154

Тонката

преди 3 години

За въстанието 3та част на 22 не знам,но довечера на протеста пак мах 500 човека:):):)Според Фигуранта това е Народа на България:):):)

153

U2

преди 3 години

Права си да се ядосваш Нинова...Друго щеше да е паричките да бяха в ръцете на Р.Гечев и Р.Овч. !!! Пък сега някакви фирмички с по 10-15 души персонал тръгнаха да вземат от европейските пари щото били закъсали...

152

Анонимен

преди 3 години

Знам ли? Досега ГЕРБ не са оставяли празна хазна на наследниците си. Па икономиката върви при тях и при криза. Последната си година Тройната оставиха празна хазна с пари до октомври. При Орешарски последния месец харчеха като за последно. След техно управление всяка първа зима пътищата с кратери, а не с дупки. Но много знаещите и чели книжки толупи майносваха Бойко. Къде отиваха парите за подготовка на пътищата за зимата. В банковите сейфове на батко и братко. Те не крадат. Те си вземат.

151

Зозо

преди 3 години

Кибик или зяпач е пренебрежително название за лице, което продължително време стои в непосредствена близост до участниците в някаква дейност и съсредоточено наблюдава техните усилия. Кибиците не са необходими за правилното осъществяване на извършваната дейност и не вземат активно участие в нея.С други думи Р.Радев - политическият кибик :)))))))))))))))))))))))))))))))

150

diana21

преди 3 години

Както винаги, Нинова е голословна и некоректна -забравя, че не тя решава, а може само да предлага решения и да посочва пеоблеми..Щом ни дават пари при изгодни условия, няма причини да ги откажем, при условие, че нищо не се знае какво ще се случи утре с тази пандемия.Това явно не е така за Нинова, но нейното становище означава че ако, не дай си боже, настане криза, тепърва ще трябва да се озъртаме за заеми, а това може да има много лоши последствия...Не може да се работи така!-пречат на държавата

149

Кис

преди 3 години

Над 90 % от заемите взети полседните години са за рефинансиране на стари заеми с 5% лихва. А сега взимаме на 0.325%. А другите са за оправяне на бакиите на последното правителство на БСП най-вече фалита на КТБ. И другарката много добре го знае това, но нарочно говори друго за да настройва електората за изборите. Само незнам защо правителството не го каже това публично а ги оставя тези да манипулират хората.

148

Анонимен

преди 3 години

Тоталитарната партия ГЕРБ лъже едно, прави друго.

147

Анонимен

преди 3 години

Наскоро гледах снимка как Стефан Данаилов хвана Нинова отзад в парламента. Тоя Данаилов сигурно приживe е оправил всички пaртизанки.

146

Анонимен

преди 3 години

Еми, след като Корделата не е подходяща, поведете вие борбата с герберастията и не допускайте Нинова до властта! Каквато и да е, не е толкова отвратителна като ТГП и калинки, които само и само да са на власт са готови на всякакви низости! Ни чест, ни срам, ни достойнство - само простотия, крясъци и наглост! Той и казва - ***, тя рапортува - ще стоя!

145

Младия член

преди 3 години

Тая леля ли е алтернативата на Бойко? Мерси!

144

праведен

преди 3 години

Може, взима. Виж си първо скапа...ната партийка и тогава гледай на другите в канчето.

143

мдаа

преди 3 години

таз другарка се писа седесарка само да налапа вкусната попарка наречена техноекспорт.Тя е от партията на милонерите БСП

142

Зозо

преди 3 години

Хахахахаааа, реването на гладни комунисти е музика за ушите ми. Заемът е с 0,325% лихва. С него другия месец ще допълним парите за покупката на нови кораби за флота, 2 подводници и американски танкове за пехотата. За това е голямото руско врякане по площада. Политическият кибик Радев за това го активираха от Масква. Ама той нали си е кибик и няма права, нищо не може да направи, освен да вдига юмруче и да вее уши :))))

141

Котарак

преди 3 години

До от ЮАРГЕРБ пада от 20000 метра и ще се разбие със страшна сила, като гнида, в земята!

140

Тъжен помен

преди 3 години

Близо три петилетки,откак изгубихме Корнелия Нинова - бивш зам.министър и член на бордове,заради КОРУПЦИЯ... ### Бивш премиер С.Станишев

139

SS

преди 3 години

ми ще взема заем, я, как няма да взема.... как иначе ще плаща увеличените заплати на заптиетата си, а?

138

Колю комуниста

преди 3 години

А вие БСП-то не ги раздавахте от джипката, а директно у джобчето. Срам сте и няма да гласувам за вас.

137

Калеко Алеко

преди 3 години

Намерил се кой да го каже, приватизаторката от РеМеДето на "Позитано 20" , която само на 28 г. се сдоби с цяло Външнотърговско предприятие и то за жълти стотинки и компенсаторки ... Да не говорим за фалиралите банки и завлечената държава от съпартийците и, които не се посвениха да отарашат дори собствената си партийна каса ... !!!

136

Анонимен

преди 3 години

Ананиев се занимава с финанси още отпреди 1989!Бил е в правителства,доминирани от БСП, и щом им е обърнал гръб ,представете си за какъв социалистически Батак става дума в БСП!Учете се, човека явно знае перспективата пред Нинова!Галъп обаче не се учат....

135

Анонимен

преди 3 години

Спор кой какво е съградил,Еми от гроб ;къщи за гости без гости,апартаменти с асансьори,с цени за наши хора,ремонти на ремонтите(ларго,графа,магистрали?)подпорни стени-хотели,великата българска стена,дето падна при първия по силен дъжд и тн,тн