41

Анонимен

преди 3 години

Социализмът имаше много лоши страни и много добри страни. Демокрацията има много по-уродливи страни от социализма, а предимствата и са незначителни и касаят само няколко процента от населението.

40

Ястребител

преди 3 години

Може да ви прозвучи фантастично, но и българите може да се оправят един ден. Има два начина това да стане, като единият начин е наистина фантастичен, докато другият е напълно реалистичен.Реалистичния начин е един ден извънземните да дойдат и да им оправят страната на българите, докато фантастичният е българинът да се стегне малко и сам да си оправи страната. Но да подчертая, че аз съм реалистичен човек и не вярвам във фантастиката.

39

Анонимен

преди 3 години

Милиардери. От всички страни. Обединявайте се.

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32 Какво точно визираш , пандемията и претенциите на хората за помощ от държавата , или какво ???

37

Анонимен

преди 3 години

При демокрацията човекът е стока на пазара на труда, държавата не е длъжна да му осигурява някой да го наема, затова комунизма се провали.

36

Анонимен

преди 3 години

Ще има излишък от човешка стока на пазара на труда. Цената на човешката стока на пазара на труда ще продължи да пада. За едно работно място ще се състезават поне по 100 човека да го спечелят. А тези имат щастието да спечелят работно място ще работят до изнемогване като товарни добичeтa на капиталиста за добив на печалба, и ще се тресат от страх да не загубят работата си зашото децата им ще гладуват а банката и топлофикация ще им продадат жилището и ще останат на улицата на произвола без препитание и без подслон.

35

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Е нали, уж, цъфтим та връзваме, защо нараства бедността в България? И то в "богатия" Европейски Съюз и НАТО !!!

34

Анонимен

преди 3 години

Всичко което има България днес е построено при социализма. Да си пуснещ водата, тока, топлото, пътищата, 90% от жилищата, да отидеш на лекар и болниците - всичко е от социализма, над 200 електроцентрали, над 100 големи язовира и хиляди малки напоителни за селското стопанство. А днес не могат и 200 километра пътища да построят, всичко беше съсипано, днес България произвежда само евтини черноработници и *** за запада.

33

Анонимен

преди 3 години

Демократията е най-добрата система, но българите са прости и 31 години вече мислят за соца, затова са бедни.

32

Анонимен

преди 3 години

Утре гледайте президента Румен Радев в Панорама.

31

Анонимен

преди 3 години

И при Бойко и при следващия ако го сменят - българите винаги ще са бедни и ще стават все по-бедни.

30

Анонимен

преди 3 години

Докато масата хора в България, по инерция от соца, са напълно сериозно убедени, че държавата трябва да им намира работа, да им гледа децата и като цяло да им решава всички житейски неволи...а те да си стоят на дивана пред телевизора и да подмрънкват...по-богати няма как да станем.Държавата и политиците са универсалното оправдание за провала на всеки некадърн.ик в тази държава. Щото така е по-лесно, отколкото са си признаеш, че си се провалил в живота.

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20 да не повярва човек , че Б отборът ни се класира , а за нас е само мираж

28

Ястребител

преди 3 години

Има директна корелация между интелектуалността и благоденствието на един народ, където тези показатели са право пропорционални един на друг.Единственото изключение на това правило са българите, които въпреки че са най-интелигентните хора на земята в същото време са и едни от най-големите мизерници.

27

Анонимен

преди 3 години

благодарете на недоразумението Мухобойко

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23 И когато това стане , ще имаме още един национален празник в календара

25

Анонимен

преди 3 години

Бедни. Богати. Бойко Борисов. Бест. Батюшка. Форевър. Четвърти кабинет.

24

малоумен комботаунис

преди 3 години

ни знам ама по времето на Жан Виденов бях милионер, а сега при Бойко взимам 500 лв заплата като охранител на строеж понежи не мога ништо друго да работа затова искам пак да доидат комунистите на влас за да стана пак милионер

23

Анонимен

преди 3 години

А тези с 10лв.или 100лв над минимума не са бедни. 90%. Не получават и 1000лв заплата, 500 Евро. А цените по високи от богатите държави

22

Анонимен

преди 3 години

Преди в магазинчетата се намираше сирене за 5-6 лв кг , сега няма под 8-9 лв .За олиото да не говоря , ама там казват , че поскъпнал слънчогледа много .Направо не знам , как оцеляват хората с пенсия 300- лв , особено ако нямат близки да им помагат