137

Анонимен

преди 3 години

Банов кажи кога ще вали, поне в това си силен

136

Анонимен

преди 3 години

И защо всяка седмица ни показвате този плазмодий да ни пробутва "мисли".Пределно ясно е, че безгръбначните нямат мисли, защото нямат мозък.Америка за България и Сорос, моля ви, направете му едно сайтче на Прецедента, да си пуска "мислите", които вие му инжектирате в сайтчето и ако иска някой да го гледа и да му се радва, да ходи там, а не тука да предизвиквате позиви за повръщане.

135

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 166"Троловете изпадат в гърчове след всяко интервю на Плевнелиев"Това не е никак странно: явно е, че чувстват че фалшивия им мачизъм е застрашен от поведението на човек, който се чувства достатъчно сигурен в себе си, че да не му се налага да се прикрива зад такъв. :)))))

134

Анонимен

преди 3 години

Важното е ,че имамеF-ки ама Стелт(невидими)Никой няма да ги види ама парите са дадени.

133

УМЕН

преди 3 години

Разликата между Плевнелиев и една синоптичка е че когато синоптичката говори има вероятност да познае времето, тоест да каже нещо вярно. При Плевнелиев няма такава възможност.

132

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 164А колко щяха да струват тези недоносчета Грипен ПЛЮС въоръжението?? Без въоръжение за какво ни са? За лупинги?

131

Плевка Обшата

преди 3 години

Мене мъжът ми Десислав Банов синоптика редовно ме скъсва от еббане с гуменото дилддо намбър файв. Докато той си почива аз използвам да накърмя бебето след което той ме почва отново. Много е ненаситен. Казва че гъзззът ми му принадлежи и че ще си ме помпа като гума на Икарус когато си поиска. Бесен е тоя метеоролог, но го обичам.

130

Анонимен

преди 3 години

Плевнелиев има топки ама в главата си!Дрънчат та се пукат.

129

Анонимен

преди 3 години

Радев без малко да купи грипен без оръжия така да ги имаме!Росен Плевенлиев бели не е правил.да но самолетите щяха фа са тук, пилотите да се обучавст, наземния персонал също. Разсрочено плащане беше заложено за 15 години. А оръжие всеки продава, както продавст на всички други закупили СААБ Грипен. Сега имаш едни 2,5 милиарда на куп и 4 години чакане на нещо което от ден на ден морално остарява. Трабант с бордови компютър и лети джанти, ама Трабант.

128

Охлю Чехлю

преди 3 години

Росенке, изчезни. Време ти е да се погрижиш и да накърмиш детето, вместо да квакаш като мисирка по ТВ студиата. Мъжът ти Десислав Банов синоптика е бесен и ще те спука от бой като се прибереш. И ще ти скрие *** за цял месец. За наказание.

127

Анонимен

преди 3 години

След като Радев не успя,Роската не вижда ли,че Борисов успя.Обедини всички срещу себе си и стана Обединител!

126

Анонимен

преди 3 години

Руските тролски плъхове ще напишат над 800 поста под тази статия. Така ще се демонстрира "масово" неодобрение на Плевнелиев. Истината е, че той единствен имаше "топки" да каже истината за Руската намеса в България.

125

Анонимен

преди 3 години

До АйнщайнПостулат номер 2:На фона на мачовските приказки на дивите балкански се*яни, гранитна скала изглежда мека.Акцентът е върху "изглежда".

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 151"Тука един обратен шмиргел яростно защитава Росенчо, понеже обичат и него да го бият зад врата и то да се хили насреща."Оооооо. Когато маниерите им са на показ а "мъжествеността" им (разбирай, сел*нията) е под въпрос, викай прятелите се*яни да помагат, доказвайки какъв "мачо" си.:)))))

123

ЗападналаМарионетка

преди 3 години

Тоя чехъл да се скрива, че съдбата вече го наказа веднъж. Понякога когато не си вземеш поука тя повтаря.

122

Анонимен

преди 3 години

Точен коментар на Президент Плевнелиев.Фигуранта е за Съд и Затвор за държавна измяна и погазване на Конституцията на република България.

121

до чич Петю

преди 3 години

чудно що на Роско първата не щеле да го погледне, срам я беше жената. А за метеорогичната златотърсачка да не отваряме тема, кви рога му е купила.

120

чич Петю

преди 3 години

забравяте, че плевнята освен шеф на прогнозата за времето е и бивш шеф на комсомола, та не е ясно дали в частен разговор радев няма да го нарича "Другарю Росен", и "шефе" ;)

119

Свракус Мандалакус

преди 3 години

Тоя ,който може да лети ,не е научен да пълзи(като пумачугата Плевня)

118

Анонимен

преди 3 години

Радев без малко да купи грипен без оръжия така да ги имаме!Росен Плевенлиев бели не е правил.