37

Ром'с

преди 3 години

Ако Путин е искал да убие-отрови Навални,то едва ли Днес Навални щеше да си прави селфи!!! Или пък утре ще трябва да чуем за подадена оставка на шефа на ФСБ за лошо изпълнена поставената от Путин задача-унищожавенато на Алексей Навальни.

36

diana21

преди 3 години

До БългаринНа юг е по-топло, ба...Много е знаел Аспарух за *** гърчуля...Но ако погледнем нещата от твоя ъгъл, руснаците са почтени хора, за разлика от лукавите мошеници в Гърция...Руснаците просто се разливат на голяма площ досега и от далечината на времето изглеждат повърхностни и прибързани, но днешното време изисква да се гмурнат по-надълбоко в проблемите и ще видим какво ще се получи...Трудно е да се пренастроиш, но не е невъзможно....

35

Анонимен

преди 3 години

Нека шахматиста да си гледа шаха и да не се изказва по политически теми от които не разбира. От времето на Рейгън не е имало по-сурова администрация спрямо Русия. Вече наложиха санкции срещу Северен Поток, докато Хюсен Обама прoспa този ключов геополитически проект, започнат от Меркел! Освен това Тръмп е реалист. Китай представлява МНОГО по-голяма опасност за интересите на САЩ от Русия. ЕС да се стегне и да спре да чака за всичко на САЩ, а Гарито да си сформира партия.

34

Анонимен

преди 3 години

Гарри Каспаров родился в Баку 13 апреля 1963 года, его отец Ким Моисеевич ВайнштейнДед Гарри Моисей Рубинович ВайнштейнМяза на Българският соломон паси.

33

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАко не беше СССР много повече щяха да имат възможност да станат като Каспаров.ДЕБИ-L

32

До Тонката

преди 3 години

и кога ще е това скоро герберопитече

31

Анонимен

преди 3 години

Ако не беше СССР Каспаров щеше още да играе шах в махалата на Баку.Сега плюе. Правилно казват старите хора за въшльоците , какво правят като се охранят.

30

Монката

преди 3 години

До ТонкатаНе. Само *** видях.

29

Анонимен

преди 3 години

Рано или късно Беларус отива на запад ....колкото и високи токчета да носи малкия...

28

Тонката

преди 3 години

Тази вечер има ли хора на протеста?:):):):)

27

БЪЛГАРИН

преди 3 години

Сега започвам да разбирам защо хан Аспарух е избрал да дойде колкото може по-близо до Византия и културата и.За да избяга от азиятщината и варварщината, към която принадлежат руснаците.

26

Тонката

преди 3 години

Един приятел ми каза,че в края на Август видял натирения от България ген.Леонид Решетников на плажа на Влас дегезиран като Клоун:):):)Може и да се е припознал:):):):)

25

diana21

преди 3 години

Грозно е да се изказваш така категорично без да имаш никакво реално, безспорно доказателство...Защото ако обвиняемият е невинен, едно такова отношение към него може да доведе някои по-нестабилни хора дори до самоубийство...Може да смяташ, че това би било твърде логична постъпка за някой, но е възможно и точно това да цели истинският виновник - да те насочи по лъжлива следа...Според мен, Каспаров трябва да се извини на Путин за необоснованите нападки тук...

24

Путин е педал

преди 3 години

Как пък все вас ви мразят?!?!?!?Как пък все с вас проблеми?!?!?!?

23

Русия

преди 3 години

Новичок нали трепели сичку ф радиус *** 2 км.

22

Тонката

преди 3 години

ГЕРБ-ПОБЕДА:):):)Скоро Ф16 над Бузлуджа:):):)

21

Истината

преди 3 години

До TROYВсяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва бъдат погълнати от русите! ИВАН АКСАКОВ

20

Тонката

преди 3 години

До До 16 ТонкатаАми аз вече си бех избрал,обаче вие от Народния съд нещо мно резко изчезнахте:):):)Няма го вече братския СССР да ви помага другари партизани:):):)Вовата даже не смее да погледне към България,защото НАТО бди:):):)само некви хибридни революции и толкова:):):)

19

Истината

преди 3 години

Ето какво мисля аз Путин е убиец, бандит и продукт на КГБ, който се опитва да използва всяка ситуация в своя полза. Всички ние разбираме кой и какъв е Путин. Ние трябва да се върнем към концепцията на Рейгън: Мир с помощта на силата. Защото единственият език, който разбира Путин е езикът на силата.Джон Маккейн

18

Русия

преди 3 години

Единствения силен славянин ,за щастие най-силният в света!Вечна признателност за съжаление(не и от целокупния) български народ!!