63

Капиталист

преди 3 години

Споко, на изборите през март ще сменим комунистите от ГЕРБ с който и да е, защото всеки друго е по-добър от ГЕРБ, и всеки друг ще ни оправи живота и ще живеем като богати капиталисти и ще джиткаме със щастливи лица в мола, присто трябва да гласуваме за някой друг, който и да е, всеки друг е по-добър.

62

Анонимен

преди 3 години

Починалите ще бъдат включени в списъците на Мищо Константинов,за да гласуват за изборите в полза на ГЕРБ.Зер и сега има 500 000 мъртви души,които се прибавят към правилната партия.

61

До 64

преди 3 години

НА З - ТО МЯСТО СМЕ ПО БРОЙ ХОЧИНАЛИ НА 1 МЛН. НЕ ПО АЦСОЛЮТНА БРОЙКА. ЯСНО ЛИ ТИ Е СЕГА???

60

Анонимен

преди 3 години

абе въртят си статистиката как на тех им е угодно, що не извадят данни на ГРАО за общата смъртност в страната по дни и области, щото не им изнася, щото ще се окаже че в някой дни са всички починали са от ковид :)Не се ли усещат вече, че стават за смях и нанасят тотални вреди на страната с техните си безконечни лъжи

59

Анонимен

преди 3 години

Гледайте положително на нещата. Оживелите от вас ще вземат по-голяма пенсия.

58

Анонимен

преди 3 години

Пожарникаря -комунист в лъже с 200 , както винаги.Живея в Испания , която уж е с най-висока заболяваемост , а на съм чул никой от моите познати тук да се е разболял и обратно - почти всички мой познати в България го преболедуваха.

57

До 48

преди 3 години

Сърбите лъжат за смъртността. Така си всигат рейтинга в очите на такива като теб.

56

К-19

преди 3 години

Прочистваме територията от сухите съчки.

55

До 58

преди 3 години

Мутафчийски каза,че огласяването по етноси не било политкоректно.Нищо,че те са основните приносители на заразата,като хора,които не спазват никакви хигиенни мерки.

54

До лъжат ни пак

преди 3 години

На 3то място не по абсолютен брой починалиПочиналиге се отчитат на милион брой население/или на 100 000

53

Анонимен

преди 3 години

Току що гледах нашата мила министърка Деница Сачева (с вид на ауфсхерин от нацистки женски концлагер) да се обяснява на журналист от телевизия Дойче Веле заради критиките за насилие и ужаси в институциите за психично болни, в предаването Conflict Zone!Еми, съвсем друг и беше тона, обясняваше му се като ученичка в 5 клас, която не си знае урока!Мазнеше му се а от очите и не бляскаха мълнии, както когато говори с българи!!!

52

НЕ ВИ ЛИ СМУЩАВА!

преди 3 години

ЧЕ НИ ЛЪЖАТ ПАК ВСИЧКИ и то БРУТАЛНО.Каквато класация си и измислят и решат такава ще си обявят на 3 на 1-во място по смъртност. Реално България по брой починали е на 16 място в Европа може всеки да провери в интернет worldometers

51

Истукан

преди 3 години

Това е заради лошото управление на ГЕРБ. Висока смъртност и ниска раждаемост. Как ще стимулират младите хора да имат деца? Ами на ергените като мен как ще им намерят партньор? Мислят ли. Ами ваксината, ако доведе до безплодие и задълбочи проблема с раждаемостта?

50

Анонимен

преди 3 години

Да си пожелаем през новата година по-умни управляващи и възмездие за крадците,които съсипаха държавата.

49

Цвък

преди 3 години

Споко. 90% умрели са пенсионери, избиратели на опозицията. Слагаме машините за гласуване

48

бг смешки 2

преди 3 години

тя БЪЛГАРИЯ в кво ли не се провали .... та в тва ли няма !

47

ГОДО

преди 3 години

ИНТЕРЕСНО - ЗАЩО НИКОЙ ДОСЕГА НЕ НАПРАВИ ПОСЯВКА ОТ БРОНХИАЛНИТЕ СЕКРЕТИ НА БОЛНИТЕ??? ТАКА Е ПРАВИЛНО И РЕДНО. НАЙ- ВЕЧЕ - ПОСЯВКА ЗА ГЪБИЧКИ, ЗАЩОТО ТЕ РАСТАТ НА РАЗЛИЧНА ХРАНИТЕЛНА СРЕДА ОТ БАКТЕРИИТЕ!!!!! ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗНЕНАДАНИ!!!

46

Анонимен

преди 3 години

Би било полезно да знаем колко от заболелите и починалите са българи и колко българи с ромски произход.Такава статистика може да бъде наречена дискриминираща.Моето мнение е обаче,че ще ни посочи пътя за насочени и ефективни епидемиологични мерки.Вярвам също че ако лечение(не само за Ковид) се отказва на неплащащите здравни осигуровки ,това ще доведе до неизбежно плащане.

45

Молим вЪ

преди 3 години

Може ли така да си нагласите нещата, че като изтриете коментар и номера на този коментар да не се вижда?

44

План Ран

преди 3 години

Пропадналата територия да я заселят с африканци, тях короната не ги лови.