36

Анонимен

преди 3 години

Няма как да се доверя на индивид който е облякъл бизнес сако върху риза за дискотека.На прУвинциализъм мирише тук.

35

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

МОЖЕ ДА НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА УЖАСНА БОЛЕСТ, НО ОТ НЕЯ СЕ УМИРА..МОРИ НАЙ-ВЕЧЕ ДЪРТИ КОМУНИСТИ, НО ВЪПРЕКИ ТОВА...

34

Анонимен

преди 3 години

Те си въртат далаверите, после народа виновен... За какво трябва ние да го четем това - да иде да го каже на онези едни и същите в парламента, които пьpдят на завет там от 20 години и които сътвориха този абсурд в здравеопазването и образованието!

33

Бургазлия

преди 3 години

Като измрат рисковите и истерията ще свърши. Трябва само малко търпение. Който не оцелее, рибите го яли.

32

Анонимен

преди 3 години

Да го каже на починалите и техните семеиства

31

Анонимен

преди 3 години

На ееолюцията не и пука за ББ и за здравната система и броят легла.

30

Анонимен

преди 3 години

,,Превърнахме си образованието в бизнес, ,,....Но защо тогава имаме пандемия.Все пак и в страни, в които ,, образованието не е бизнес,, пандемията се вихри.Миличкият професор май започва да се ,,пребоядисва,,.Докога бе Тошко?На 63 години си. Няма ли да се пенсионираш и да си гледаш внучетата?Айде,пускай младите напред.Издишаш вече.

29

Анонимен

преди 3 години

Да плюеш крьв и да не можеш да си поемеш вьздух е леко и приятноГлавоболието и замаяността сьщо все едно си пушил - джоинт безплатно

28

Аерозолна зараза

преди 3 години

Хора, разпространява се по въздуха в затворени помещения с недостатъчна вентилация. Колкото по-дълго седиш вътре в офиса, бара, ресторанта, мола, лидл, кауфланд...толкова повече вируси смъркаш през маската. Това е.

27

Анонимен

преди 3 години

Нормално е има вирус.Човек за цялото си съществуване живее с вируси парогени и бактерии.Затвярянето е абсурдно.Да някои ще умрът но човека не е вечен.Това е еволюцията.Тя не може да бъде спряна с медикаменти ваксини и тн.

26

До 23

преди 3 години

До довечера ще получиш инсулт с тая злоба,която пръскаш

25

Анонимен

преди 3 години

Двустранната пневмония е лека, приятна болест.

24

До 23

преди 3 години

,, какво стана с пандемията с "невиждана ярост" и "яко ше се мре"????,,Извинявай,ти от кой остров в Тихия океан пишеш, защото явно не живееш у нас , а и българският език ти куца.Пандемията наистина е с невиждана от 100 година ярост и продължава дълго,и води до висока смъртност. А в крайна сметка не е нито едра шарка ...А сме още октомври

23

22

преди 3 години

"Превърнахме си образованието в бизнес, здравеопазването - в бизнес, спорта в бизнес"Крайно време е боничниците, здравните заведения и лекарите да се извадят от рефистрация в търговския регистър и да се регистрират е нов регистър за медицински и здравни услуги с нови правила.Лошо стана когато превърнахте здравеопазването в търговия, нали гопода управляваши?

22

До 14

преди 3 години

За съжаление опозицията ни в момента е точно като теб.Прави се на глу-пак. На всяка противоепидемична мярка излиза с кухата фраза:,, нЕма такова животно,,.Даже противниците на 5G мрежата са по - конструктивни.Имат свои съображения и са последователни. Прави или не.Вие,ако продължите с вашето евтино заяждане до март 2021 ще развиете Алцхаймер. Въобще не се мъчите да мислите, а трябва.

21

Анонимен

преди 3 години

"Това не е някакво ужасно, страшно, смъртоносно заболяване, не е едра шарка, но това заболяване трябва да се контролира, " Дааа бе, верно лии!!??? А какво стана с пандемията с "невиждана ярост" и "яко ше се мре"????

20

Анонимен

преди 3 години

Този говори за мерките все едно всички на територията са министри. Има ли представа, колко хиляди живеят сами, без близки, самотни майки, които поставени под карантина как ще оцелеят, независимо от възрастта. Мисли ли въобще с нещо тоя, кой ще им подсигури най-нужното за деня-ядене, лекарства, ходене до банкомат, пенсии. А скитащите и клошарите. Друг е въпросът, че джипито ми е на 60 км от село, а авобусът 2 пъти седмично. Човекът може да свърши у дома си, но важното че е под карантина..

19

Анонимен

преди 3 години

Дядо Лъже продължава с изцепките. Да каже с колко се обогати тази година благодарение на коронавируса!

18

До 14

преди 3 години

Ти като разбираш повече от наука дай сведение от коя твоя книга да се ограмотим,че си се писал ,, анонимен,,.

17

До 15

преди 3 години

Мечтай си.Докторите в над 50% са в пенсионна възраст.А и всеки лекар няма да ти ,,свърши работа,, за тази болест Професията им е регулирана.Профилирани са.