211

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 230"Брато, супер, браво, че си успял, но огледай се - това масовият случай в нашата страна ли е (цялата, не само големите градове) или по-скоро изключение?"Трудно е да се говори, но ще ти кажа, че на улицата на нашите нашата къща е една от последно ремонтираните. Повечето вече са ремонтирани.Наскоро ходих в Благоевград по работа: това е града с най-ниска средна заплата от всички областни градове. Ами, не бях ходил от 6-7 години: не можах да го позная. Кооперация до кооперация

210

Нима?

преди 3 години

Снимки! Снимки! Както се казваше в оня виц за студенти.

209

Анонимен

преди 3 години

До крайВъзхищаваш се на човека, който каза, че маските са ненужни и че няма нужда от мерки, защото някакви сухи съчки просто ще изгорят? На кой друг се възхищаваш: доктор Менгеле може би?

208

Анонимен

преди 3 години

"Ми, не знам за теб, но аз един апартамент изплатих за 7 години, а къщата на нашите я изтърбуших..."Брато, супер, браво, че си успял, но огледай се - това масовият случай в нашата страна ли е (цялата, не само големите градове) или по-скоро изключение?

207

Анонимен

преди 3 години

До Доктор Сър ПичукКакво викаш, почина от бъбречна недостатъчност с "някаква двустранна пенвмония" ли?Нормално е, то двустранните пневмонии са си нормален страничен ефект от бъбречната недостатъчност.Неграмотници, Сър.

206

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Комшийката ми почина наскоро от бъбречна недостатъчност, а в смъртния и акт е написано ковид, а тя никога не е била заразена даже от него.Представям си колко верни са диагнозите на останалите старци и защо няма нито една аутопсия, за да се потвърди, че уж починалите са от короната, а не от нещо друго и какво точно уврежда инфекцията с вируса... Хора на над 80 години с по 2-3 други заболявания някак си ковид ги мори за 1-2 часа и никой не знае дали са болни даже преди да лъснат в статистиката...

205

Анонимен

преди 3 години

"И карай без цинизми."Абе разглеждай ги като подправки в манджата. Не съдържат почти калории и не са хранителни, но не е същото, когато липсват. Сега сериозно - разбира се, че БКП се опитваше да контролира всичко. Това е в основата на тоталитарната държава. Но от друга страна естественият стремеж на човека е да се развива и да катери професионалната стълбица. В условията на диктатура всички правихме компромиси със себе си. Някои - по-големи. Истински дисиденти - на пръстите на едната ръка.

204

АК-47

преди 3 години

Би трябвало Единния информационен център след около 10 дни задължително да обявява специално починалите в Инфекциозна болница в София. Това е някаква подигравка със здравето и живота на хората, да ги лекува този. Точно този ли от целия свят знае, че това "грипче" се лекува с чайчета. Как на милиони лекари не им дойде на акъла, за да спасят човечеството и да не умрат милиони хора. Ха да видим, как ще лекува тези без съпътстващи заболявания.

203

Анонимен

преди 3 години

До До 211/217"Лъжеш разбира се. Това, че е имало някой и друг, който е крадял, не значи, че всички са крадяли."Масово се строеше с крадени материали и с труд и машини от държавата. Явно и ти си бил от крадците, та сега обясняваш, че е било лъжа, само дето аз съм го живял това. Като започнеш от пясък и стигнеш до багериста, който с държавната машина, бензин и в работно време идваше "да копне малко" колкото за една къща.

202

Анонимен

преди 3 години

До ГогоТия които "плюят" по Мангъров са от месеци на предната линия, но "Гого" сега се събужда от сън. Точно обратното е: Мангъров с месеци плю хората на предна линия а се скатаваше.

201

Мангъров е pi4

преди 3 години

Смело напред, Мангър, ние сме с теб!

200

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 215"ега положението е такова, че да изплатиш 1 апартамент ти трябва един живот, с за къща - още един живот. А си мисля, че 30 години по-късно трябваше да сме чувствително по-богати и да живеем по-честито от тогава."Ми, не знам за теб, но аз един апартамент изплатих за 7 години, а къщата на нашите я изтърбуших отгоре додолу и я направих наново: покрив, дограми, изолация, настилки, парно и т.н. Само със заплата и яко бачкане и без да съм откраднал нищо от никой.

199

Гого

преди 3 години

Айде сега да видим който плюеше по Мънгъров, и то доктори, да видим имат ли и те топки да идат на най - предната линия и то без защитно облекло, Мънгъров е най - добрия и им казва истината , но няма кой да чуе.

198

Анонимен

преди 3 години

Надявам се по-скоро да се зарази, че да ни отърве от присъствието си.Тоя просто е нагледна демонстрация, че след някаква възраст просто трябва да се пенсионираш и да спреш да се занимаваш с неща, от които не разбираш.

197

До 211

преди 3 години

Написал сиЗа тия, които сме живели по това време да ти кажа: тия къщи и вили масово се строяха с кражби. От всичко.*Лъжеш разбира се. Това, че е имало някой и друг, който е крадял, не значи, че всички са крадяли. По-скоро тогавашните къщи и вили си ги построихме с честно спечелени пари и много труд, докато сега построените къщи и вили масово са с пари от кражби.

196

ХФ

преди 3 години

Много интересно, защо са минусите на коментатор номер 200? Толкова вярно го е написал!

195

Анонимен

преди 3 години

До 196Да се зарази и да спре да приказва глупости?Абсурд По- скоро го е изкарал на крак, но го е ударило в мозъка. И му личи.Винаги е имало ефект от карантината.Ама пусти 200 лв за домашно посещение, заради тях мангърът ще се радва да са повече болните.

194

Анонимен

преди 3 години

"тия къщи и вили масово се строяха с кражби. От всичко."Брато, вярно е. Признавам. Крадеше се уникално здраво и поголовно, но такова беше времето - номерът минаваше. Но - така или иначе масово хората го докарваха до къща (макар и с крадене оттук - оттам).Сега положението е такова, че да изплатиш 1 апартамент ти трябва един живот, с за къща - още един живот. А си мисля, че 30 години по-късно трябваше да сме чувствително по-богати и да живеем по-честито от тогава.

193

д-р ХАУС

преди 3 години

мангъра до края на седмицата ще изпише всички, които са... живи, по този начин ще докаже, че пандемия от COVID19 няма и не е имало

192

До 207

преди 3 години

Съвсем не оневинявам лекарите от близкото обкръжение на Политбюро за Чернобил.Те са и в основата на новата ,,бяла ,,аристокрация Като погледнеш внимателно.Нямаше как да представиш една дисертация без рецензия на Партията, комсомола и профкомитета.Факт.И карай без цинизми.Не са силен аргумент.