169

Анонимен

преди 3 години

Много ми е чудно на тези,които мрънкат,критикуват,философстват,оплакват,порицават,какво очакват,че ще се случи с тях ако Борисов бъде сменен? Ми той е осмият премиер на прехода.Ако хипотетично през 5 премиера се появява някой приемлив,то означава,че живота на тези нереализирани хорица ще премине в мрънкясване ,критикуване и недоволство,чакайки някой да дойде на власт и да ги оправи като им даде.Пуууу....вечните неоправдани от съдбата.Все някой им виновен,че те са зле.

168

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 191"Банани имаше само за Коледа и в показен магазин"Бананите или бяха зелени или покафенели, защото не бяха съхранявани правилно докато дойде време да ги "пуснат" за Коледа. Години след това не можех да хапна тоя плод от спомените какъв вкус имат.То проблема да беше в бананите. Просто бананите бяха нарицателно за толкова други неща!

167

Анонимен

преди 3 години

Три язовира ли? Че то в България има над 10 почти готови язовири още от преди 1989 година.

166

Анонимен

преди 3 години

До онзи по-надолу с бананите XD Алоо,наборе!Днес пи ли си гинко билобата?Какви банани ти се привиждат? Банани имаше само за Коледа в Показен магазин. Портокали и мандари също с бой се купуваха.Стига си лъгал децата!Кажи им истината какво е било!Това беше само за големите градове.На село не са виждали банан по онова време ако роднини не им донесат.Кажи им какво е Показен магазин!Разкажи им за корекома и за дънките Рила!Разкажи им виждал ли си маратонки през крив макарон!Аман от фалшиви новини!

165

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 189Май ти си отишъл там някъде. Успех с мизерстването.

164

Дубайския овчар:

преди 3 години

Айде офциии, слагайте дъждобраните и на площада! Иначе пари йок!

163

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 187Пиши на Български!Аз познавам не един: лекари с частни практики, инженери със собствени фирми, адвокати и т.н. , и не е нужно да си "милионер" за да живееш добре и богато.Който го мързи да работи и да учи ще стои без пари и ще се оплаква.8-)

162

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБКП-ПК.П имат бъдеще-90% на изборите.

161

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Do demokratAbsoliutna glupost si napisal

160

Анонимен

преди 3 години

БСП нямат бъдеще 9% на изборите

159

Анонимен

преди 3 години

malko sa bace nema a stignat 120 pone trqbvat.Vseki deputat ot GERB s qzovil Xem tok Xem riba udri naroda nosi

158

Анонимен

преди 3 години

До Демократ"При демокрацията се живее най-добре, но българите са прости и не могат да го разберат това нещо за това си спомнят с умиление бедността при социализма вместо да живеят богато при демокрацията."При Демокрацията се живее по-добре, но българите които не живеят богато са така защото са прости и мързеливи, и не искат да се трудят и да се учат, така че да живеят богато и те.

157

Сашо Диков

преди 3 години

НЕКА ТИКВАТА ДА СЕ МАХА ВЕЧЕ..ПИСНА МИ -- НА МЕН, НА МАЙКА МИ, НА БАБА МИ, НА ДЯДО МИ, НА КУЧЕТА , КОТКИ....ПИСНА НИ НА ВСИЧИИИИ....ТИКВА--НЕ НИ ТРЯБВАТ ГЕРБАВИТЕ ТИ ЯЗОВЦИ И ЯЗОВИРИ .БОКО , ДАНО СИ ЗАМИНЕШ ЗАВИНАГИ.. И БЕЗ ДА ПРАВИШ ПОВЕЧЕ НИКОГА --- МАФИОТСКИ ПРИЙОМИ, ЗА ОСТАВАНЕ НА ВЪРХА .

156

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 169Чак пък да имаше всичко....Иначе Баце си подражава на бай Тошо, ама той няма друг акъл, така е израснал :))) Все пак ви пита дали сте доволни от 50-те лева които ви е отпуснал, голяма работа е ! :)))

155

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 174"Ами като си е отишъл защо се водят такива дебати,"Заради неграмотници като теб, които им се иска Комунизма да се върне (независимо дали не знаеш или се правиш че не знаеш какъв ужасяващ режим беше)

154

Анонимен

преди 3 години

Предлагам на Нинова да се обедини с герб Комунизма и фашизма са затритиБСП за какво се борят те нямат бъдеще

153

Демократ

преди 3 години

При демокрацията се живее най-добре, но българите са прости и не могат да го разберат това нещо за това си спомнят с умиление бедността при социализма вместо да живеят богато при демокрацията.

152

1959

преди 3 години

Сме,шник със сме,шника ти не ни пускай дивотиите ти да четем! Щял да построи три язовира ,ми че те да не са дупки в някой пясъчник на детска градина ,та да ги построиш като си помислиш и хоп-готово!Ти нямаш специалисти в държавата, човек?Къде ти са хидроинженерите, къде ти са изкопните техники и т н ?Айде стига с лъжите че ни омръзна .досега какво са чеса та не направи нищо от това което ЩЕ правиш?Обещанията са лесни ,но правенето и моженето са трудни.Айде -къш

151

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 169"На един по-надолу Боко му изглеждал като Айнщайн. Може, за тебе може! За останалите Бай Тошо беше гъвкав политик. В магазините имаше всичко. В нашият квартал имаше два супермаркета и кола съм купувал и банани от тях, като дете, за да не твърдиш, че е с връзки.""Тая година завод за полупроводници, догодина за цели проводници""Откривам завод за вело ... вело ... абе за колелета""Бях преводач - превеждах овците от един хълм към друг"А банани доставяха само около Коледа.

150

Анонимен

преди 3 години

"СОЦА си отиде безврътватно, няма какво да милеете по него"Ами като си е отишъл защо се водят такива дебати, управляващите демократи постоянно казват колко е лошо било тогава и колко е добре сега, сега е зле казват (не можеш да ти разбереш сега добре ли е световна смърснос или сме зле), че то било заради соцализма преди 30 години видите ли?