82

UMRELi RAKOVO B EVNU

преди 3 години

Прехода не е Започнал ! Прехода Започва с ИЗБИВAHЕ Деца и Внуци на Комунисти и Ченгета Член на БКП-ИЗБИВA се Семейството, Отнема се Имуществото ! Член на МВР-ИЗБИВA се Семейството, Отнема се Имуществото ! Член на ДС-ИЗБИВA се Семейството, Отнема се Имуществото ! Член на ДАНС-ИЗБИВA се Семейството, Отнема се Имуществото ! +6 Отговори

81

Анонимен

преди 3 години

Искам да му видя физиономията на този ако някоя мисирка(журналист), без да иска се отърве и му зададе забранения въпрос:кой, кога къде и как е успял да ИЗОЛИРА щама на този"вирус", тоест, изолирането на щама е единственото доказателство за съществуването му, а не някакви тестове.

80

Истукан

преди 3 години

Така си мисли този, че ваксината ще спре вируса, но се е излъгал жестоко. Първо дето няма ефект от нея и има странични ефекти, и второ едва 30% ще се ваксинират, което е нищожно.

79

Анонимен

преди 3 години

Не виждате ли какво става? От 20 години хора предупреждават за това и гадовете му лепиха етикет конспирация. Вече живеете в конспирацията. Ако направят отровата задължителна или ви ограничат гражданските права заради тази измислица, трябва да хващаме винкелите! Да не сте се родили на този свят някави *** и фашисти да ви мачкат!? Роби ли сте!? Чупете всичко държавно и убивайте еврейските лекари!

78

Анонимен

преди 3 години

Първо, вируса не опасен, после това е най опасния вирус, няма полза от маските, после маските са много надеждни, затварям, отварям, вируса лети, скача, после не лети не скача, тестовете са тука има тука няма, сравнение с тия тапири врачките по тв-то са напълно безобидни.

77

Анонимен

преди 3 години

Ваксините идват и с тях ще победим! Венсеремос!Тоя да не е бил комсомолски секретар? Такива некарърни, но за сметка на това активни мазньовци ставаха едно време комсомолски секретари. Обучаваха ги с едни книжки "Наръчник на агитатора". Приказките му и апломба все едно от там са извадени.

76

Нане

преди 3 години

Герберастията е на първа линия и струи Народната Любов, към нея...Затова костадинка трябва да ги ваксинира в първите редици.

75

Анонимен

преди 3 години

Лъжец е тоя министър - разправя за заболеваемостта, която се отчита според броя на откритите позитивни, а това се манипулира с тестовете. Защо не говори за смъртността, по която за последните седмици сме 1 в света, което означава за абсолютно провалена система на здравеопазване и липса на медицинска помощ, което убива.

74

Анонимен

преди 3 години

Важно е да купят ваксини а дали някой ще се ваксинира няма значение, пак си вземат процента.

73

Vankata

преди 3 години

Hem si grozen hem si TUP

72

Анонимен

преди 3 години

Предвидени са първо 10000 ваксини, след това до края на януари още 30 000, а докъм края на май общо ще пристигнат около 400 000. Това при две дози на човек означава да се ваксинират двеста хиляди човека. Т. е. въобще няма да бъде спряна пандемията, защото за да има ефект трябва да бъдат ваксинирани около 70 % от населението, т. е. около 4,5 млн. души.

71

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКАТА ИДВА И С НЕЯ ЩЕ ПОБЕДИМ КОРУПЦИЯТА

70

Хемус

преди 3 години

Пичове някой има ли адреса на Бил Гейтс,за да "поздравя" майка му по-случай новата година!Дано да му е последна!Чета че пак се правил на много отворен

69

Анонимен

преди 3 години

Глупавата помпозност на този почва да ме вбесява. Обикновено, изпъчил се, разправя нагли лъжи колко достъпно и навременно е българското здравеопазване, когато в същото време хора умират на стълбите на болниците и по паркингите пред спешните отделения, а навременната медицинска помощ е осигурена само за политици и обкръжението им.

68

Анонимен

преди 3 години

болеста не отсъпва а се развива,така че от тия ваксини няма да има ефект,лъжат ви

67

Анонимен

преди 3 години

Абе тя болестта беше започнала да отстъпва още СЕДМИЦА ПРЕДИ рязко да се загрижите за нас и да окошарите децата ни, ама нейсе. Ще се направим, че ви вярваме и сме ви безумно благодарни, че се грижите за нас. Сега се тресем в очакване на новите мутанти, щамове и прочие, които отново ще превърнат живота ни в ад. Но сме спокойни - вие отново ще се впрегнате да ни спасявате с локдауни и ваксини.

66

ВНЛ

преди 3 години

Здравния министър може и да вярва на ваксините , обаче аз не вярвам на здравния министър.Нито на това с което ще заместят ваксината в спринцовката и за него,и за всички останали от т.нар. елит.Колкото и PR и пропаганда да правят,просто не им вярвам на тия...

65

Анонимен

преди 3 години

Какъв плам, какъв комсомолски патос, какъв бликащ жизнеутвърждаващ оптимизам. Защо взехме най-гадните и смешни неща от миналота?

64

Анонимен

преди 3 години

Костадине,хората НЕ ВИ ВЯРВАТ!Денонощно да висите по телевизиите,няма да промените нищо и трудно ще убедите повече,от сега желаещите да се ваксинират!Може и да не си лош човек,може да си добър професионалист,но щом си в този отбор,носиш и ще продължаваш да носиш негативите на тези покрай теб!

63

Вуте

преди 3 години

Само, като го гледате тоя...Поне леко така хващате ли му вяра... А за другите, покрай него...