241

Анонимен

преди 3 години

Абе що направо не си кажеш, че нямаш кинти, стига си смятал билетчета и си гледал какво пише на банкнотата с лозарката.

240

анонимен

преди 3 години

Добре че е Бойко. Фигура нта искаше да ни направи колония на Русия, както комунистите искаха да сме република от СССР. Това са национални предатели. Сега щяхме да се разплащаме с рубли без стойност, и да пишем с мягкий знак. Да ви припомня че продажните комунисти искаха Благоевградска област да дадат на Югославия. Каквото и лошо да напиша за комунистите и Радев, все ще е малко.

239

Анонимен

преди 3 години

По време на БКП ,на лев- а пишеше - банкнотата е обезпечена със злато. Не да печатат хаартии тапети без стойност..

238

До 253

преди 3 години

Когато се разпадне ЕС,тогава ще свърши и зърното,драги! Какви сте такива плоски хора се чудя?!ЕС според вас се разпада от 10 години.Русия изхранва Света.Чипират ви! Вечно някой ви е виновен и крив!Вечно мрънкане,философстване и ненужни констатации.Човек оплакващ се от статуквото си,няма право да си губи времето във форуми,а търси борбата! Това е ! Разберете,че който и да управлява вашето положение няма да се промени!Парадигмата е такава ,а системата е контролирана!Всичко е във вашите ръце !

237

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 253България произвежда около 4 000 000 тона пшеница. За вътрешното ни потребление са необходими около 1 800 000 тона. Останалото се изнася. Стига с про-руски лъжи.

236

Анонимен

преди 3 години

Доста съм ти сипвал, Василев, но за това си напълно прав.А дори не ми се споменава колко и как работи един американец.

235

Василев

преди 3 години

Знаете ли коя е най-голямата трагедия за българската държава???Това че българският елит не направи никакво усилие нито по време на комунизма, нито сега , да накара хората да започнат да се трудят като истински европейци или немци, или най-малко като японците!Знаете ли какво научих наскор, че японските доктори нямат кабинети и стоят на един стол в коридора и лекуват болните!Имат една обща стая за всички лекари!А младите лекари спят и живеят в отделенията!За какво говорим?Агент Грейнджър!ЦРУ!!

234

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТАКА ЛИ КАЗВАШ ДРУГАРЮ? ЗА ДА ЛAПА ОБЩИНАТА ПРОЕКТИ ЗА НЕНУЖНИ ГРАДИНИ?

233

Анонимен

преди 3 години

Да, аз излизам и казвам: Осигурете места за всички деца в детските градинки!

232

Анонимен

преди 3 години

Предстои година на почистване политиката от комунистически мутри, силна интеграция с евроатлантизма и пращане на сенилни националисти от дс в пенсия.

231

Анонимен

преди 3 години

200 лева по соца се равнявали на сегашни 5-6 хиляди... Пич, май не си изтрезнял от снощи.

230

Анонимен

преди 3 години

Бойко строи разединение на нацията и мутри. Президента е обединител!

229

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПо времето на БСП влязохме в НАТО И ЕС.

228

Анонимен

преди 3 години

По време на БКП ,един български лев струваше повече от един долар .Имахме индустрия тогова..

227

анонимен

преди 3 години

Бойко строи, а резидента пръска отровна злоба и руши.Когато свърши мандата на резидента, ще бъде народен празник, а той затворник до края на продажния си живот. Дори червените се срамуват от него.

226

Анонимен

преди 3 години

След 30 години западно партньорство, ЕС и НАТО - 85% от българите живеят в бедност.

225

Василев

преди 3 години

И онзи пингвен Ненков какво го разнася със себе си, като талисман да го четка!Да не говорим, че ако наистина имаше правосъдие и закон ,у тряббваше някой да подаде оставка и да бъде зад затвора, защото не си е свършил работата като министър и загинаха хора в най-голямата пътна катастрофа!Нагъл-по-нагъл-най нагъл-герберска калинка,, това е градацията на ситуацията!!!Агент Грегъри Пачет!ЦРУ!!!

224

Анонимен

преди 3 години

"След 30 години западно партньорство, ЕС и НАТО България е първа по смъртност в света и бедна като страна от Третия свят."ТАЙНИТЕ ОПОРНИ ТОЧКИ НА БОКО КРАВАТА.

223

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПО ВРЕМЕ НА БСП БЪЛГАРИЯ БЕ ПРИЕТА В ЕС И НАТО!

222

гошо

преди 3 години

ЧНГ!Снощи по програмите на новогодишните телевизии вървеше филма-Котило от крадци,това е управлението на ББ.Все повече,за все помалко!Успешна година!