34

До 26

преди 3 години

Абсолютно!Повечето няма да имат странични ефекти или много слаби.Температурата и втрисанията са за по-малко от ден в повечето случаи, 2 дни най-много.Затова някои от ваксинираните са избрали петък като ден за ваксинация,знаейки че може би няма да са добре за ден-два.

33

Анонимен

преди 3 години

Ако винаги казваш истината няма да ти се налага да помниш какво си лъгал.

32

Анонимен

преди 3 години

Ковида ще премине и без ваксини, ако сме дисциплини рани. Спазваме 2 метра разстояние, плюс маска плюс шлемове на всички и масово тестване. И в България на границата да се влиза само срещу отрицателен писиар тест.

31

Анонимен

преди 3 години

Илюминатите *** рептили са приготвили изтреблението на голяма част от човечеството и превръщането на останалите в генетични роби. Какъв по-добър начин за това от "ваксината"?!?! Не вярвайте, българи!!

30

До 27

преди 3 години

Генетични заболявания няма как да се развият,т.к. ще се ваксинират хора, които вече не се ... размножават. Старци .А ако някой дядо се прояви, то рискът ще дойде на първо място от възрастта му. Затова хората си замразяват яйцеклетки и т.н.

29

Анонимен

преди 3 години

Според директива 2001/18/CE начините за създаване на генетично изменен организъм е инкорпорирането на модифицирани РНК

28

Хемус

преди 3 години

Чакам лятото,морето,студена бира и миди!Вкарайте си отрови с тез ваксини,моя метод ще ви надживее!Вирус мирус всичко опира,колко си го втълпяваш в главата!Както каза Миташки в "Оркестър без име" Живееми се бе,Млад съм бе!

27

Анонимен

преди 3 години

Не знаем какво точни причинява, но сме сме сигурни какво не причинява. Няма страшно.

26

Анонимен

преди 3 години

И за какво ни е ваксина дето няма да ни промени чипа?!

25

До 25

преди 3 години

Има ли хора, които вярват в Биг Брадър?Участниците от Биг Брадър са си по домовете, а ТВ предават записи.

24

Анонимен

преди 3 години

Два дни температура е за предпочитане пред тежък Ковид. Не всички ще имат температура.Възрастни са медиците, да са живи и здрави.

23

Анонимен

преди 3 години

О,на приказки учените сте много велики,ама друг и други да си бият творенията ви във вид на ваксина!Ученият,след като си такъв куражлия и заставаш зад това творение защо го пуснахте не достатъчно изследвано и разработено,ами не си заби ваксината пръв в .......ника?Защо не направихте един Биг Брадър с пряко излъчване от лабораториите и по специално на килиите с тествания на новата ваксина човекоматериал?

22

До 12

преди 3 години

Не е от,, омаломощени,,вируси.Синтетична ваксина е.Китайците тихомълком ползват такава от няколко месеца.

21

до 14

преди 3 години

Не всеки ще има втрисане или температура, да - ще има. И как ще ходиш на работа с температура и втрисане?Казвам ви - трябва с ваксината по 14 дена болнични.А доколкото се чудите за възраста на медиците. Една 81 годишна лекарка в Дупница д-р Мария Богоева и много други като нея пенсионери влизат в битката с липсващите лекари. С бастунчета са докторите. Проверете! Но не те са отказали ваксината. Зъболекарите също са медици.Те искат да се имунизират.Близо 63% от лекарите са над 51 годишни.

20

Анонимен

преди 3 години

Да го питам тоя що първоначално излъгаха че няма модифицирано РНК

19

Анонимен

преди 3 години

Измислете нов вирус, произведете ваксина за него, пък белким ни убедите. С тоя се издънихте тотално, няма да стане. Губите си времето.

18

Анонимен

преди 3 години

В 21век хората отричат ваксините. Какви времена само.

17

Почват

преди 3 години

Избиване не прасета ,а на хора.

16

Анонимен

преди 3 години

Антиваксърите са по учени от учения.

15

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

В 21 ВЕК СМЕ СВЕТЪТ СЕ ПРОМЕНЯ И ХОРАТА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ