисъла.

216

Анонимен

преди 3 години

Гледам тука коментират селяни с много тежък диалект в полза на Боко.Знам,че пенсийката ви е малка и мозъка в деменция,затова ще кажа:прости им господи,и те не знаят какво вършат.

215

Анонимен

преди 3 години

В интернет нищо не се губи. Дори и да се изтрива информация, тя остава завинаги на сървърите и може да се види от къде и кога сте излъгали.Извинявам се-не пиша с караката... на светофара съм

214

до 238

преди 3 години

В момента много лъжете. Разчитате на Радев Ветото, който пусна вето на закона за фалшивите новини и знаете, че той пусна това вето защото му трябват фалшиви новини, лъжи и инсинуации, за да подкопава основите на България. Но нали се сещате, че когато лъжете така откровено - ГДБОП не спи и ще дойде време да се търси сметка кой, защо и как е излъгал. В интеренте нищо не се губи. Дори и да се изтрива информация, тя остава завинаги на сървърите и може да се види от къде и кога сте излъгали.

213

Анонимен

преди 3 години

Радев напълнинПрезидентството и разните щабове за стратегии около него с бивши агенти ДС. Такова струпване на агенти на едно място не е имало от 30 години.

212

Анонимен

преди 3 години

За да си член и фен на ГЕРБ,трябва задължително да си много ***.Там други не виреят.

211

Анонимен

преди 3 години

И какво доверие в Пъпеша? Едни метежи организира и атакува държавността и нищо друго. Една Българска Коледа има като наследена инициатива и я провали. И едно голямо нищо за 4ри години.

210

Анонимен

преди 3 години

Оставка, съд и затвор за МутроФатмакът.Цялата бесепунгерска шайка на съд за геноцид.

209

Оставка на Фигуранта

преди 3 години

Напълно НЕадекватен.Говори надуто,само глупости

208

Анонимен

преди 3 години

Радев е по-т. ъ. п. и от Тръмп. Тръмп поне изчака резултатите от изборите, за да започне да всява съмнения и да подбужда към бунт. Радев още датата не е обявил, но твърди, че изборните резултати ще бъдат негитимни, ако не се изпълнят неговите указания и предложения. А предложенията идват от Дубай и Русия.

207

Анонимен

преди 3 години

Оставка,съд и затвор за мутрокомуниста Боко Тиквара.Цялата гербаджийска престъпна група-на съд за геноцид.

206

До 251

преди 3 години

Въх мама, много си зле. Бегай на лекар да не си коронясаночалнат ***.