351

Анонимен

преди 3 години

Голям мерак имаше *** за тоя пост.През трупове минава, само и само да вземе голямата заплата.Сега без пътеки ли ще работи.Не.Ще си ги взема.Ли це мер

350

Анонимен

преди 3 години

До Коментар Това не е коментар първо и второ неговото не е пост а отговорно роботно място и трето не се е докопал а го е заслужил с много труд и знание и опит за което нямаш хабер и четвърто да е ттрол човек е най долното нещо на света да се изкарват пари чрез внушения и опорни точки по които това си личи по принцип го казвам ей така.за информация не че нещо...

349

Анонимен

преди 3 години

До СкептикВчера на също такова злобно интервю беше подложен и по радиото където не знам защо изобщо се съгласява интервюта да дава след като има водещи които си позволяват в ефир да говорят по негов адрес дори когато той не е на линия а зад гърба му така че той да няма възможност да се защити. Мога да цитирам имената на двете конкретни водещи които са се отнесли неуважително към него лично а освен това повечето водещи са безпардонни към хората които имат различно мнение от тяхното. Поробват ни.

348

Скептик

преди 3 години

Тази сутрин слушах злобния разпит на който беше подложен от водещата по БНТ1.Значи той трябваше да влезе в инфекциозно отделение за да даде реална оценка какви са причините за претоварването на отделенията. Това потвърждава мнението че здравната система се използва единствено за източване на пари.Сега следва да бъде оплют от източващите.

347

Коментар

преди 3 години

Прави впечатление, че говори съвършено различно отпреди. Какво наложи промяната?Това, че се докопа до постта ли?Съветвам всички болни протестъри и негови привърженици да се насочат към "неговата" болница!

346

Какъв доцент!?

преди 3 години

Този е доцент, колкото дявола е папа! Това *** Наско използва ситуацията да печели слава на гърба на умиращите хора.

345

Койчо

преди 3 години

Времето ще покаже кое как е. Вие, коментиращите, предвиждате бъдещето.

344

Анонимен

преди 3 години

През април имах вируса и не се прибрах 6 седмици в къщи. И сега пак ми казаха, че имам антитела, ама съм си в къщи. Другите в семейството нямат симптоми и антитела. забелязах го по това, че изгубих обонянието си и това е всичко! Сигурно има хора в интензивните отделения, но искам да кажа може и без интензивно! Поздрави от Клагенфурт.

343

Тоз лайнар

преди 3 години

Начело на Ковид отделение е все едно *** да стане игуменка

342

Анонимен

преди 3 години

В нашата иначе малка страна имало 400 болници и представяте ли си колко отделения. Занимавате се с дейността на легендарния доцент а същевременно не ви интересува какво става на останалите места. Ми вие сте едни злобари и клюкари и гледате да очерните човека въпреки неговата всеотдайност. Най долни твари са тия които говорят нелепости по негов адрес. Не се ли страхувате от провидението каза ви истината че болестта не се лекува но вие дори не искате и да чуете това, необразованите хора сте това..

341

Анонимен

преди 3 години

Нищо не е разбрал първия ден.Имало вътре мъже и жени, даже и бебе?Ама поне бебето как е и това не се знае.Иначе - няма да пишат на кой какво му е. Забранил на лекарите да пишат??

340

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Надявам се хората да си умират от смъртта въпреки и независимо че били положителни за вируса. Просто това ми звучи приемливо"E то затова приказките на Мангъров хващат дикиш - щото звучат добре, не защото са истина.

339

Анонимен

преди 3 години

Ми ако има неволно откопиран коментар защо трябва да се трие този с лайковете, нали утре може и вас да изтрият така барабар с харесванията.

338

Анонимен

преди 3 години

Надявам се хората да си умират от смъртта въпреки и независимо че били положителни за вируса. Просто това ми звучи приемливо освен няколко изключения като смъртта на 19г. момче във В.Търново, където трябва специално разследване, но в останалите случаи ми се иска да вярвам че са починали от естествената си смърт което е по приемливо за вярващите хора и по успокоително от колкото да се мисли че е някакъв малшанс което е много неприемливо от гледна точка на хората които имат вяра в сърцата и душите

337

Анонимен

преди 3 години

До Идеалист лекар ли си ми представи се защо се притесняваш, той доцента как не се притеснява представи се и може да станеш известен, може и да си прав, но просто се представи при цялото ми уважение.

336

Менгеле на 05.06

преди 3 години

Началникът на Детската клиника към Инфекциозна болница в София заяви, че не прогнозира втора или трета вълна на COVID-19. "Ако вирусът не изчезне, може да имаме единични случаи през студените месеци", коментира доц. Мангъров.

335

Анонимен

преди 3 години

Отговорете ми само на един единствен въпрос защо малките деца не се разболявали от к19 нещо което активно се преповтаря от началото на панземията. Но как така след като те имат слаба имунна система и непрекъснато боледуват но видиш ли к19 не ги ловяло макар че заразявали ако са положителни. Да ноедна лъжа повторена сто пъти става истина и кой има полза да повтаря тадзи не издържаща на разума опорна точка че децата не се разболявали, ми това ми прилича на умишлено пусната опорка която нущо втълпява

334

Идеалист

преди 3 години

Уважаеми колега Мангъров, това не е нова респираторна вирусна инфекция. Това е дълго селекциониран вирус, който се разпространява по въздушно-капков път, но поразява ендотелла на съдовете. Тази измислена болест е много тежка, защото след себе си оставя пустош в органите, които е засегнала. След тази пандемия, ще има дори милиарди хора, които ще са инвалиди. Не лъжете хората, че е безобиден грип.

333

М.Бонев

преди 3 години

Ще експериментира методите си! Гласуват му доверие като на специалист и доцент инфекционист.Не го чакайте да се разболее.Той вирусите си ги колекционира в имунната си система,неговата е като истинско бойно поле.Виж да умори доста хора в ковид отделението,доктор смърт -това го може!Ако беше прав в много болници по света,щяха да лекуват именно така.Мангъров е най-най вещ доктор в света-така излиза!Окей,ама на чийто гръб или по скоро бели дробове експериментира им пожелавам,голям късмет нужен им е

332

М.Бонев

преди 3 години

До АнонименМангъров няма да се разболее,бе! Той самият е бацил. Цели 30 г е бил сред вируси, вероятно не го лови и ковид,защото е закърнял откъм вируси и бактерии!