258

кръпел

преди 3 години

зайко , имам по стара ракия в мазето от твоята измислена държава ....пали ачовци

257

да разбира се

преди 3 години

Веднага след окупацията на България от СССР руските прислужници от БКП начело с македонеца Георги Димитров официално признаха македонско малцинство и докараха македонски учители от Югославия за да учат децата в Пиринския край на македонски език. Външната политика при управлението на БКП и последвалите ДС коптори като СДС се базираше на признаване на Македония, македонци и езика им, а не обръщаха внимание на кървавата дебългаризация там.Путин заповяда на ГЕРБ да създават пречки за ЕС, затуй така

256

бай Ставри

преди 3 години

Ами той- Василий Българoубиеца е от македонската династия, т.е. чистокръвен македонец.

255

Зрител

преди 3 години

На фона на разправата, която З. Заев устройва на дипломатическото поле на светото дипломатическо трио Б. Борисов-Е. Захариева-Кр. Каракачанов, срещата на Джошуа и Кубрат Пулев на боксовия ринг си беше направо равностойна.

254

Анонимен

преди 3 години

Ако щат да са македонци,албанци или африканци все ми е тая!Най ме е яд че заради техните чукари и едеотизма на фердинанд си загубихме Беломорието!

253

днд

преди 3 години

Ще влезете разбира се - някъде към 3954г

252

Словянин до 144

преди 3 години

Точно русофобията е причина да загубим Беломорието. В Ньойи Русия я няма, точно Англия и Франция дадоха Македония на Сърбия, Южна Добруджа на Румъния и Беломорието на Гърция. Русия ни предлага цяла Добруджа да е българска, ама ние - не! Русия ни предлага Беломорието да е българско, ама ние - не. Промиват ви сега мозъците с русофобия, даже че не Русия ни освобождава от турско робство. Българите са *** и измиращ народ, все заради Запада.

251

Анонимен

преди 3 години

Не, няма да влезете... Ама като никакви няма да влезете. Да се хванем ли на бас, зайче? :D

250

Анонимен

преди 3 години

Най-смешното е, че непрекъснато се дерат, че са македонци и никакви други и на тая основа искат да създават проблеми.КОЙ Е КАЗАЛ ДНЕС ЧЕ НЕ СТЕ МАКЕДОНЦИ!НИКОЙ Искаме си нашата история и не искаме лъжите ви!За такива има една поговорка - Ти му говориш а оно рупа ли рупа.

249

до Заев

преди 3 години

Че кой ви е спрял да влизате като македонци?Албанците в и те ли ще влезат като македонци?Македонци сте от 1944 г.Преди сте били българи.Сега сте родоотстъпници с измислена история, с промити мозъци, просто сте кръгла нула.Вие сте хора които не сте могли да отстоите рода си и себе си.Жалка картинка!!!

248

Истинско маке

преди 3 години

Бившите антични елини- настоящи СевероМакета да четат Историята , а не да интерпретират грешно.Иначе - още 28 години изолация.

247

Тити Титов

преди 3 години

Македонци сте от 1944 година. Преди това сте били българи, вашите баби, дядовци са били българи. Измислихме ви азбука, измислихме ви история, само и само да не сте българи. Ние в Югославия нямахме изгода да има българи в нея, затова ви отделихме от вашите корени, направихме ви еничари. Понеже не успяхме да ви направим южни сърби, но поне успяхме да ви отродим от България. Убихме ви интелигенцията, за да не помните, че сте българи. Виждате ли, нямате нищо общо с България.

246

Анонимен

преди 3 години

Ке си кесате още дълго време дека сте

245

Анонимен

преди 3 години

от това се вижда колко им пука на македонците за тоя разпадащ се съюз...не им и трябва защото скоро тоя така наречен съюз ще заприлича на един голям фашистки концлагер със ваксинирани в гъ....е зомбита ....

244

анонимен

преди 3 години

А защо не извадят документи кой какъв е бил? Има предостатъчо, и древни, и сравнително нови. Защо ли? Може би защото чета, че САЩ били силно на тяна страна и били склонни дори нас да признаят, че ние самите сме македонци, слушах някъде и такава налудничава версия!

243

Случаен минувач

преди 3 години

Щом като Гърция ги мота 28 години, ще ги мотаем и ние. За никъде не бързаме, те се натискат.

242

анонимен

преди 3 години

Аз пък нямам приятелски чувства към тях. Към предатели приятелски чувства няма! Всъщност албанците буквално ще ги претопят и край с новото им име и идентичност до двадесетина години....

241

Анонимен

преди 3 години

davai zaio, i sichkiti evropci da prikajuvat samo na makedonski ezik za osnoven ezik, poneje angliiskia ezik go pustame na ribite...

240

Анонимен

преди 3 години

Ше влезете ама долу в мазето да си вземете поредното шишенце ракийка. И като отпиете и зачервите бузки тогава Македония пак ще е велика нация основана от Александър Велики. Дотогава не! На опашката за ЕС, в който няма да влезете никога.

239

Тарантулчу

преди 3 години

Заев: Ще влезем в ЕС като македонци, които говорят македонски език--------Зайкоооу... дорде влезете у ЕС или ЕС шъ съ разпадне или албанците шъ въ натаковат!В тази глобална Ковидна икономическа и финансова криза разширяването на ЕС е пълен абсурд.ЕС веке съ нуждае НЕ от Милиарди, а от Трилиони, за да съ въстанови икономически поне до нивото преди Ковида!С една ума - Пари нема, марсиянциии...