71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 74Преди се стряскаха, ама откакто започнаха да ги дават по 20 години присъди, за самозащита и по 10, само защото си показал, че имаш пистолет, станаха много смели.

70

Сатира

преди 3 години

Къде са Гешев и прокуратурата сега ?

69

Анонимен

преди 3 години

И аз си купих мачете. Поне ако се случи да е мачете vs мачете :]]

68

реалнафантазия

преди 3 години

В момента има бум на раждаемостта при тях, и сегашните, които ги гледате по гетата, след 15-20г. като пораснат положението ще е още по-страшно.Но от общество съставено от индивидуалисти няма как да се вземат нещата под контрол. Само безкрайно наливане на пари по различни програми за интеграция с нулев резултат.Сами сте си виновни за държавата. Търпите оше :)

67

Български съд

преди 3 години

Лека телесна повреда!

66

Анонимен

преди 3 години

Изненадан бил с мачете, ами то едно мачете е поне 50-70 см дълго....По- скоро е разчитал, че ще ги стресне с пистолета, а истината е, че вади ли се оръжие, трябва да се стреля, иначе още по- лошо, хем го вадил, хем уж ги респектирал, пък накрая нарязан.

65

Анонимен

преди 3 години

Странно е, но ако аз открадна нещо от 9 къщи, но ме има на 3 камери и са ме разпознали 2ма свидетели, съдят ме яко за поне 5-6 години, да покрия щетите, както и да платя ое толкова обезщетение на жертивте, а след това има и глоби.Тея? Имал бил деца, не можело да влиза в затвора? Зе кео е по-добре за децата му? Да ги гледа баща крадец ли?

64

Барселона

преди 3 години

За какво му е този пистолет,за да стреля по Нова година ли...Застрелваш ги тримата при опит за убийство и закона да те пази...Дали ще сме живи за да дочакаме такъв закон...И закона за притежаване на огнестрелно оръжие за самоотбрана..

63

Анонимен

преди 3 години

67 имаш ли много пари.Питай германците докога ще плащат и сега там пьлно ли е.Не е решение.

62

Анонимен

преди 3 години

35 е прав той не е за тези НПО а казва самата истина. Политиците от всяка боя са в бизнеса с гласовете. И вместо да развиете мнението го игнорирате с минуси.Вьпросьт е, как *** да не може да продава гласа си.Пьрвото е полицейския шев който ще ги осветли да е избиран. Мнозинството печели.Второ сьдии прокурори които имат досег с политици да е абсурд кариерното развитие.И т.н

61

Анонимен

преди 3 години

Закона в България за Българите. ТОлкова. Крадци, спречквания право да се трепе на месо, дори и да бягат. Право, да се стреля по бягащи крадци, особено као бягат с нещо чуждо! И ще се оправим за 2 месеца. Като почервенеят улиците от крадлива кръв, като в селата почнат да оставят труповете на гръмнатите краддци, за да ги обират от моргите, ще се стреснат и ще се кротнат.

60

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Не е така. Веднъж двама влезеха в на чичо двора. Ония ги погна, единия избяга, ама другия го залови кучето. ЧИчо гоостави, да го души, ама зли иковарни съседи извикаха полиция. ЧИчо отнесе 2 месеца пробация, съседа изгуби предните зъби и след време се изнесе, като прехвърли къщата, а ***, затеото свидетелства, така и не го окриха, каот изчезна година по-късно. Така че, по добре, да си решаваме проблемите без съд и полиция, че става сложно.

59

Ф.С.В.

преди 3 години

взимате Кане Корсо Доберман и Ротвайлер - и проблема приключва

58

Анонимен

преди 3 години

Спиране на помощи, отнемане на всички деца, пращането им в специализирани интернати, където да бъда научени на пордки и ще се оправим за 15 години.

57

Анонимен

преди 3 години

Трябва, да има организация, която се намесва, когато НПОта, съд и поркуратора предадът хората!!!

56

Ф.С.В.

преди 3 години

Ако имате къща на село - и се страхувате- взимате две три бойни кучета и ги тренирате -После като влезе ***- КРАЙ - каквото и да става -ВИЕ не сте виновен!! "гледате му на кафе" и толкова!

55

БХК

преди 3 години

Изразяваме пълното си противопоставяне на декларацията на ВМРО. Това малцинство се ползва от правото си да краде, изнасилва, бие, убива, като по този начин защитава културните ценности на етноса си. Останалите нямат право да се защитават, защото това е нарушаване на правата им. Ще съдим държавата и ВМРО в Страсбург.

54

Анонимен

преди 3 години

голяма грешка, срещу 3ма с мачете директно щяха го оправдаят

53

Анонимен

преди 3 години

До До 50"Ромите също са БЪЛГАРИ. Харесва ти или не.<br>И не е въпроса да се прилага закона само в защита на нас- НЕ ромите, а да се прилага РАВНО и ЗА ВСИЧКИ."Айде д агласуваме и да ги изселваме и толкова. Нали демокрация, а/ НАЛИ УЕ!

52

Ром'с

преди 3 години

Ой,ой ой...тук всите се изкараха бели и интелигенти..а помните всите криминални.Виждал съм как бг се заяжда с ром просто тъй за кеф...а след това ореват целият свят ... .Има Роми отвъртителни,но има бг които си заслужават ... И от двете страни има *** и простаци ... .